Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

A je to. Rázem mám supersporta a 20 koní navíc :-) Je to nádhera. Kulatej volant, to je historie, kulaté je jenom kolo od trakaře. :-) Drží se o dost lépe. post-32269-1440769197,7908_thumb.jpg

• Pozitivní 3
Vloženo

Nemocnej volant, ale jo, vypadá pěkně. 

Ještě ty budíky o tlaku turba, tlaku oleje a můžeš na Le Mans na 24hodinovku. Dehty už tam dávno jezdí. 

• Pozitivní 2
Vloženo (editace)

ano recyklovaný papír jménem " předposlední kvalita kůže" , mohlo to bejt ještě horší :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Ja na sve ctyrraminko nedam dopustit, kdyby ta kuze byla mekci bylo by to fajn. Ani mi na nem nechybi ty svaly. Venec ma hezky stejny prumer. Bez tak nevim k cemu to je dobre, jen to tam musi prekazet ty svaly.

Vloženo

Tak moment chceš mi říct že v kinderkárce máte echt koženéj volant? a mi v ochcávkách papírovou koženku.

No a svaly tam mít nemůžete protože to je jen pro velký kluky a ne pro kindery;-)

• Pozitivní 1
Vloženo

Rapid ma ty same volanty co Ochcavky. Jen ten muj je jednodussiho typu protoze u Rapida takove z prvu byly. Kuze to samozrejme neni, nejaka tvrda kozenka. Na radicce a rucni brzde je mekkci. Hold maly kozeny paket.

Vloženo

Koukal sem na řadičku a mám dojem, že na tom olupování kůže bude asi něco pravdy. Ne, že bych to měl nějaké hrozné, ale trochu náznak opotřebení tam je...No v nejhorším to vyměním v záruce.

Vloženo (editace)

Jinak Motosman hlásil poctivě příjezd do Žamberka, u ´ž čeká jen na moji delegaci, která dorazí zítra. Dnes tam přijede Kozák a Kokta, tak udělají prej motosové manželce dobře :D

Petrrra bych mohl vzít s sebou, aby viděl dospělá auta pěkně po hromadě :D

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Nechci bonzovat, ale Kokta zradil. Vrhl jsem se na zdejší kýtu a člověk předemnou, že jí nedám. Prý ani kilo.

Tak jsem si to kilíčko musel zacálovat.

• Pozitivní 1
Vloženo

Přesná definice Facebooku:

Pro ty dříve narozené, kterým možná není úplně jasné, na co je dobrý Facebook. Snažím se nyní získat přátele obdobným způsobem jako na Facebooku. Každý den chodím ven a vyprávím kolemjdoucím, co jsem jedl, jak se cítím, co jsem dělal předchozí noc a co budu dělat zítra večer. Pak jim rozdávám fotky mé rodiny, mého psa a moje fotky, jak pracuji na zahradě a trávím čas v bazénu. Také poslouchám jejich rozhovory a říkám jim, že je miluji. A funguje to. Už mám tři přátele: Dva policisty a psychiatra.

• Pozitivní 2
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...