Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tenhle jsi ale ještě neviděl.  :kol-28: Kolik těch aut vlastně teď máš?

co svet nevidel?:))   no ted momentalne 4, a vlastne 5,zapomel sem na octavii v nafte ale ta ma jeste  nemecke papiry

Pancho ne ze to prozradis jdu spat, zitra kvuli tem mym a vasim eskapadam vstavam v 5rano. V 8 uz bude v Praglu rozebiracka dvernich panelu. [emoji12]

vlastne tri, protoze ta cerna uz jde do sveta, ne? segra ceka prej uz ji felda nebavi ;)

Petrrr, tak jezdi slusne, ne ze me nekde trefis cestou v 7 do prace ;)

Takže jsi RSku neprodal, ale zavřel do garáže?

Ozi to je fakt:)

Petře, to kvůli tapecům dveří jedeš do Práglu??? TO si děláš srandu ne? TO máš dole za 5 minut před panelákem  :kol-29:

Tak to sam nevim,zatim je ofico moje,ale je pryc:)tak nevim jakt to brat,  ale sem to pocital bez ni:))

Si necetl pozorne driv. Mas furt hlavu v turbine a ctes na pul. Dodelavka zadni repro vcetne kabelaze a vymena BCM podvolantova jednotka.

Pancho: Něco mi uteklo asi, nějak jsem přehlédl jak jsi tedy vlastně k té myšlence koupit nový vůz dospěl, nebo ti k tomu rozhodnutí pomohl někdo cizí?

Petrrr: Dělal jsem si srandu, já si tapeci sundal a nastrojil sám, + výměna repro taky, pouze jsem si nechal dotahat kablíky, protože nemám kleště s svorky a kvůli tomu to cálovat nebudu, abych to jednou použil  :kol-31:

Jo a s tou turbínou máš pravdu... jeden blok Temelína nám už pěkně přede a druhý snad do konce týdne pojede taky, jinak já jsem opět už zase na Vysočině na Dukovanech  :kol-43:

Stringo  oboji

Pancho díky  :kol-47: ...zase nic nevím  :kol-29:

Škoda, že mi nevyšel ten zítřek, plánoval jsem přejezd z Temelína na Dukovany na zítra, že bych překvapil na čaji, ale poslali mě už dnes, takže zase nic  :kol-32:

Tak takovej je zivot,stale se clovek dozvida  ze nic nevi
:)))

Ten "sport paket" tomu Superbu docela sluší co?

Jj...VÍM, ŽE VÍM, ŽE NIC NEVÍM  :_icon_smich2:

Škoda, že mi nevyšel ten zítřek, plánoval jsem přejezd z Temelína na Dukovany na zítra, že bych překvapil na čaji, ale poslali mě už dnes, takže zase nic  :kol-32:

Tak ale tohle vime a je znamo,ze STRINGO a caj  to nejde dohromady:))

No nic, jdu taky do péří, abych zítra někam nezahučel do kondenzátoru... Majte sa chalani  :kol-35:

Tak ale tohle vime a je znamo,ze STRINGO a caj  to nejde dohromady:))

No jo, však už jsem kvůli narážkám skoro opustil zdejší partu, ale copak si to tak plánuju schválně  :kol-32:

To ja do hajam az tak zitra v poledne:(  ted musim makat a rano cesta do liberce :(

No jo, však už jsem kvůli narážkám skoro opustil zdejší partu, ale copak si to tak plánuju schválně  :kol-32:

mel bys nekdy sem dat aspon fotku,abych vedel kdo kurvi ty jaderne elektra:))

Panáčci, rýsuje se tady možnost, že dorazím na čaj. Sice tedy o něco později, ale vypadá to nadějně. Dívám se na web školy a vidím tam nějaké změny rozvrhu. :kol-28:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.