kokta7 Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Radius zase píše svoje vánoční pohádky na dobrou noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Tak může to být náhoda, ale vloni jsem vezl z Č.Krumlova rodiče a tetu do Kaplice. Už od Č.K.se přede mnou ploužila přesně taková RS. Rodiče i teta jsou už staří, tak jsem je nechtěl stresovat nějakou rychlou jízdou a jel jsem za tím člověkem. Občas jsem dostal nápad ho předjet, ale on vždycky přidal, tak jsem se na to vykašlal. A kousek před tou obcí Zubčice, je takovej táhlej prudkej stoupák a dva pruhy nahoru. Protože to tam znám a těch 220 koní celkem jede, říkám si, počkám a tam ho předjedu. A tak se taky stalo. Načež asi v půlce kopce, za šílenýho řevu výfuku a fakt děsnou rychlostí, mě s tou RS znovu předjel, aby následně jel zase jak píča pomalu přede mnou. Jak říkám, může to být náhoda, ale možná, že to byl právě tenhle kokot. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 K.O.ukám neděle Ani ten Obamista nepíše, není tu žádná sranda dneska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 https://m.facebook.com/maxoutlet.cz Něco na Fordy pro Huriho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 to je náhodička, na tohodle právě koukám na bazoši.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 má tam pěkny zimáky, uvidím jestli umí dát na fakturu, na cupru by se nám nějaké 17" nebo 18" hodili. už snad tenhle tyden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Tak může to být náhoda, ale vloni jsem vezl z Č.Krumlova rodiče a tetu do Kaplice. Už od Č.K.se přede mnou ploužila přesně taková RS. Rodiče i teta jsou už staří, tak jsem je nechtěl stresovat nějakou rychlou jízdou a jel jsem za tím člověkem. Občas jsem dostal nápad ho předjet, ale on vždycky přidal, tak jsem se na to vykašlal. A kousek před tou obcí Zubčice, je takovej táhlej prudkej stoupák a dva pruhy nahoru. Protože to tam znám a těch 220 koní celkem jede, říkám si, počkám a tam ho předjedu. A tak se taky stalo. Načež asi v půlce kopce, za šílenýho řevu výfuku a fakt děsnou rychlostí, mě s tou RS znovu předjel, aby následně jel zase jak píča pomalu přede mnou. Jak říkám, může to být náhoda, ale možná, že to byl právě tenhle kokot.No a ted si vem, jak jsou vystresovani ridici, kdyz je predlitne Fabie!Radius zase píše svoje vánoční pohádky na dobrou noc.Tak proc uz nespis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Kdo pozna co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Sakrys, zase 2x stejna fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Nevím, nějakej zámek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 tady, něco z Hnujdaje. už jde konečně do prdele. http://www.auto.cz/cesky-trh-v-zari-2015-prodeje-hyundai-klesly-o-16-procent-89456 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Co vymyslel Nissan tak převratného, že šel tak nahoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Tak si tak čtu SM o té 1.2 tsi a jsem docela překvapen... [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 to je motor co? Hold kvalita na první přečtení. A je to ta nová jo? čekáme na fotoreport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Mám pomalej net, tak večer. Píšou o novém i starém. Líbí se mi ten starej. V podstatě motor z feldy našláplej turbem a obohacen kurvítkem v podobě řetězu. [emoji12]. Navíc pár protiřečících si tvrzení. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 jsem naplej jak struna a očekávám večer Tvůj přídavek, nebo nebudu spát. V pátek resp už ve čtvrtek jedu do Prahy, tak se zase těším na staré dobré Pražáky. Projedu si i Blankou a pojedu 50 abych si tu Blanku ( za ty nehorázné prachy co stála) vychutnal a Pražáci aby si zase vychutnali mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Jistě, ta stará EA 111 co mám v Rapidu v poslední modifikaci, ne jen že bude spolehlivější než to všechno po ní, ale je to jasná věc, stará 8 ventilová technika ( pouze 1 vačka) osazená turbítkem a jinýma kurvítkama. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Hm, kdyby mě to auto dali zadarmo tak bych ho bral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Radius: Zámek dveří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Tak to mě poserte... NOVÁ KIA CEED GT LINE - nový 3-válec 1.0 T-GDI s GT paketem [emoji23] Paket z Pro'Ceeda a takový motůreček, to je vražedná kombinace pro opravdové fajnšmékry [emoji6] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 To je něco pro závodníky Pancha s Ozim 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Radius konečně našel to turbo z 3Fabie :-D Jinak já konečně doma na zaslouženém náhradním 14ti dením volnu.:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Já už taky dorazil dom. Skenovat nebudu, protože už je to komplet v sekci 1.2tsi. Teď se napapám a jdu spinkat. Zítra budu ve sklípku u Hodonína. Heč...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Zejtra sem dám den srazu, když nikdo z vás není schopen napsat, kdy se vám to hodí....prostě ho sem dám a uvidí se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Už bylo načase. [emoji16] Jsem si dneska konfiguroval supa a ty kreténi maj všechny disky levý. Jedinej pořádnej je 19" a to nechci. Doufám, že do3 let bude FL a pořádný disky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky