Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Konečně pořádnej chrochták [emoji23]

Poslední přípravy a směr Žamberk...

však si to užij, ja tam do 60 minut sem pohodovou jízdou :)

Upraveno od kokta7

• Autor

A je to. Rázem mám supersporta a 20 koní navíc :-) Je to nádhera. Kulatej volant, to je historie, kulaté je jenom kolo od trakaře. :-) Drží se o dost lépe. post-32269-1440769197,7908_thumb.jpg

Nemocnej volant, ale jo, vypadá pěkně. 

Ještě ty budíky o tlaku turba, tlaku oleje a můžeš na Le Mans na 24hodinovku. Dehty už tam dávno jezdí. 

Jo,vypadá pěkně [emoji106]

Jakej máš pocit z té dírkaté koženky? u té hladké mám pocit že držím papír.

Nevypadá to zle.

ano recyklovaný papír jménem " předposlední kvalita kůže" , mohlo to bejt ještě horší :D

Upraveno od kokta7

Vypadá to sice dobře, nicméně to neznamená, že je to ergonomický nesmysl.

• Autor

To jsem rád, že to neznamená ergonomicky nesmysl :-)

Pocity mám samozřejmě jen ty nejlepší :-)

Ja na sve ctyrraminko nedam dopustit, kdyby ta kuze byla mekci bylo by to fajn. Ani mi na nem nechybi ty svaly. Venec ma hezky stejny prumer. Bez tak nevim k cemu to je dobre, jen to tam musi prekazet ty svaly.

Tak moment chceš mi říct že v kinderkárce máte echt koženéj volant? a mi v ochcávkách papírovou koženku.

No a svaly tam mít nemůžete protože to je jen pro velký kluky a ne pro kindery;-)

Svaly,neboli bicepsy jsou dobrá věc Petře. Lépe se to drží a prehmatavani to vůbec nevadí [emoji6]

Rapid ma ty same volanty co Ochcavky. Jen ten muj je jednodussiho typu protoze u Rapida takove z prvu byly. Kuze to samozrejme neni, nejaka tvrda kozenka. Na radicce a rucni brzde je mekkci. Hold maly kozeny paket.

• Autor

Koukal sem na řadičku a mám dojem, že na tom olupování kůže bude asi něco pravdy. Ne, že bych to měl nějaké hrozné, ale trochu náznak opotřebení tam je...No v nejhorším to vyměním v záruce.

• Autor

Jinak Motosman hlásil poctivě příjezd do Žamberka, u ´ž čeká jen na moji delegaci, která dorazí zítra. Dnes tam přijede Kozák a Kokta, tak udělají prej motosové manželce dobře :D

Petrrra bych mohl vzít s sebou, aby viděl dospělá auta pěkně po hromadě :D

Upraveno od Clint

Vem tam sebou moji fotku. [emoji1]

Clinte ač kvedlám méně než ty tak taky sleduju jemné opotřebení řadičky. No co neděláme, záruka to jistí.;-)

Petře tak velká fotka jse mu do kufru nevejde.

Nechci bonzovat, ale Kokta zradil. Vrhl jsem se na zdejší kýtu a člověk předemnou, že jí nedám. Prý ani kilo.

Tak jsem si to kilíčko musel zacálovat.

post-10015-1440789615,4729_thumb.jpg Myslis takhle nejak osoupane? Po 2.5 roku a 50tis

Přesná definice Facebooku:

Pro ty dříve narozené, kterým možná není úplně jasné, na co je dobrý Facebook. Snažím se nyní získat přátele obdobným způsobem jako na Facebooku. Každý den chodím ven a vyprávím kolemjdoucím, co jsem jedl, jak se cítím, co jsem dělal předchozí noc a co budu dělat zítra večer. Pak jim rozdávám fotky mé rodiny, mého psa a moje fotky, jak pracuji na zahradě a trávím čas v bazénu. Také poslouchám jejich rozhovory a říkám jim, že je miluji. A funguje to. Už mám tři přátele: Dva policisty a psychiatra.

Tak to nemá chybu Pawouku [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Žamberská delegace přeje dobrou noc.....

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.