Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pancho ne ze to prozradis jdu spat, zitra kvuli tem mym a vasim eskapadam vstavam v 5rano. V 8 uz bude v Praglu rozebiracka dvernich panelu. [emoji12]

Vloženo

Pancho: Něco mi uteklo asi, nějak jsem přehlédl jak jsi tedy vlastně k té myšlence koupit nový vůz dospěl, nebo ti k tomu rozhodnutí pomohl někdo cizí?

Petrrr: Dělal jsem si srandu, já si tapeci sundal a nastrojil sám, + výměna repro taky, pouze jsem si nechal dotahat kablíky, protože nemám kleště s svorky a kvůli tomu to cálovat nebudu, abych to jednou použil  :kol-31:

Vloženo

Jo a s tou turbínou máš pravdu... jeden blok Temelína nám už pěkně přede a druhý snad do konce týdne pojede taky, jinak já jsem opět už zase na Vysočině na Dukovanech  :kol-43:

Vloženo

Škoda, že mi nevyšel ten zítřek, plánoval jsem přejezd z Temelína na Dukovany na zítra, že bych překvapil na čaji, ale poslali mě už dnes, takže zase nic  :kol-32:

Vloženo

Škoda, že mi nevyšel ten zítřek, plánoval jsem přejezd z Temelína na Dukovany na zítra, že bych překvapil na čaji, ale poslali mě už dnes, takže zase nic  :kol-32:

Tak ale tohle vime a je znamo,ze STRINGO a caj  to nejde dohromady:))

• Pozitivní 1
Vloženo

Tak ale tohle vime a je znamo,ze STRINGO a caj  to nejde dohromady:))

No jo, však už jsem kvůli narážkám skoro opustil zdejší partu, ale copak si to tak plánuju schválně  :kol-32:

Vloženo

No jo, však už jsem kvůli narážkám skoro opustil zdejší partu, ale copak si to tak plánuju schválně  :kol-32:

mel bys nekdy sem dat aspon fotku,abych vedel kdo kurvi ty jaderne elektra:))

Vloženo

Panáčci, rýsuje se tady možnost, že dorazím na čaj. Sice tedy o něco později, ale vypadá to nadějně. Dívám se na web školy a vidím tam nějaké změny rozvrhu. :kol-28:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...