Clint Vloženo 24. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Tím myslí, že spráská kindera Feldou za každých okolností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 (editace) Ne. Kvalty. Jsem příjemně překvapen. Při běžné jízdě by byla spotřeba do 6 lt/100km. Čekal jsem tak 9-10lt. Editováno: 24. Říjen 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Jinak cestou z čaje jsem skusil maximálku a tach. 190. Pak skončila dálnice. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 to ja zkusil 270 a pak už se tomu nechtělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 (editace) Neměl bys změnit forum??? Ta Cupra zde přestává bejt zajimavá, ale v Seatu tě rádi budou poslouchat....Dostal jsem pár sms na svůj telefon, že už jsi s tím Seatem na škoda foru nudnej....ale nic ve zlém chlapče. Nebo si založ vlastní vlákno Cupry v odpadlících.... Editováno: 24. Říjen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 (editace) radši založíme život s auty, jak se vše sere ja zase dostal zprávy o tom, jak furt měníš názory Editováno: 24. Říjen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 To by bylo nekonečné forum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 no taky si myslím, bohužel... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Vsak ten znamej Motosi s tou svou az do konce jezdil kolem 6ti litru dlouhodobe a to ma dnes 350tis km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 A kufr vetsi byla to combi nez nynejsi F1 combi od Mavericka co koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Jj. A to nemluvím o tom, jaký jsou lidé svině. Máme ji 3 týdny a už mi jí jeden zmrd obral. Dnes podané vysvětlení, škůdce dopaden. Takže se budou měnit jedny dveře a zadní blatník se uvidí. A to se ten šmejd ještě cítí ukřivděnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 a co ti dělal s feldou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Nerikej ty vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Parkoval od zadního blatníku až po přední dveře. A prý o ničem neví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Ach jo. A ujel a jak se dopatral? Pomoci Clintovo KGB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Naštěstí jeho demence a nabubřelost udělala své. Má vyhražené místo na RZ a ani si to auto neopravil. Zbytek náhoda a fotodokumentace. Nehodovka ho dostala na talíři i s oblohou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Motos měl u mě školení ruské KGB a jak je vidět, něco se naučil Ještě jsme ale neprobrali techniku mučení, na tu chyběl, byl zrovna na Slapech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Zdravím piráti,musím dnes pochlebovat rozenému hejterovi Petrrrrovi a postěžuji si na kvalitu SA,představte si,ulomil se mi držák na parkovací lístek.Hanba A budu oponovat Clinotvi s tím jak jsou autorizaky boží,protože jsem byl na ročním servise a oni tam skandálně neměli druhý drzak skladem:-) Jinak možná je to tím,ze tohle je první opravdu moje auto a tak nějak nevím,ale já z toho auta mám zatím pořád ještě radost,jak to jede,jak to hraje,jak to žere,jak to vypadá,jak se v něm prcá,urcite v něm něco někdo rezonuje,ale mám to štěstí,že v něm mam i rádio,které si i pouštím,takže nejsem odkázaný jen na poslouchání vrrrrrzání. Takže zatím jsem pořád okouzlen a to i vzhledem k tomu,že jsem si pořídil "předváděčku"což je nejhorší nákup,jak jsem slyšel od několika lidí :-) Někteří zjevně moc žerete historky kamaráda,které má od kamaráda,který měl Oktavku,kterou už konečně prodal,protože to byl vlastně hrozný šmejd a pořídil něco s čím je ted maximálně spokojený a už by nikdy neměnil,což ale tvrdil i o té Oktavce dokud ji neprodal :-) A ty si Clinte zajdi na nějaké vyšetření,myslel,jsem,že jsi jen rozdvojena osobnost,ale podle toho co tu poslední dobrpuz pises,tak už se třetíš a snad i čtvrtíš :-) Jinak tady V Bv je dnes krásně,babí léto o kterém ten kamarád kamaráda řekl,že už letos taky nepřijde. Peace&piss 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 To je dobře, že jsi spokojenej s tim vrzajícím autem, to ti přeju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Clint chce být pouze zajímavej tak musí pořád měnit názory, je to taková mediální "Škoda-home Star" a to nejde mít jen jeden názor [emoji6] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 (editace) Ale já mám stále stejný názor, jako vždy Jen ho občas upravuji podle mých poznatků z mé praxe, aneb přesvědč se sám, na druhé nedbej Editováno: 24. Říjen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Sanku, ty tu furt remcas jednou za uherak, ale aby si nas pozval jednou na Moravsky vikend do sklepa na prodlouzenej caj to ne. Co se zavad tyce. Kez bx to bylo vse z dodlechu kamarada kamarada co ma kamarada. To si driv Clint taky myslel a dnes, cumi jak puk. Vse co pisu je z vlastni zkusenosti nebo ze zkusenosti lidi zde dlouhodobe pusobici na foru. Kokta mi dnes poslal inzerat na noveho Rapida, clovek se neztiha divit co za ten strep uz chteji. To bych jim dnes nedal ani nahodou. Ja jsem s autem taky spokojen, nejde o zadne vazne veci ale cert se skryva v detailech a ja mel v dobe koupe o vozech Skoda jine mineni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 A na rozdil od Clinta to zapirat nebudu a Skodu donekonecna vychvalovat pres to vsechno jako on taky nebudu. A porad dokola kupovat skodu jako on po vlastnich zkusenostech taky nebudu. To uz totiz nema co spolecneho se schyzou, ale s tezkou psychozou. A ja byt jeho zenou, valeckem na nudle bych ho tak zvalchoval ze by se mu rozsvitili. [emoji38] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Však taky na čaj musel pěšky. Ani auto mu nepůjčila [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Petrrr,nabídku jsi měl a pořád máš,stačí se ozvat a já se ti poptám po neofiko ubytování u kamaráda v Pavlově. Já vím,že někdo má s těma autama víc starostí než radostí,ale nelze to pak praktikovat jako samozřejmost. Někteří to mají jak s nemocema,nic jim není,dokud si o tom nepřečtou :-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky