kokta7 Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 rolbař palubky umí dobře sundávat, otázka jak autorizák 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 No právě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 To máš naivní představu...oni předpokládají,že se nic neposere [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 no bráchovi sem dnes objednal leona v kombíku, tak mě zajímá co to vydrží.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 No zas tak hrozny to neni. Co jsem koukal u Rapida. Jen se musi povolit asi tisic sroubu, celej stredovek tunel, radicka atd. Kastlik, budiky, volant vcetne pacek atd.atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 U mě jde ven po povolení 10ti šroubů, demontáži budiku kastliku a středových součástek... Práce na 20 minut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 http://www.novinky.cz/stalo-se/380191-ridic-nemusi-za-smrt-spolujezdce-pykat-soudy-zacaly-zajimat-pasy.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 No to je hezke vedet, presto by tu zodpovednost mel nest ridic. To ze tenhle nouma nemel ridit bez ridicaku ani radeji neuvadim. On ji mel proste upozornit ze se ma pripoutat. Ja jednou kvuli tomu vyhodil vlastniho otce kdyz se odepnul predcasne pred koncem jizdy. Zastavil jsem a rekl ze dokud se nepripouta nepojedu. Byl nafucenej, tyden se se mnou nebavil ale v tehle pripadech neznsm bratra a ani otce. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Nesmysl, konečně se to dostalo z bolševického zákonodárství do normální roviny (svého času za to dostával řidič pokutu), kdy za sebe ručí každý zletilý a svéprávný člověk, přičemž neznalost zákona nikoho neomlouvá. Když mu vyskočí za jízdy z auta, tak také ponese řidič zodpovědnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 A jo, zni to logicky. Davam ti za pravdu z hlediska pravniho. Z hlediska moralniho nikoliv. Tezko bych zil s vedomym ze treba muj pribuzny zemrel kvuli tomu ze nebyl pripoutany. Uz nemluvim ani o tom ze zadni nepripoutanej muze sebou vzit predniho pripoutaneho. A protoze ja jsem kapitan na sve lodi tak ostatni musi poslouchat. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2015 No každopádně, ať už to bude jak to bude, palubka bude ve stavu v kterém jsem jim to tam dával, tedy bez chyby a pokud dojde k demontáži a montáži, projedu to před převzetím a budu poslouchat pazvuky. na druhou stranu, mohly by se třeba odstranit pazvuky, co se z palubky odněkud ozývají....Ono někdy stačí ty díly jinak sesadit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Tak dobrou vy šmejdi Zejtra podám report Něco na dobrou noc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Kam jdes chrapat kdyz Allien vs. Predator 2 jeste neskoncil. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 (editace) aneb co učí české školy a jak funguje náš školní systém. v praxi pak člověk umí totální hovno a je jedno jestli to je učnák, gympl nebo vejška... http://play.iprima.cz/ano-sefe/ano-sefe-vi-3 Editováno: 11. Září 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Tak jsem v servisu. Koukli na to a řekli, že jsem jejich věrný zákazník a tak mi nabídli výměnou jiné auto, abych už tu oktávku neřešil. Tedy na bílé barvě trvám jsem jim jasně řekl a stalo se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Já si nemůžu pořád zvyknout na ty trojúhelníky pod světly. Jinak tomu ty říkáš pěkné asistentky, přijeď k nám, tam jsou kousci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Mě nesedí spíše zadní světla. Nejvíc u tmavých odstínech kastle. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Hmmmm, tak nastala ta horší varianta. Vzpříčená klapka středová. Vyjelo to v chybách. Nejde resetovat. Ani vymazat. Takže výměna, prej výrobek Valeo. Mluvil jsem se šéfem, říkal, že se celá palubka sundavat nebude, že stačí středovej tunel, rádio a tak. Objednali díl a zavolají. Auto mi zatím vrátili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 (editace) takže mraky cvrčků ty máš fakt pech btw zítra doufám už prodám! Editováno: 11. Září 2015, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Clinte ta felda je je ještě volná. A sorry, je to benzín.[emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Clintova krapka zas nejezdi? A kolik toho nevim co... mas seznam? To by uz byly dve rulicky toaletaku! To jsou ty prvni kusy vyroby a jeste rocni. Horsi uz by byla jen půlroční predvadecka. Hele beru zamek dveri z Felicie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Kterej vosk na Oktavku pouzit? Pancho zase dela mrtveho brouka, tak se obracim na Vas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 jezdím na F1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2015 (editace) Rádius z toho dělá western, zatím jen senzor kliky a teď tahle klapka. Tohle není Hnůjdaj. K tvé radosti bohužel nemohu uvést žádné další velké závady Motos: benzín už ani ne, zvykl jsem si na naftu a už na ní mám nějakou závislost Editováno: 11. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Zadní dveře.....[emoji23] To aby jsi to měl do třetice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky