Pawouk Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Tenhle jsi ale ještě neviděl. Kolik těch aut vlastně teď máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 co svet nevidel?) no ted momentalne 4, a vlastne 5,zapomel sem na octavii v nafte ale ta ma jeste nemecke papiry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Pancho ne ze to prozradis jdu spat, zitra kvuli tem mym a vasim eskapadam vstavam v 5rano. V 8 uz bude v Praglu rozebiracka dvernich panelu. [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 vlastne tri, protoze ta cerna uz jde do sveta, ne? segra ceka prej uz ji felda nebavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Petrrr, tak jezdi slusne, ne ze me nekde trefis cestou v 7 do prace 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Takže jsi RSku neprodal, ale zavřel do garáže? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Ozi to je fakt:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Petře, to kvůli tapecům dveří jedeš do Práglu??? TO si děláš srandu ne? TO máš dole za 5 minut před panelákem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Tak to sam nevim,zatim je ofico moje,ale je pryc:)tak nevim jakt to brat, ale sem to pocital bez ni:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Si necetl pozorne driv. Mas furt hlavu v turbine a ctes na pul. Dodelavka zadni repro vcetne kabelaze a vymena BCM podvolantova jednotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Pancho: Něco mi uteklo asi, nějak jsem přehlédl jak jsi tedy vlastně k té myšlence koupit nový vůz dospěl, nebo ti k tomu rozhodnutí pomohl někdo cizí? Petrrr: Dělal jsem si srandu, já si tapeci sundal a nastrojil sám, + výměna repro taky, pouze jsem si nechal dotahat kablíky, protože nemám kleště s svorky a kvůli tomu to cálovat nebudu, abych to jednou použil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Jo a s tou turbínou máš pravdu... jeden blok Temelína nám už pěkně přede a druhý snad do konce týdne pojede taky, jinak já jsem opět už zase na Vysočině na Dukovanech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Stringo oboji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Pancho díky ...zase nic nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Škoda, že mi nevyšel ten zítřek, plánoval jsem přejezd z Temelína na Dukovany na zítra, že bych překvapil na čaji, ale poslali mě už dnes, takže zase nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Tak takovej je zivot,stale se clovek dozvida ze nic nevi)) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Ten "sport paket" tomu Superbu docela sluší co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Jj...VÍM, ŽE VÍM, ŽE NIC NEVÍM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Škoda, že mi nevyšel ten zítřek, plánoval jsem přejezd z Temelína na Dukovany na zítra, že bych překvapil na čaji, ale poslali mě už dnes, takže zase nic Tak ale tohle vime a je znamo,ze STRINGO a caj to nejde dohromady:)) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 No nic, jdu taky do péří, abych zítra někam nezahučel do kondenzátoru... Majte sa chalani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Tak ale tohle vime a je znamo,ze STRINGO a caj to nejde dohromady:)) No jo, však už jsem kvůli narážkám skoro opustil zdejší partu, ale copak si to tak plánuju schválně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 To ja do hajam az tak zitra v poledne:( ted musim makat a rano cesta do liberce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 No jo, však už jsem kvůli narážkám skoro opustil zdejší partu, ale copak si to tak plánuju schválně mel bys nekdy sem dat aspon fotku,abych vedel kdo kurvi ty jaderne elektra:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Panáčci, rýsuje se tady možnost, že dorazím na čaj. Sice tedy o něco později, ale vypadá to nadějně. Dívám se na web školy a vidím tam nějaké změny rozvrhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Pawouku, super, to se hodi Jinak koukam ze se dari porad vic s benzinama http://www.novinky.cz/domaci/380717-snemovna-dala-zelenou-dalsi-podpore-biopaliv.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky