Stringo Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Konečně pořádnej chrochták [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Poslední přípravy a směr Žamberk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 (editace) však si to užij, ja tam do 60 minut sem pohodovou jízdou Editováno: 28. Srpen 2015, autor: kokta7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 A je to. Rázem mám supersporta a 20 koní navíc :-) Je to nádhera. Kulatej volant, to je historie, kulaté je jenom kolo od trakaře. :-) Drží se o dost lépe. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Nemocnej volant, ale jo, vypadá pěkně. Ještě ty budíky o tlaku turba, tlaku oleje a můžeš na Le Mans na 24hodinovku. Dehty už tam dávno jezdí. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Jo,vypadá pěkně [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Jakej máš pocit z té dírkaté koženky? u té hladké mám pocit že držím papír. Nevypadá to zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 (editace) ano recyklovaný papír jménem " předposlední kvalita kůže" , mohlo to bejt ještě horší Editováno: 28. Srpen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Vypadá to sice dobře, nicméně to neznamená, že je to ergonomický nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 To jsem rád, že to neznamená ergonomicky nesmysl :-) Pocity mám samozřejmě jen ty nejlepší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Ja na sve ctyrraminko nedam dopustit, kdyby ta kuze byla mekci bylo by to fajn. Ani mi na nem nechybi ty svaly. Venec ma hezky stejny prumer. Bez tak nevim k cemu to je dobre, jen to tam musi prekazet ty svaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Tak moment chceš mi říct že v kinderkárce máte echt koženéj volant? a mi v ochcávkách papírovou koženku. No a svaly tam mít nemůžete protože to je jen pro velký kluky a ne pro kindery;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Tak toto už je totální úlet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Svaly,neboli bicepsy jsou dobrá věc Petře. Lépe se to drží a prehmatavani to vůbec nevadí [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Rapid ma ty same volanty co Ochcavky. Jen ten muj je jednodussiho typu protoze u Rapida takove z prvu byly. Kuze to samozrejme neni, nejaka tvrda kozenka. Na radicce a rucni brzde je mekkci. Hold maly kozeny paket. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Koukal sem na řadičku a mám dojem, že na tom olupování kůže bude asi něco pravdy. Ne, že bych to měl nějaké hrozné, ale trochu náznak opotřebení tam je...No v nejhorším to vyměním v záruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 (editace) Jinak Motosman hlásil poctivě příjezd do Žamberka, u ´ž čeká jen na moji delegaci, která dorazí zítra. Dnes tam přijede Kozák a Kokta, tak udělají prej motosové manželce dobře Petrrra bych mohl vzít s sebou, aby viděl dospělá auta pěkně po hromadě Editováno: 28. Srpen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Vem tam sebou moji fotku. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Clinte ač kvedlám méně než ty tak taky sleduju jemné opotřebení řadičky. No co neděláme, záruka to jistí.;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Petře tak velká fotka jse mu do kufru nevejde. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Nechci bonzovat, ale Kokta zradil. Vrhl jsem se na zdejší kýtu a člověk předemnou, že jí nedám. Prý ani kilo. Tak jsem si to kilíčko musel zacálovat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Myslis takhle nejak osoupane? Po 2.5 roku a 50tis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Přesná definice Facebooku: Pro ty dříve narozené, kterým možná není úplně jasné, na co je dobrý Facebook. Snažím se nyní získat přátele obdobným způsobem jako na Facebooku. Každý den chodím ven a vyprávím kolemjdoucím, co jsem jedl, jak se cítím, co jsem dělal předchozí noc a co budu dělat zítra večer. Pak jim rozdávám fotky mé rodiny, mého psa a moje fotky, jak pracuji na zahradě a trávím čas v bazénu. Také poslouchám jejich rozhovory a říkám jim, že je miluji. A funguje to. Už mám tři přátele: Dva policisty a psychiatra. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Tak to nemá chybu Pawouku [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Žamberská delegace přeje dobrou noc..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky