motosman Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Se klidně zeptej. Spotřeba je přiměřená, výkon dostatečný, cena přiměřená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 a co myslíš, že ty 3 válcovy HTP byly těžky motory? jenom spíš ty kastle apod byly těžší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 rapid je třeba jen o 20kg těžší než byla F2. Což je nářez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 tohle zase má o 5.2 litru větší objem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 jistě, že. rapid má třeba na 1.rst výkon omezenej (četl jsem že 1ka snad není vůbec oturbená), táhne až 2.rst. To je nějaké kravina, to bys měl problém se vůbec rozjet - i babička na kole značky Ukrajina by tě na křižovatce hravě předjela - znám to moc dobře z Fabie 1.2 TSI, kdy odešla regulace turba. Není to spíš dané jejím převodem? Na Fabii nic takového není - má pětikvalt a rozjíždí se s tím lépe než s mojí 1.4 TSI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Taky se mi to nějak nezdá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Kuci jak vyměnim obrysovku u dvojkové Fabky? Vůbec mi nejde povolit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 To se nesmí tak nažrat. Pak ho kindercar neuveze. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Když to nejde násilím, zkus ještě větší násilí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Jdu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Měla by se celá patice po otočit i se žárovkou a vyndat a potom vyměnit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Stringo: nene.Opravdu na prasáka vytáhnout násilim Bez otočení.Už to mám.Paráda. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2015 (editace) Ještě, že jsem ti poradil. Podle Stringa bys to dělal do rána :D "Říkají o mě, že tomu rozumím..." Editováno: 7. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 A to ti poradil clovek co sam nikdy zarovku nemenil a se vsim jezdi do AS. No treba to muze byt i zprevodovanim, ale proste na jednicku to nejede. Az Pawouku se vyseres na skolu a dovalis na caj ti pujcim svest a uvidis sam. Mezi jednickou a dvojkou je propastny rozdil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Kurňa. Asi budu muset koupit nějaký škopek pro domácí. To zas bude ojeb. Felda, fábka, ignis, meriva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 (editace) tiguan tak at si bere oktávku ne? stejně s ní nejezdíš. Editováno: 7. Září 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Jo, kokta má pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Ses po...l né. Málem mi skočil řetízek. Něco do 50tis. a bude to jezdil 2km sem a tam. Roční nájezd tak 3tis. max. Takže stará konstrukce motoru. Teď jsem koukal na 2 pěkný feldy. Jí říkám, ať jezdí tágem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 ježiši majra, aby ses z té tvé oktávky neposral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Pokud mas rad toho koho chces aby v tom jezdil. Felicii bych nikdy nekoupil. To kdyz naboura hned to hori. Uz znam 2 pripady z meho okoli. Jeden uhorel, druhy pripad par mlady skoro uhorel. To je proste az moc starej skopek. Prodam ti Thalii za 150. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Za 150kč ji beru... Stejně to bude stát před barákem a na ty 3km do krámu to stačí. A nebude stím jezdit, ale chodit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 (editace) Jedna felda je tady v bazaru. Ještě by chtěla swifta. Ale ty už jsou většinou prožraný. Editováno: 7. Září 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Od toho se ja distancuji. Felicii neeeeee!!!! I jednickovou Fabku uz koupis treba za 50. Primlouvam se za ni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Felda nám taky šla z domu kvůli bezpečnosti. Měla airbag jen u řidiče a deformační zóny jsou až po zadní sedačku Motosovi je to šumák, ženský prej budou, ale on nebude 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Jj. Tohle neprošlo. http://www.amc-chrudim.cz/nabidka-automobilu/citroen-ds-fd-d-super-1972-id:2623.auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky