kokta7 Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 (editace) stringo zkus si O3 s 18" koly a docela se stabilita podvozku zlepší (dnes se to tak dělá běžně ) Editováno: 4. Září 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Ale bude to tak tvrdé že v tom nebudu chtít jezdit... A prdel bude odskakovat stejně jako na 16" ty větší ti jen dají větší jistotu na pěkném povrchu,na rozbité cestě ti ani 18" nenahraditelný multilink 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2015 No já hranu nejezdím, ani jsem nejezdil a jezdit nepotřebuji. Takže asi proto nepozoruji rozdíl. Jezdím normálně. Víceprvek bude už z principu lepší, ale já to nepozoruji. Tak to je prostě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Tak tak, BFU za normálních okolností pozná kulový. Rozdíl se určitě pozná v mezních situacích - a tam ti to může, ale taky nemusí (podle toho co s tím umíš) třeba zachránit hubu. Na prvních seriích to ovšem bylo znát přinejmenším zvukově i při běžné jízdě. Jenže od té doby se naladění zadní nápravy změnilo a možná, že i několikrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Je tu zazrak http://www.metabondcz.com/katalog/1163/do-motoru/2/metabond-eco-250-ml-do-motoru-do-3-5t/ Na FB o to vyrobce basni jak kdyby slo o zlaty gral. No je pravda, ze adetivaci paliv jsem taky driv neveril. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Tak si přečti co dával Pawouk. Je to podvod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 A co daval Pawouk? Mi asi uteklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Viz mazivářská poradna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 A nedají si pokoj. I když mně je to celkem fuk - mám zelenou vinětu. Jen chrochtáci ostrouhají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 A v jakem cislu to je? V te poradne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Hlásím se ze Slavonic, kola v kufru :-) Teď 250 km nazpátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Mastnak, jezdi si pro kolu 250km. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Nakonec jsem je koupil od Kačera, pač k nové oktě dostane i fungl zimní kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 A pak že to nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Clint jenom dela zbytecne kuze aby vystrnadil Oziho a pak si ty hliny stejne koupi. Stejne jako ja ted ma dilema jestli repraky nezamenit za vyhrejvany zidle a repro udelat jindy. Jak jste me navnadili Pac se blizi zima. Nejradeji bych bral oboji, ale nejsem Clint abych pak rodine odpiral jidlo. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Ale diky ze jste mi odpovedeli na cislo clanku o tech adetivacich do oleje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2015 (editace) Tak vyžeň rodinu na pastvu a kup si oboje ;-) Ozák volal, že se z něj stal bača a karkulkou nahání ovce do ohrady. Jinak ale tráví dny na louce a s ovcema si vyprávějí o čtyřkolkách. Editováno: 5. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Ale diky ze jste mi odpovedeli na cislo clanku o tech adetivacich do oleje Budeš je muset přečíst všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 No uz jsem to kdysi vsechno cetl, ale hold jsem asi zapomnel. No stejbe tomu neverim a nekoupil bych si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Dnes byla kalba s prasetem! Sem příjemné opilý Hanušovicemi a přezranej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Ty vole, zavist. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 https://www.toyota.cz/new-cars/avensis/index.json#/mobile/gallery Krasne auto, ale ty motory, to je bida. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 (editace) Dlouho jsem se neozval...ta toyota je docela hezká, v asii jí má každej.. Dvě beznadějný trosky který se nikdy neprodaj, už jsme vedle sebe Ozi Editováno: 5. Září 2015, autor: Hurikan88 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2015 (editace) Tak to tvoje šanci má, ale Oziho je uplně mimo realitu, tam je cenovka tak 300 (možná max 350).....(navíc brzy bude pět let staré). Za těch 470 by to musel koupit jenom blázen, nebo fanatik do benzínu a OII FL.... Editováno: 6. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Tj. Stryc pred asi 5 lety prodaval Tuarega po 3 letech s 20tis nove 1.2 mil. a prodal ho za 550tis. ( pravda v te dobe prisel hold novej ) nekdy je realita tvrda a nekteri tu realitu nechteji prijmout. V CR jsou sice vsichni fanatici do Skodovek a ceny v bazarech jsou uz tak premrstene, ale ze by byli lidi az tak na hlavu tomu neverim. Leda by to sel vystavit do Dobran pred areal. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky