Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

naftu kupuje každej i na svuj 20 000km nájezd, protože si myslí že je to nejlepší!

To je pořád dokola... Prostě záleží na tom co a kdy kupuješ... Nejde to škatulkovat. Třeba nenajezdím hodně km, ale jezdím v členitém území a tam s naftou máš za 1. Krouťák a za 2. Nižší spotřebu a už se ti to rentuje jinak než nájezdem...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako já jsem také spokojenej, jezdím o víc jak dva litry méně, než s 1,8 TSI. Sice to nejede 250, ale táhne to celkem solidně. Při mém nájezdu šetřím kolem 1500Kč měsíčně, to je bratru 18tis za rok a to už je znát. Když si ty prachy vezmu do ruky, to je jako kdybych je vyhodil do popelnice, když jsem jezdil s benzínem.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Nojo tak, on se každej za chvíli zklidní, přestalo to bavit Kačera, přestalo to bavit Hurikána, oba tvrdí, že už je závodění nebaví a začali koukat ekonomicky....Ne, že bych se někdy neprojel rád rychle, to bych chtěl, ale aby to žralo těch pět litrů :D

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Ale mě nezajímá co dělá nějakej Mcdonald nebo hurikán, mě zajímá co chci já. ze 4 válců sem byl vždy spokojenější s benzínem, i moje bejvalé polo v benzínu jezdilo krásně.... Ta nafta CR taky nebyla špatná, to nemůžu říct, ale to je prostě je jiné kafé. Zase jiné kafé je 6 válcová nafta i 6 válcové benzíny ovšem....

řešit to nemá cenu, Benzín je prostě benzín.

Minulý týden sem jel do zlína za tuhle spotřebu, je to v pohodě(spotřebu si moc nefotím, ale pro archivaci a vzpomínky dobré). za 400 000kč co sem měl laurinu, si nemužu stěžovat. Nafta v laurině byla o 70 000kč dražší s menším vykonem!

https://lh3.googleusercontent.com/E-F7tAHJ6L0LIOr2HrjWuZEMME8J0rfdvh9cZCy4RtmGR6z8q3z2wYTf6TBto18JVKoi7m5PIHTAnK7RfiJ84jYQSRjRGZ4n1gnfnlnI8Q4OSBYpC65MDx1-s598c3NW3_7vamJ2aD9RcN_1PXAVhQgqfEkLvWVYXr8zm92NIKN6vs68Y6D9j_ZV5uyS3ooMuA-t-QrzEpDR237fpCcXsYpLGPAogNHJYFTTO3800eWcyN1TS0NisSMmZd2LFNdZqGO2n_gVGdoHvJPomhqEkeiZNBnMhx0oGqeKLTg7IQ6aS2v8iK4Pp3NeLKYIHb7LsH9r7vK-KAvNyV1vMBwyQFfB1uOLJIcoqKOQJYaX7oXhegVTMqCFwpYcYeyD-0Ue63NLHnatrtYxw_un7UUyOtUOWYIer1VkpeRPF-1Iod39KMDQTmp5SqSdlQE_hIhcb9_8yd9xZ7CeV78SL_OZ0hG3rqrT0_MsjQ21aLGMuMbbWNG7VVMV20mmbsZpcAndZM19lXlNI9jXyDiWRDIS51GgPvrYIEoPnBEOLYGLD5E9=w349-h196-no

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Ale přiznám se, že jsem Pawoukovi volal a vše je OK, bylo by škoda, aby se na nás vyprdnul, jsme přece jedna parta magorů a věčných hádačů :D

Říkal že nezvládá a že se ukáže....

Odkaz ke komentáři

Njn, se nedivte. pak klint napíše takovýhle hlod a mě se taky zvedá žaludek.(ještě sám před rokem sem psal, jak mu 2x přišla fotka za rychlost někde v tunelu a byls nasratej :)...

http://forum.skodahome.cz/topic/133352-slevy-na-nový-vůz/?p=2087225

cituji klinta:

Clint

Senior

• photo-thumb-32269.jpg?_r=1421863585
  • Uživatel
  • bullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.png
  • 9 468 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 18:28

Však ono těm závodníkům otrne, plánuje se zprovznění měřích kamer na mýtných bránách na dálnicích s tím, že budou i někde propojeny a budou měřit průměrný průjezd mezi nimi. On každej k tomu časem dospěje, zklidní se a začne preferovat pohodlí, komfort a nízkou spotřebu.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Viděl jsem rozkuchaný moje auto kol119kol119kol119

Zatím tam palubka byla, ale budiky, fuč, volant fuč, středová konzole fuč, rádio fuč....zlatý zuby fuč.

Servisák mi povidal, že se za pomocí zrcátek na tyčkách snaží tu klapku vyměnit, ale zatím se mu moc nedaří, aby to nemusel prej vyndávat komplet.....Tak mu držím palce.

Jestli neni lepsi aby to vykuchali, nez tyhle kravoviny, pak to bude blbe tesnit, neco nedotahnou a pojedes znova
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...