Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Obhajoba oblíbené Škody začíná. Až ty vady budeš řešit za své a ne na záruku, tak Tě to přejde. Ale dobře, to s tebou částečně souhlasím, že se něco může posrat, ale ne pořád něco. Já ovšem měl na mysli hlavně mechanické závady, vrzající plasty vrzající a klepající kde co. U tebe pedály, u mě silentblok převodovky atd. Prostě mám na mysli konstrukční problémy a postup jakým to škodovka řeší, viz můj. silentblok - 4x jsem tam kvůli němu byl a to jen kvůli tomu že ŠA tutlala i před servisy, ty furt nic nevěděli. A kdybych je nenavedl já, řešili by to do dnes, koho by totiž napadlo u nového auta řešit silentblok. A ten typ silentbloků se montoval pořád ještě dávno po tom co se o problénu vědělo a existoval novej typ  a reklamovalo to hory lidí. Hold ty vyrobené díly potřebovali někde udat a pak z lidí a servisů dělat pitomce. 

Protože na to abys si čas trávil v servisu a nové auto nemohl užívat, to si člověk mohl koupit o polovinu levnějšího Renaulta, Dacii, nebo Korejce.

• Pozitivní 4
Vloženo

No tak problém se zamykáním se rýsuje, že asi bude vyřešen. Nyní jsem dostal echo od Rolbaře s máslem na hlavě. Omylem mi tam dal BCM jednotku z Fábie místo z Rapida při dodělávce tempomatu. No stane se a i když mě to netěší (jen kvůli cestě a času) jsem rád jakej má Rolbař přístup. Z vlastní iniciativy vše prověřil a přišel na to a ozval se, že hned objedná správnou  a vymění a to se mi líbí.    

• Pozitivní 3
Vloženo (editace)

Tak mám zájemce na volant ;)  Teď si koupím ten jak říká Petrrr buzňáckej :D

Přehozená MF funkce prej nefachá, musim sehnat ten typ s MF, co mám já...mi trvdili v ŠA. Kdyby furt něco neměnili, byl by pokoj.

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

clinte ja nevim porad proc se ptas v SA, u nas se lidem jako ses ty vzdy opakovalo takove jedno porekadlo ("A to si blbej nebo navedenej?"). rolbar by ti rekl presne jestli to jde nebo ne a nemusel by ses mozna otravovat se shanenim konkretniho typu

• Pozitivní 1
Vloženo

Kdedpááák AS je pro Clinta jako svatyň a modla, stejně jako pro muslimy mešita. Denně směrem na východ 4x se modlí tam kde má sídlo Klokočka. Tam jsou opravadoví frajeři co tomu nejlépe rozumí a nějakej Rolbař garážník je mu u prdele (jak ten tomu může rozumět když nemá školení ŠA, hodinovou sazbu 700kč a litr oleje za 800 kč) Já si zase seženu volant do "w" jakomel Batman  :kol-98:

Vloženo (editace)

Mně by mohli i kouřit penis za tyhle peníze. za to že budu mít nemocnej, zmutovanej volant připlácet  takovou palbu. Těch 12 je ale i s airbagem ne? - trochu vtip. Hlavně, že v zimě si nebyl schopen koupit zimní pneu a tady mu není líto vyhodit 4 litry do prdele. 

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 2
Vloženo (editace)

No znáš to, když mi to udělá radost, proč ne. Je to jako u Pančáka, taky kupuje vosky za tisíce a hadry za pětikila, dělá mu to radost a taky to oprší. Někdo to prochlastá, někdo prohulí, jinej prožere.

Vloženo

Kdyby ten volant byl alespoň vyhřívanej nebo nevím, pak by mi to líto nebylo nebo kdyby to nebylo 4tis, ale dva, dejme tomu. Nebo kdyby jeden byl v kůži a ten druhý ne. Ale koupit stejné volanty s tím že jeden je nabouranej mi přijde zvláštní, je vidět jak ŠA na svých věrných ovcích vydělává. Dones mi ten původní a já ti do něj za 5tikilo palicí 2x bouchnu a ještě ušetříš, budeš ho mít.  No ale respektuji to, stejně jako Pancha (i když ten za to auto nevysolil zdaleka co ty tak si ty hadry může dovolit) 

PIRÁT  s placatým volantem, jdu zvracet. My co jezdíme bez řidičáku, co pro nás neplatí rychlostí limity jedině kulatej, protože tak je to správné, s kulatým je pouze a jedinej Pirát. 

Vloženo (editace)

Teď jsou placky IN, kulatý už mají jen starý kindery a autíčka na autodromu.

[emoji23]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...