Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Koleno si dám taky tentokrát, minule se se mnou Petrrr ani nerozdělil ;)

Kokta: není to zas tak velká sračka, jelo to dobře na tu motorizaci, samozřejmě pro závodníky to není.

Vloženo (editace)

Tak se pochlub ty Pančáku :D

Já chci Supa ve dvoulitru v naftě, to je můj idol :D Můj a Koktův sen :D

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

Benzín už prej vyrábět nebudou ;) ...jedině do zapalovačů a na čištění skvrn  :D

Vloženo (editace)

Stringo, s tvejma řidičskejma schopnostma bys to poslal v první zatáčce do stromu. Vzpomeň si na tvojeho vobouchánka :D :D Co jízda, to škarpa :D

Vloženo (editace)

už se těším, až to ohulím v novotě :)   to chce pořádny video pro klinta, aby mu šlehlo. natočím ti pořádny turování při 200km na tachometru :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

nerozsekal sem se ani v R8, tak nevím co tady zase povídáš za pohádky. a nevím proč mě to přeješ, já ti teda přeju aby tě vykopli z práce ;)

• Pozitivní 1
Vloženo

Tak asi volítaná Cupra....

Jako ja mel vždycky starší auta a nikdy sem žádné nemusel prodávat kvůli tomu že tam bylo něco v prdeli a nebyl s Tim furt v servisu. A za druhé na nikdy si nekoupim na co nemám. Myslím že bych si vzal půjčku abych mohl mit třeba novou Cupru. Abych potom se musel bát ze nebudu mit na splátky a nebo že budu mit silně auto ale nemam na benzin. To prostě ne. Takže radši slušné starší auto s výbavou co chci a málo najeto.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...