Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Habaďůra,nehabaďůra pravda je taková,že všude jinde na světě by to ustáli,ale v nenažrané Americe jich to může přivést ke krachu,ono samo o sobě to bude drahé,svolávačky,předělávky a teď ještě,když se začnou zákazníci soudit o odškodné...

Tak kde stě. Já tady čekam a sem tu sám[emoji45] post-85810-1444753782,059_thumb.jpg

Však až 23. v pátek.....

• Autor

Pancho si spletl datum :D :D

Hlavně aby nesežral příděl kolen. :-)

• Autor

Až v půl sedmé zjistil, že je tam sám, do té doby byl zaneprázdněn žrádlem .D

Kurňa. To je 1/2 chrochtáka v pr....i

• Autor

Tak teď když všechno sežral, to mu jistě i došly peníze a tak začal přemýšlet, kdo mu co dluží a zřejmě se i dostane na mě.... :kol-26:

Pivo jedině pivo!!!

Jaký? JAR prodala Plzeň USA. Ještě že ta kofola je ČR.

Tak teď když všechno sežral, to mu jistě i došly peníze a tak začal přemýšlet, kdo mu co dluží a zřejmě se i dostane na mě.... :kol-26:

No přesně tak. Asi poslu vymahace[emoji1]

Habaďůra,nehabaďůra pravda je taková,že všude jinde na světě by to ustáli,ale v nenažrané Americe jich to může přivést ke krachu,ono samo o sobě to bude drahé,svolávačky,předělávky a teď ještě,když se začnou zákazníci soudit o odškodné...

S těmi soudy to není moc horké. Kupujícímu nevznikla žádná prokazatelná škoda, tudíž takřka nemožné případný soudní spor vyhrát v pozici majitele takto "poškozených" vozů. Byla o tom nedávno v TV diskuse s právníky...

Takže tu nemám čekat. ?

[emoji23]

Tak ja tedy jedu.stejné už nic nemají a mam hlad

Asi se stavím u Clinta . Třeba něco bude mit

Tak kde stě. Já tady čekam a sem tu sám[emoji45] attachicon.gif20151013_182637.jpg

twl, jednou jsem jel myslím přes Krušovice a tam byl takovej barák, jako na tý fotce. Hospoda to tuším byla. To je náhoda čéče.  

Tak 23.10 v 17:00 přijeď.

No abych tam zase nebyl zase sám ale

Já tam budu. Přijedu Šeldou.....

jo hele, když tam teda budete v pátek 23.10., tak Motorpower (Petr Šíma) dělá v sobotu jakousi promo akci, kde má měření na brzdě skoro zdarma (800,-Kč) . Je to geradeaus furt dál za Radotínem a jmenuje se to ...... ale prd, najděte si to na www.motorpower.cz 

Pancho, to mas za to ze jsem ja jel pred mesicem pres celou prahu za tebou fo prace a tys tam nebyl ac jsme byli domluveni. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Pomsta je sladka at ji zaridil kdokoliv.

jo hele, když tam teda budete v pátek 23.10., tak Motorpower (Petr Šíma) dělá v sobotu jakousi promo akci, kde má měření na brzdě skoro zdarma (800,-Kč) . Je to geradeaus furt dál za Radotínem a jmenuje se to ...... ale prd, najděte si to na www.motorpower.cz 

zbytečný, oktávku už mám od něj načipovanou :D

• Autor

Jede okolo a nestaví se :D

To napíšeš brzy

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.