Clint Vloženo 4. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2015 U Rádiuse to vyvažuje ten lizpič, je trénovanej a v krizi umí velmi rychle zasáhnout kdekoliv v kabině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Kde bere Petrrr ty příspěvky.....??? Dnes největší spamer 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2015 (editace) Začínám si plést vlákna sakra.... Editováno: 4. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Léta praxe a dlouhá pracovní doba Clinte, ale už na to prdím a jedu domů. Když tak zase večer, kdybych někomu chyběl. Jinak Radius nepotřebuje toho losa, on má přeci tu kynetickou energii a tou prorazí i ten strom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Protože v korei nemaj losy a Radiuse. http://www.autoforum.cz/zajimavosti/korejska-kombi-zcela-propadla-v-losim-testu-jsou-nehorsi-ze-vsech/ A co OIII s tou lešenářskou trubkou namísto zadní nápravy? Není tam někde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Že to toho Petra pořád baví......nebo si snad opravdu myslí,že by mohl mít na Pawouka [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Stejně mě už nedoběhne, konec světa se blíží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2015 (editace) Tak to bys měl rychle vykonat své poslední úkoly a přání, přesně tak jak jsi říkal: Prodat za 5tis auto Clintovi, vojet manželku Petrrra až bude Petrrr v Krušárně 16.9., zašlápnout Radiusovi psa, posprejovat bráchovi autobus a den před pádem asteroidu skočit ze Šárky.... Editováno: 4. Září 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 A co OIII s tou lešenářskou trubkou namísto zadní nápravy? Není tam někde? OIII (není tam uveden typ zadní nápravy) jsem tam našel v tabulce a nic moc tedy, spíš nic, než moc. I Fabie s vlečenou nápravou je lepší... Bída. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2015 (editace) Tak použitelné to tedy je, pač já rozdíl prakticky nepociťuji. A takových je víc...Navíc je to konstrukčně jednoduché, nemá tam co odejít. Brácha si na Leonu na tuhle nápravu také nestěžuje., Editováno: 4. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2015 (editace) Volal Ozák ze Slovenska, říkal, že už se nevrátí. Je mu tam prej lépe a slováky oslňuje nablejskaným červeným RS-em. Balí teď prej nějaké osmnáctky - sloveny, co mu skočily na jeho šarm a Raybeny a to že má prej o 40kg podvejšku prej jim nevadí Editováno: 4. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 no nevím ti, ale Janě od Oziho rozhodně není 18 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Tak já tě někdy vemu za sebe až pojedeme na Slapy. Tam poznáš ten rozdíl. Dnes chtěl jeden závodit s TDI a vyletěl do protivky. S tyčí by byl už v pangejtu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2015 (editace) Ale prd ty šašku, je to uplně OK To jsou jen pověry a pomluvy, nic víc. Nahrává to lidem, co za každou cenu chtějí dokázat, jak Škodovka šetří. Normální člověk za normální jízdy pozná houbeles. To, že Škodovka ušetřila ovšem nepopírám....samozřejmě. Editováno: 4. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 (editace) no jestli jezdí lidi s oktávkou jak já s dodávkou, tak to pak jo no zeptej se oziho jak sem řezal zatáčky, i on se bál Editováno: 4. Září 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Taky je to o tom, že umím řídit a mám cit pro techniku. Mě je úplně fuk jaké konstrukce je auto. Projedu se a hned vím co si mohu dovolit a jak autu vyhovět, aby dobře bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Motosi a uz si ridil Rapida? Ti pujde hlava kolem a nebudes vedet jestli bdis ci spis. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Stačí jet za rapidem a vidíš tyč s pružinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Prd je videt. Kolikrat jsem jel za vlastnim autem a nic jsem nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 To si jel hnůjdayem? Se nedivim, že jsi rapida neviděl. [emoji23] Teď jsem reagoval na reklamu Hnůjdaye. Prý koupili by jste si I30 s býčím motorem 1.6 diesel? [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji12] [emoji12] [emoji24] [emoji24] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 (editace) Clinte meleš kraviny. Je v tom obrovský rozdíl,jestli máš nebo nemáš vlečnou nápravu a pocítíš to u našich "obyčejných" aut právě při rychlé a technicky náročné jízdě...to ty ani poznat nemůžeš,když jezdíš po dálnici resp. po rychlostce [emoji6] Editováno: 4. Září 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Ne, jel jsem s Thalii ta ma taky byčí motor 1.2 - 55kw. Silna atmoska. Hnujdaj zesmesnuje sam sebe uz. Jak mi driv korejci nevadili, tak dnes diky tem jejich reklamam na ne zacinam byt alergicky. Tedy jestli prijede na caj Radius, budu si muset sebou vzit Zirtec. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Stringo, už jsem s ní něco najel, i Šumavu, zatáčky, naložené auto. A před tím s dvojkou 110tis. Km. Žádnej rozdíl nepozoruji. Jezdí to stejně, jen je trojka tvrdší. Ale díky kolům. To mi stačí, nepotřebuji cizí názor, udělám si sám svůj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 (editace) nechci ti kazit iluze, ale s rodinou a naložený, nevím jak chceš zkusit do zatáčky jed na hraně oktávky... Editováno: 4. Září 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Není to kolama,jezdim s OIII na 16" a je to tvrdé jako prkno a v zatáčkách je to kurwa neklidné... Prostě to tak je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky