Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Za mě jsou koncovky na RS dobré, co je špatné je výfuk, resp.žádný zvuk a ještě to ani není napasované na ty koncovky a v případě benzínu je jedna koncovka úplně falešná, takže tak asi. Jinak tvar koncovek je super.

Vloženo (editace)

Stringo naopak, právě v případě nafty je jedna falešná, benzín má obě "funkční" (dva výfuky). Jinak to napasování tak tragické není, ono nebylo ani smyslem to napasovat. Je to takhle u spoustu jiných aut a značek (BMW, VW atd), už se to tu probíralo. Ono se ani nejedná o koncovky v pravém slova smyslu (jak si tu někteří soudruzi myslí). Jsou to jen okrasné rámečky. Koncovka něco končí a tady se nic nekončí, pač to není napevno spojeno. Výfuky jsou zvlášť a mezi tím rámečkem je mezera.

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo

Jo jo to já vím, ještě že nejsou plastové... Dokonce to tak má i audi rs6 což jsem myslel té mi jebne když jsem to okukoval... Jo a máš pravdu, benzín má dva výfuky, nafta jen jeden a skrze tu okrasnou koncovku je vidět pod auto [emoji23]

• Pozitivní 1
Vloženo

Máš pravdu, kamióny mě předjíždějí běžně a ještě troubí. Ty mě neserou, horší je, že mě předjíždějí i cyklisté....

• Pozitivní 2
Vloženo

Jojo, na tom je kus pravdy. Jen Kokta říká, že motor se už nezabíhá a dává se mu čoud od začátku, nejlépe hned načipovat a do červeného :D

Vloženo (editace)

Fungují skvěle, ale ty mrzneš, o výhřevu židlí si můžeš nechat zdát :D To se do kinderů nedává :)

Vloženo (editace)

Zrovna včera můj Vašík viděl v salonu Škoda  Rapida, Oktu a Supa a povidá mi, tak tohle auto táto si koupím a šel k Supovi.  Řikám si, vybral správně. Pak procházel kolem Rapida a řiká, to je malý auto viď táto a já povidám, to je dětské auto, to je pro ty co nemají penízky a pro holky. :)

Začíná se vyznávat ;)

• Pozitivní 2
Vloženo (editace)

Do Cupry v myslivci :)

Jenže to by Petrrr v životě nezvládl uřídit, je zvyklej na prdlání s kinder motůrkem. Tak ve Varech před ruskejma holkama s kinderem prej i tak machruje, když je mokro, tak prej na kolonádě driftuje s rukou vystrčenou z okénka...

Vloženo (editace)

Dobře Jiří, někomu funguje Climatronik a topí a někomu fungují jen židle bez Climatroniku  :kol-98:

Až trochu Vašík vyroste a zjistí hodnotu peněz a že nerostou na stromech (protože je po mámě a tak je určitě chytřejší jak ty - tedy i on bude) Tak si tu škodovku třeba koupí a třeba i Supa, pokud na něj bude mít. Po krátkém čase ovšem zjistí, že Škodovka je šajz a podělátko největší a holkdy po tom nejdou, protože škodovku má kdejakej vůl a všude jich jezdí habaděj a půjde a koupí si ameriku nebo japonce. 

JJ, na kolonádě jezdím slalom mezi sloupy a prameny. No Rusky už tady naštěstí ubývají, ne že nejsou hezké (mladé rusky patří mezi ty nejhezčí - ale hold pořád Rusky), ale většina Rusek zde jsou staré báby. 

Jo a už se mi rýsuje zadní repro a vyhřejvané židle také v krátkém čase budou. Hold Rolbař neví kde je nejlepší místo pro podnikání a to je pro mě problém co to zdržuje. Navíc jeho obliba a množství spokojených zákazníků dělá objednací lhůtu delší (2-3 týdny). Hold jinej gang než AS. Tam když se člověk objednává, klepe se mu hlas, čeká třeba jen týden (protože tolik  zákazníků zase nemají), ale o to víc se mu klepe peněženka a počínající deprese z pohádek, z toho co zase zkurví nebo nevyřeší a z toho že jedna návštěva AS =  automatiky 2 návštěvy, protože v té druhé opravují to co pokurvili u té první.  :kol-98:

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

No netřeba si dělat iluze, na druhou stranu není třeba házet všechny do jednoho pytle, to uznávám. Ale po zkušenostech mého známého, která tady v jednom Varském ŠA AS dělá mechanika  a z vyprávění o jednom jeho kolegovi, co ho maximálně nechají měnit jen olej, protože vše ostatní vždy pokurví a z mých vlastních zkušeností (spíš nevědomosti řadě věcí než že by něco vyloženě zkurvili) tak mám spíše negativní hodnocení. no zanedlouho tam jedu naposled - výměna oleje, svíček, brzdovky popř. geometrie a to bude naposled co ode mě dostanou korunu. 

Vloženo (editace)

Ty voe, tak si to doma udělej před barákem...to je furt keců tady. Nebo to prodej, kup si Kikiu nebo Hnůje a budeš happy, nebudeš muset furt psát o neschopnosti servisů ŠA a jak je Škodovka  na hovno.

Já jsem se svým servisem v Rakovníku 100% spokojenej, nemůžu říct jediného křivého slova, všechno jde hned, zítra přijedte, u auta můžete bejt, dáte si kávu? Odvezeme vás domů....takhle to znám já.  Tu spojku ovšem řešili na zkoušku u Klokočky (byl jsem v práci a mám to za rohem)  a to jsem šlápnul trochu do hovna.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Je třeba vybírat, není autorizák jako autorizák, vem si Motose, jak je platí zlatem a já za stejné služby jinde dám desetinu. Samozřejmě chybí tam šuk s asistentkou, možná proto to má tak drahý :D

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...