Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Kdyby to bylo ve Fabii, melo kultivovany projev, zralo fakt do 3l a jelo dle udavanych parametru, tak proc ne. Realita bude asi na mile daleko. Traktor tlacenej turbem, kterymu v akceleraci nepomuze ani svecena voda v chladici a spotreba bude kolem 5l s lehkou nohou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem s Ozim po horké lince koordinoval společné pazvuky v OIII. Má jich asi víc než dost, zdá se. No já z toho taky nadšenej nejsem, blbě se to odchytává, u spousty věcí člověk neví, jak je rozebrat, aby něco nepohnojil....

On je na tom ovšem prakticky lépe než já, pač on to má jako služebáka a já to platím ze svého :(

Jediné co mě zaráží je ten jeho okousanej volant, to nějak nejsme schopni pochopit, jak se to stalo. Já s tím problém nemám ani v nejmenším, možná měl vadnej kus...

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Ti šmejdi u Klokočky mi z auta snad ukradli lakovou tužku, to není možný....Prohledal sem celé auto, celej barák. Mám dojem, že byla v autě....:(

Ty si delas za jizdy linky? Obvykle kradou nemci. Mam kamose Alsheimra a ten je šílenej.

Dneska jsem s Ozim po horké lince koordinoval společné pazvuky v OIII. Má jich asi víc než dost, zdá se. No já z toho taky nadšenej nejsem, blbě se to odchytává, u spousty věcí člověk neví, jak je rozebrat, aby něco nepohnojil....

On je na tom ovšem prakticky lépe než já, pač on to má jako služebáka a já to platím ze svého :(

Jediné co mě zaráží je ten jeho okousanej volant, to nějak nejsme schopni pochopit, jak se to stalo. Já s tím problém nemám ani v nejmenším, možná měl vadnej kus...

Co ma Ozi s autem? Po vycichnutym motoru ma jeste neco?
Odkaz ke komentáři

Rozumíš tomu jak koza petrželi ty hovňousi

A cemu bych na tom nerozumnel? Kdyz auto zere 6l misto 4.2 udavanych, tak je jasne, ze emise budou stejne ustreleny. Trojclenka voe. Na vlade k tomu potrebovali 'odborniky' a kauzu. To ze metodika vypoctu je k h*, to je jasne.
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...