Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ale byla to dobrá akce ten Žamberk, nelituji, že jsem jel....A koukat bylo taky na co, přes ten plot (a auta to nebyla) :D  To Petrrr zíral a nebyla by to jenom RAMka :) Však jsme tam seděli jako v divadle....

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Kde jsou fotky? Ty z poza plotu. S tim psanim a nejezdenim nikam to id kokty sedi. Kdyz prijede na caj tak jsou Vanoce.

To mi pripomina ze ten termin caje posledni jeste nebyl nejak douzavren.

Vloženo

Jinak z fotek Clinta na FB jsem si vsiml ze nektere Octavky se asi transformovaly do BMW nebo Jeep Wrangler. Sraz Skodovek pry. [emoji23] Ja priste zajedu na sraz Hnujdaj, kdyz bude blizko.

• Pozitivní 1
Vloženo

Já je napřed nemohl najít - oni se totiž zašívali za chatkou z výhledem na trávník u koupaliště, kde se vyskytovaly různé kočičky, některé nahoře bez.  :kol-28:

Vloženo (editace)

manželku poslal na koupaliště a nosili mu furt zmrzliny a kafé :D na srazu nejhezčí byla audi A6 kombi a ten jeep :D jinak samá O3 RS  a i jedna 230.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

:D  Tos měl díru v nádrži?  :kol-48:

ne, z toho čaje posledního. když si vezmeš,že velkou část trasy tvoří jižní spojka kde jedeš 80, tak sem spokojen. 

pawoukova nová mladá manželka ;)

post-78913-0-82549700-1440932657_thumb.j

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

To jo, vypadá to strašně... Jako kdyby to bylo bez těch kapes,tak cajk,ale takhle to je strašný a už jsem to viděl v Plzni i na chlapech [emoji107]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...