Stringo Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Tohle bych nikdy nedal na auto, co bych dal (pokud bych měl přebytečné peníze) tak hydraulický adaptivně stavitelný podvozek co mají např. Audiny A6 Allroad apod. Tyhle "zběsilosti" jsou akorát na machrování, ale užitečné to není... Můj názor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 ten asi neseženeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 To vím stejně tak ani nemám peníze na tohle to, ale jen říkám, že pokud, tak aby to mělo smysl a ne aby to byla takováhle blbost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 tak já taky neříkám že to chci, počkám co jim to udělá.. stejně bych to řešil až po záruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 tak ja bych to videl asi tak, auto poslat trochu dolu na lepsim podvozku, jenze sem zjistil, ze pak nevyjedu z pozemni garaze, kde doma parkuju. Tudiz vyznam by to pro me melo presne tak jako to ma porsche, prijedu k retarderu, zvednu to, prejedu, jdu k zemi a letim... a jinak je pravda, ze ja to taky budu resit po zaruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 hele dolu bych to neposílal, pak to auto je k ničemu. jedině přes nějaky podobný vzducháč, to má dle mého smysl... ano taky bych nezajel do garáže k rodičum, kde občas lezu pod auto nebo měním olej, takže z tohohle duvodu dolu jít nechci. jj pitomá záruka, jinak autorizák asi tuší že mam čip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 (editace) no presne tak, jenze ta cena za vzduch je proste mimo nekecej, jak oni na to asi prisli Editováno: 19. Září 2013, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 že by se v tom svezli přede mnou? ukazoval sem jim, jak to vrže ovšem závada se neprojevila btw jinak když to napojí na ODIS, tak tam by to mělo být vidět a ODIS musí mít každy autorizák.... cena je mimo? dyt to vychází komplet na 30-40 tisíc no asi to přežiji se seriákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 . Je to 6 sekunda, pak to během chvíle opadne při zvýšení rychlosti. Byl to rozjezd na křižovatce do leva na jedničku. Tady je to slyšet mezi 8 až 10 sekundou http://www.youtube.com/watch?v=W0lbyw-CjR4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 no jako to me prijde celkem dost, ale na druhou stranu jak jsem psal, je to otazkou vydrze a kvality... me to prijde jak susteni, kdyz me neco plastoveho jezdi po koberci pod sedackou, ale mozna jen blbe slysim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 (editace) máš sluchátka? fakt je to slyšet to vrzání, je to fakt ono tak jasně že je to darda, proto sem psal že seriák je lepší Editováno: 19. Září 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 jj mam, ja ten zvuk slysim, ale fakt mi to pripada jak kdyz neco jezdi po koberci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 no ono to tak vypadá, ale není to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2013 (editace) Já tam (mezi 8-10 sec) neslyším nic Spíš před tím Editováno: 19. Září 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Neprovokuj xD 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Jo, je tam slyšet nějaké praskání hned od začátku, asi švy na kalhotách, jak se meleš na sedačce a ten divnej zvuk potom, to jsi se uprdnul ne? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 A pak zachrochtal diesel a pak me napište ze tohle TSI nedela xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 a kolik to chcete snižovat, že nevyjedete z garáží?? :-O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Já osobně bych chtěl snížit auto o 3cm... Ale nevim, jak to pak bude s pohodlím Octavie je tvrdá už sama o sobě a ještě to udělat tvrdší, to už nevim no... Případně co za typ podvozku, kdybych se vykašlal na snížení a nechal to na originálu... Jaké jsou nejlepší tlumiče? Čeká mě to na jaře, mam je v háji tak abych něco už začal vymýšlet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 @Honzo, já od té doby co jsem si necha nalepit ten přední spoiler, tak už to mám u rodiču jen tak tak, mužu zajíždět jenom na pravo stranu, doleva už prostě nezajedu.... takže tak a ten olej prostě někde potřebuji vyměnit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Kámoš to má o tři cm a skrta o hranu. Je tam blbe udělaný zlom a chytne se o něj předním nárazníkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Máro, tak tam nemáš lepit nesmysly Kubo, když chceš snížit, tak si jako další věc sežeň plech pod motor - ten se vždycky hodí. A pak tě něco takovýho nebude muset zajímat, resp. nebudeš to tak řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 ty tvoje vymysleli tvoji kolegové v koncernu a mě se líběj lepší než pseudo RS plech pod motorem je daleko lepší než ten plasták, hlavně se daleko lépe nandává a sundává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Plech je dobrej, ale na nárazník to nemá vliv, ten je níž... Jinak co na ten podvozek, nikdo žádný nápad? Nevim co tam dát. Origo vyjdou na stejný peníze jako snížený neorigo, tak co teď s tím. To že je auto níž, to má vliv na tvrdost? Nebo se dá snížit aniž by se nějak razantně snížil komfort? Teď jak už jsou tlumiče na hraně, tak je to jako tank, všechno je cejtit a to bych po výměně teda moc takhle nechtěl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 arlo se v tom vyzná, nevím dej tam origoš tlumiče a máš to ne? pokud chceš komfort, tak tam nahod 15 michelin energy nebo max 16.... sou fakt neskutečně tiché.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky