Petrrr Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 (editace) Ja jednou vezl burcak z Moravy poprve tehda nikdo mi to nerrkl jako mladymu usakovi a reknu ti ty petky normalne zvonily. Doma jsme je postupne upousteli asi hodinu nez jsme se mohli napit. Clinte je tady snad rec o me. Uz jen kvuli tomu bych si pral vyhrat, pak by si cumel a zavidel. Ale ja nejsem takovej. Kofolu bych ti i presto koupil. [emoji1] Editováno: 11. Září 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Eva Marna sveho casu byla dobra jen na obtazenim. No dnes po te co nakynula uz zo neni ono. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 tys zas četl moc blesk.cz vid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Z Moravi, nebo Moravy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Dostal si me, pred chvili jsem se vzbudil tak mi hlava jeste nemysli resp. Uz asi ani nebude. Za chvili jdu spat znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 (editace) Víš jak, pavouk se teď učí českému jazyků, tak každému na fóru opravuje diakritiku a pravopis ))) za chvíli nám začne vysvětlovat jak poznáme Vetu hlavní a vedlejší Editováno: 11. Září 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2015 (editace) No Petrrr má v pravopisu mezery od doby, co sem píše. Však v páté třídě ukončil školu a dal se na to sázení Dneska už by měl možná toho supa taky, ale díky sázkám má sociále kindera, tričko s pruhama a manželku večer u Pupu Až vyhraje, koupí mi jenom kofolu. Vidíte, jakej je to škrt. Já vyhrát milióny hoši, to by jste se měli a on mi koupí kofolu. Ale kolínko, to žral, to mlaskal, to házel kosti za sebe a chlemtal kofoličku, to se smál pod fousama co.... Editováno: 11. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 To jo a shoda podmetu s prisudkem. Hold Pawouk je ten student. Ale az bude 13 let ze skoly jako ja, tak bude mluvit jinak. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Větu hlavní a vedlejší nepoznám ani kdybych do školy chodil 50 let - to je pod moji rozlišovací schopnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Clinte kdybych te mel opravovat pokazde co mas chybu pravopisnou. Tak bych byl kral v mnozstvi prispevku celkovych. Driv jsem ty lidi i tady opravoval. Uz to nedelam, pac sam proste obcas pri pismu na mobilu a snahu rychlosti sdeleni udelam proste chybu. Ono kdo pise jen u PC se mu to keca kdyz se mu tam prapopis a chyba pri psani podtrhava ze, ten chybu treba z nepozornosti neudela. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Jo a panáčci, kdo z vás zná vzory a třídy sloves? No? Jsem donedávna ani netušil, že něco takového existuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Co to tady píšeš pavouků? Trpny rod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Nese, bere, maze, pece, umre. Tiskne, mine zacne atd. Samozrejme ze znam. Vhodne zejmena pri rozboru vet. Ale priznam se, ze jsem se musel rozpomenout na co ses vlastne ptal. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2015 To jsi rychle vyštrachal doma v pravidlech pravopisu, nás neoblbneš, pleteš si ypsilon s měkkým i a tady bys machroval se vzorama. :-D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 , tak kazdej pouziva jinej vosk a pan vosku dela ze neni no tak tam neco prdnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Tak co prdi co je nového.? Mimo toho že Clint hodil Ozáka přez palubu a pak se mu ropáka rosypal nadobro. 16TEHO zatím vypadá dobře. Jo a kde že to bude? U Koktovych rodičů v pokojíčku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2015 (editace) Jojo, Kokta pořádá Nano párty u rodičů v dětském pokoji. Každý má připraveného angličáka (Petrrr si přiveze vlastní RAMku) a bude se jezdit drift na jeho posteli s vytáčením motorů do červeného K večeři budou párky a paní Koktová připraví každému balíček na cestu domů Kozák se stal bačou na Slovensku a nemá v horách připojení k netu. Editováno: 12. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 ale má net, jak pro koho Dneska bude krásně, dneska by to šlo.. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 To je fakt, Ozaka vystrnadil pac od te doby se tu neukazal. A stihl ho kruty trest za to. Odesla klapka Climatroniku. Hold Ozi ti to WhiteCar proklel na dalku. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Ozák si totiž na Slovači s cikánkama udělal z mého vozu woodoo a ovládá ho na dálku. Předevčírem strkal do modelu drát a mě odešla doma klapka. On se mi takhle mstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Jj. Dneska by to šlo. Burčáček je výtečný a večer pivní slavnosti s prasátkem. S češtinou jsem na štíru. Alespoň znám vyjmenovaná slova po F. Nicméně dcera je v 1. třídě, tak to doženu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Fyzika... Mno, a já znám ještě ty po Z. Zbytek je pro mě španělská (respektive česká) vesnice. A to chodím do třetí třídy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 To co se splete zde není nic proti tomu, co se běžně vyskytuje v diskusních fórech na webech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Stringo, ty radeji hakuj. Tam kde si vsude byl Temelin a Chvaletice tak jim vypadly bloky. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Jojo, Stringo je náš duch a fantom vyskytuje se na foru, ale jak je sraz, tak je v práci, protože se zrovna musí ručně roztáčet turbína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky