Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ja jednou vezl burcak z Moravy poprve tehda nikdo mi to nerrkl jako mladymu usakovi a reknu ti ty petky normalne zvonily. Doma jsme je postupne upousteli asi hodinu nez jsme se mohli napit.

Clinte je tady snad rec o me. Uz jen kvuli tomu bych si pral vyhrat, pak by si cumel a zavidel. Ale ja nejsem takovej. Kofolu bych ti i presto koupil. [emoji1]

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo (editace)

Víš jak, pavouk se teď učí českému jazyků, tak každému na fóru opravuje diakritiku a pravopis :)))) za chvíli nám začne vysvětlovat jak poznáme Vetu hlavní a vedlejší

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Vloženo (editace)

No Petrrr má v pravopisu mezery od doby, co sem píše. Však v páté třídě ukončil školu a dal se na to sázení :D

Dneska už by měl možná toho supa taky, ale díky sázkám má sociále kindera, tričko s pruhama a manželku večer u Pupu :D Až vyhraje, koupí mi jenom kofolu. Vidíte, jakej je to škrt. Já vyhrát milióny hoši, to by jste se měli a on mi koupí kofolu. ;)  Ale kolínko, to žral, to mlaskal, to házel kosti za sebe a chlemtal kofoličku, to se smál pod fousama co....

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Clinte kdybych te mel opravovat pokazde co mas chybu pravopisnou. Tak bych byl kral v mnozstvi prispevku celkovych. Driv jsem ty lidi i tady opravoval. Uz to nedelam, pac sam proste obcas pri pismu na mobilu a snahu rychlosti sdeleni udelam proste chybu. Ono kdo pise jen u PC se mu to keca kdyz se mu tam prapopis a chyba pri psani podtrhava ze, ten chybu treba z nepozornosti neudela. [emoji1]

Vloženo

Nese, bere, maze, pece, umre. Tiskne, mine zacne atd.

Samozrejme ze znam. Vhodne zejmena pri rozboru vet. Ale priznam se, ze jsem se musel rozpomenout na co ses vlastne ptal. [emoji1]

Vloženo

To jsi rychle vyštrachal doma v pravidlech pravopisu, nás neoblbneš, pleteš si ypsilon s měkkým i a tady bys machroval se vzorama. :-D

• Pozitivní 1
Vloženo

Tak co prdi co je nového.? Mimo toho že Clint hodil Ozáka přez palubu a pak se mu ropáka rosypal nadobro.

16TEHO zatím vypadá dobře. Jo a kde že to bude? U Koktovych rodičů v pokojíčku?

Vloženo (editace)

Jojo, Kokta pořádá Nano párty u rodičů v dětském pokoji. Každý má připraveného angličáka (Petrrr si přiveze vlastní RAMku) a bude se jezdit drift na jeho posteli s vytáčením motorů do červeného :D  K večeři budou párky a paní Koktová připraví každému balíček na cestu domů :)

Kozák se stal bačou na Slovensku a nemá v horách připojení k netu.

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

To je fakt, Ozaka vystrnadil pac od te doby se tu neukazal. A stihl ho kruty trest za to. Odesla klapka Climatroniku. Hold Ozi ti to WhiteCar proklel na dalku. [emoji1]

• Pozitivní 1
Vloženo

Ozák si totiž na Slovači s cikánkama udělal z mého vozu woodoo a ovládá ho na dálku. Předevčírem strkal do modelu drát a mě odešla doma klapka. On se mi takhle mstí

Vloženo

Jj. Dneska by to šlo. Burčáček je výtečný a večer pivní slavnosti s prasátkem.

S češtinou jsem na štíru. Alespoň znám vyjmenovaná slova po F.

Nicméně dcera je v 1. třídě, tak to doženu.

Vloženo

Fyzika... :kol-48:  Mno, a já znám ještě ty po Z. :rolleyes::D  Zbytek je pro mě španělská (respektive česká) vesnice. A to chodím do třetí třídy. :D

Vloženo

Jojo, Stringo je náš duch a fantom :)  vyskytuje se na foru, ale jak je sraz, tak je v práci, protože se zrovna musí ručně roztáčet turbína :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...