Stringo Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 To je strašný, tenhle trend... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Za chvíli budou mít děti na fichtlech větší kubaturu než jejich fotrové v rodinných autech :D 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Ani jsem to nečetl, stačil nadpis, páč bych vyzvracel dnešní dobrej oběd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Kdyby to bylo ve Fabii, melo kultivovany projev, zralo fakt do 3l a jelo dle udavanych parametru, tak proc ne. Realita bude asi na mile daleko. Traktor tlacenej turbem, kterymu v akceleraci nepomuze ani svecena voda v chladici a spotreba bude kolem 5l s lehkou nohou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Ti šmejdi u Klokočky mi z auta snad ukradli lakovou tužku, to není možný....Prohledal sem celé auto, celej barák. Mám dojem, že byla v autě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Cože?Clinte,ty nadávášna autorizák? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Lakovou tužku jo? Možná ti něco orvali a tak se jim hodila a nezbylo už [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Asi jo, asi jo...[emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Tu tvoji bilou koupis celou pixlu 0.5 kg Hemerajt primo na rez v Baumaxu. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 V 9:00 dokument na CT2 o Bugati Veyron. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 To ne chlapče, tohle je speciální bílá sněžná s jarním nádechem žluté sluneční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Spis s nadechem hnede, psiho hovna po tani snehu na jare. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Ale hovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 (editace) Dneska jsem s Ozim po horké lince koordinoval společné pazvuky v OIII. Má jich asi víc než dost, zdá se. No já z toho taky nadšenej nejsem, blbě se to odchytává, u spousty věcí člověk neví, jak je rozebrat, aby něco nepohnojil.... On je na tom ovšem prakticky lépe než já, pač on to má jako služebáka a já to platím ze svého Jediné co mě zaráží je ten jeho okousanej volant, to nějak nejsme schopni pochopit, jak se to stalo. Já s tím problém nemám ani v nejmenším, možná měl vadnej kus... Editováno: 12. Říjen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 http://nazory.euro.e15.cz/komentare/miroslav-zamecnik-emisni-fixlovani-muze-silne-poskodit-ceskou-ekonomiku-1231327 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Jsem na politiku moc chytrej, proto me tam nechteji. To ze zere auto vic, nez deklaruje vyrobce, vim uz leta a nepotrebuju k tomu velkou kauzu. http://zpravy.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/politici-zacnou-busit-nejen-do-volkswagenu-podvadi-asi-i-ostatni-1232073 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Rozumíš tomu jak koza petrželi ty hovňousi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Rozumíš tomu jako AS autům. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Nejlepší na tom je, že po přeměření spalin se zjistilo, že první chrochtáky téměř splňují i euro 6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Ti šmejdi u Klokočky mi z auta snad ukradli lakovou tužku, to není možný....Prohledal sem celé auto, celej barák. Mám dojem, že byla v autě....Ty si delas za jizdy linky? Obvykle kradou nemci. Mam kamose Alsheimra a ten je šílenej. Dneska jsem s Ozim po horké lince koordinoval společné pazvuky v OIII. Má jich asi víc než dost, zdá se. No já z toho taky nadšenej nejsem, blbě se to odchytává, u spousty věcí člověk neví, jak je rozebrat, aby něco nepohnojil.... On je na tom ovšem prakticky lépe než já, pač on to má jako služebáka a já to platím ze svého Jediné co mě zaráží je ten jeho okousanej volant, to nějak nejsme schopni pochopit, jak se to stalo. Já s tím problém nemám ani v nejmenším, možná měl vadnej kus... Co ma Ozi s autem? Po vycichnutym motoru ma jeste neco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Rozumíš tomu jak koza petrželi ty hovňousiA cemu bych na tom nerozumnel? Kdyz auto zere 6l misto 4.2 udavanych, tak je jasne, ze emise budou stejne ustreleny. Trojclenka voe. Na vlade k tomu potrebovali 'odborniky' a kauzu. To ze metodika vypoctu je k h*, to je jasne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Nejlepší na tom je, že po přeměření spalin se zjistilo, že první chrochtáky téměř splňují i euro 6.Jen co se tyce oxidu dusiku. Kourivost by nedaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Je to všechno jenom velká habaďůra s cílem poškodit VW v USA, začalo se jim tam dařit a to se prostě někomu přestalo líbit....to je vše. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 A cemu bych na tom nerozumnel? Kdyz auto zere 6l misto 4.2 udavanych, tak je jasne, ze emise budou stejne ustreleny. Trojclenka voe. Na vlade k tomu potrebovali 'odborniky' a kauzu. To ze metodika vypoctu je k h*, to je jasne.S tímhle nejde nesouhlasit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky