davidek.c Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Auto je jako predvadecka a ma najete 3 tisice km...stoji u salonu a jezdi s tim jen jedna prodejkyne.Pokud se prijde nekdo svezt tak jedno kolecko cca 3 km a vzdy s prodejcem.Nikomu auto nepujci bez prodejce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Ja si myslim ze to bola dobra kupa. A hlavne netrebalo cakat 8 mesiacov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Hmmm...u nás jsou na supa čekačky půl roku. To se snad zbláznili, kdo má čekat na auto takovou dobu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 musíte si dát tu práci najít prodejce, který má vůz už ve výrobě ale je to dost otrava, vlastní zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Ve výrobě....to ale nebude splňovat přesně požadavky, které člověk chce. Ona je ještě jedna možnost. Každej prodejce může ročně pár autíček šoupnout vpřed, vyžádat si přednostní výrobu. Takové autíčko je pak do měsíce hotové. Problém je, že toho využijí zaměstnanci prodejce a jejich rodiny a tak se tato možnost rychle vyčerpá. Chce to známého prostě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 (editace) Když sou daný do výroby tak si výbavu měnit můžeš bez problémů. Ovšem jenom do nějakého času třeba 6-8 týdnu před vyrobenim auta už toho tolik měnit nepůjde ... Editováno: 12. Září 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Aj tu na SR bola este pred dvoma tyzdnami cakacka cca 4-5mesiacov ale teras sa to zmenilo. Zevraj je neskutocny zaujem o superba ved sa ani necudujem. A k tomu ze treba najist predajcu co ma na salon objednane auto asi tak ze uprednostnevane su auta ktore su zadavane na zakaznika az zak sa vyzabaju auta na predajcu tak mi bolo povedane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Jojo, Supáci jsou na odbyt jako rohlíky v Jednotě I když už se začínají objevovat známé mouchy v podobě vrzajících a praskajících plastů ap. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Veze to aj v mercedese za 72000eur a pani z mnichova povedali ze auto neni z jedneho kusu taze asi tak. Uz nikdy si nekupim mercedes. Niet nad mbcku a ked sem tam nieco vrzne tak si mislim ze za tu relatyvne dobru cenu mu to odpustim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Jojo, to je pravda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Tak přikladam co jsem dostal ja za slevu,ale jedna se o predvadeci vuz 14% sleva na ojetou predvadecku, kde neni presne to, co bys chtel a pokud se da bezne dostat 10% sleva na auto do vyroby mi nezni moc vyhodne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Pro me vybava super a 4% je pro me porad hodne.....mozna nekdo dava bezne 10 % slevu ale ja jsem to stesti nemel a proto jsem vzal predvadecku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Oni se prodejci s těma slevama moc nepředhánějí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PegasHK Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 pokud budou přemýšlet obchodně, tak SIII na rok 2016 zdražej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Vůbec bych se nedivil, kdyby teď na podzim přidali víc než tradiční jedno až dvě procenta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Já bych byl pro 10% a víc. Pořád tvrdím, že je Škoda celkově zbytečně levná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pampy92 Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Ve středu si jdu vyzvednout supa který stojí jen na salonu a výbava pěkná +style plus a cena 890 000 a cena pro me 740 000 kč.. Takžeoctavia rs padá byl bych blázen.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 (editace) Tak to je jasný, to bych udělal stejně Po pravdě taky přemejšlím, že oktu vyměním za supa.... Editováno: 13. Září 2015, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Ve středu si jdu vyzvednout supa který stojí jen na salonu a výbava pěkná +style plus a cena 890 000 a cena pro me 740 000 kč.. Takžeoctavia rs padá byl bych blázen.. Pokud je to bez uveru, gratuluji za slevu 17%. V dobe, kdy je aut tezky nedostatek prodejce musi byt bud extremne neschopny a nebo visi ve vzduchu nejaka cilova skupina/ramcova smlouva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Když ty máš 15,7% jen tak, nevidím důvod nezískat 17% taky jen tak...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Nebo že by Vám ta auta dali zadarmo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pampy92 Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Budu to mit v hotovosti ale i.na leasing bych mel stejnou cenu.. Kdyz jsem tam seltak jsem si sel nacenit octavii rs a on mito se slevama dal na 680 000 kč a řekl mi jestli.nechci superba za 740 000kč není to žádnej znamej a mel bych ho hned.byl bych blazen kdybch mu rekl ze chci radsi rs,radsi udelam krok do predu. Takže neuvazuju ani minutu a kdyz mi tovyjde ve ctvrtek pro nej jdu.. Jupiiii 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Však ono těm závodníkům otrne, plánuje se zprovznění měřích kamer na mýtných bránách na dálnicích s tím, že budou i někde propojeny a budou měřit průměrný průjezd mezi nimi. On každej k tomu časem dospěje, zklidní se a začne preferovat pohodlí, komfort a nízkou spotřebu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 zpět k tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Jojo, ty slevy, nechci slevu zadarmo To jsem chtěl říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.