XJOHNNYX Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Koncovky jsou hnusny a basta, v cerny o kus lepsi, ale zadna slava :-P Vecny tema :-D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Za mě jsou koncovky na RS dobré, co je špatné je výfuk, resp.žádný zvuk a ještě to ani není napasované na ty koncovky a v případě benzínu je jedna koncovka úplně falešná, takže tak asi. Jinak tvar koncovek je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2015 (editace) Stringo naopak, právě v případě nafty je jedna falešná, benzín má obě "funkční" (dva výfuky). Jinak to napasování tak tragické není, ono nebylo ani smyslem to napasovat. Je to takhle u spoustu jiných aut a značek (BMW, VW atd), už se to tu probíralo. Ono se ani nejedná o koncovky v pravém slova smyslu (jak si tu někteří soudruzi myslí). Jsou to jen okrasné rámečky. Koncovka něco končí a tady se nic nekončí, pač to není napevno spojeno. Výfuky jsou zvlášť a mezi tím rámečkem je mezera. Editováno: 10. Září 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Jo jo to já vím, ještě že nejsou plastové... Dokonce to tak má i audi rs6 což jsem myslel té mi jebne když jsem to okukoval... Jo a máš pravdu, benzín má dva výfuky, nafta jen jeden a skrze tu okrasnou koncovku je vidět pod auto [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Ono si toho prej ani nevšimneš, pač RS-o prej zblízka před sebou nikdy neuvidíš, jak je rychlé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 tak tobě možna ty nedojedeš ani kamion 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Máš pravdu, kamióny mě předjíždějí běžně a ještě troubí. Ty mě neserou, horší je, že mě předjíždějí i cyklisté.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Jo no strejdo, hlavně když vjedeš na cyklostezku, když hlavní cesta je zamrskaná 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Líp bych to asi neřekl: http://www.auto.cz/zajizdeni-noveho-vozu-poradime-80385 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Jojo, na tom je kus pravdy. Jen Kokta říká, že motor se už nezabíhá a dává se mu čoud od začátku, nejlépe hned načipovat a do červeného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Však jo. Motor musíš turovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Clinte a je ti v autě teplo, takhle po ránu. ještě že máš ty vyhřívané židle (pokud ovšem fungují) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2015 (editace) Fungují skvěle, ale ty mrzneš, o výhřevu židlí si můžeš nechat zdát To se do kinderů nedává Editováno: 10. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2015 (editace) Zrovna včera můj Vašík viděl v salonu Škoda Rapida, Oktu a Supa a povidá mi, tak tohle auto táto si koupím a šel k Supovi. Řikám si, vybral správně. Pak procházel kolem Rapida a řiká, to je malý auto viď táto a já povidám, to je dětské auto, to je pro ty co nemají penízky a pro holky. Začíná se vyznávat Editováno: 10. Září 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 A já příjdu k autu a zase sedat do mbéčka? borci sedaj do seatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2015 (editace) Do Cupry v myslivci Jenže to by Petrrr v životě nezvládl uřídit, je zvyklej na prdlání s kinder motůrkem. Tak ve Varech před ruskejma holkama s kinderem prej i tak machruje, když je mokro, tak prej na kolonádě driftuje s rukou vystrčenou z okénka... Editováno: 10. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 (editace) Dobře Jiří, někomu funguje Climatronik a topí a někomu fungují jen židle bez Climatroniku Až trochu Vašík vyroste a zjistí hodnotu peněz a že nerostou na stromech (protože je po mámě a tak je určitě chytřejší jak ty - tedy i on bude) Tak si tu škodovku třeba koupí a třeba i Supa, pokud na něj bude mít. Po krátkém čase ovšem zjistí, že Škodovka je šajz a podělátko největší a holkdy po tom nejdou, protože škodovku má kdejakej vůl a všude jich jezdí habaděj a půjde a koupí si ameriku nebo japonce. JJ, na kolonádě jezdím slalom mezi sloupy a prameny. No Rusky už tady naštěstí ubývají, ne že nejsou hezké (mladé rusky patří mezi ty nejhezčí - ale hold pořád Rusky), ale většina Rusek zde jsou staré báby. Jo a už se mi rýsuje zadní repro a vyhřejvané židle také v krátkém čase budou. Hold Rolbař neví kde je nejlepší místo pro podnikání a to je pro mě problém co to zdržuje. Navíc jeho obliba a množství spokojených zákazníků dělá objednací lhůtu delší (2-3 týdny). Hold jinej gang než AS. Tam když se člověk objednává, klepe se mu hlas, čeká třeba jen týden (protože tolik zákazníků zase nemají), ale o to víc se mu klepe peněženka a počínající deprese z pohádek, z toho co zase zkurví nebo nevyřeší a z toho že jedna návštěva AS = automatiky 2 návštěvy, protože v té druhé opravují to co pokurvili u té první. Editováno: 10. Září 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2015 a půjde a koupí si ameriku nebo japonce. Naštěstí snad tak blbej nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2015 K té ŠA, nejsou tam jen patlalové, to je blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 No netřeba si dělat iluze, na druhou stranu není třeba házet všechny do jednoho pytle, to uznávám. Ale po zkušenostech mého známého, která tady v jednom Varském ŠA AS dělá mechanika a z vyprávění o jednom jeho kolegovi, co ho maximálně nechají měnit jen olej, protože vše ostatní vždy pokurví a z mých vlastních zkušeností (spíš nevědomosti řadě věcí než že by něco vyloženě zkurvili) tak mám spíše negativní hodnocení. no zanedlouho tam jedu naposled - výměna oleje, svíček, brzdovky popř. geometrie a to bude naposled co ode mě dostanou korunu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2015 (editace) Ty voe, tak si to doma udělej před barákem...to je furt keců tady. Nebo to prodej, kup si Kikiu nebo Hnůje a budeš happy, nebudeš muset furt psát o neschopnosti servisů ŠA a jak je Škodovka na hovno. Já jsem se svým servisem v Rakovníku 100% spokojenej, nemůžu říct jediného křivého slova, všechno jde hned, zítra přijedte, u auta můžete bejt, dáte si kávu? Odvezeme vás domů....takhle to znám já. Tu spojku ovšem řešili na zkoušku u Klokočky (byl jsem v práci a mám to za rohem) a to jsem šlápnul trochu do hovna. Editováno: 10. Září 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 V přístupu autorizáku si nevybereš asi u žádné značky, ale tolik zkušeností nemám než s Citroenem a koncernem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2015 (editace) Je třeba vybírat, není autorizák jako autorizák, vem si Motose, jak je platí zlatem a já za stejné služby jinde dám desetinu. Samozřejmě chybí tam šuk s asistentkou, možná proto to má tak drahý Editováno: 10. Září 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 [emoji23] Dnes došla fa za supa. 27.000,- Prohlídka ve 120tis. Navíc desinfekce klima, vyčištění brzd a nové stěrače. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky