Stringo Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 (editace) Restartuj telefon, když zapneš foťák tak je vpravo ozubené kolečko to je 1.nastavení a po kliknutí je hned nahoře znovu ozubené kolečko a tam potom je 2.nastavení a je tam karta fotoaparát / video / a ještě 3.nastavení všeobecně. A v té kartě s fotoaparátem je ta stabilizace. Foto přikládám. Editováno: 20. leden 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 nejde o počet megapixlu, stejně se to dnes honí softwarově... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 (editace) Hurikan mě předběhl. Kokto to je sice pravda, ale fotky se srovnávali v recenzích a S4 byla jedna z nejlépe hodnocených. Srovnávali jsme S2 a S4 a je to hroznej rozdíl těch 8 a 13 MPx, samozřejmě, že odladěnost se podepisuje na kvalitě taky podstatně, ale Samsung to má docela vychytané hned po 2 updatu FW a S4 má už tuším čtvrtý, jestli so to nepletu s S3. Jirko, ten restart dělat nemusíš, ale je dobré pokud to dělá něco nestandardního telefon restartovat a v 80% to pomáhá... Editováno: 20. leden 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Hurikane: Tak to je slušné těch 8l/100. S těma letníma, to jen že je máš uvedené ve spotřebě. Kůůrva, závist, tak snad přijedeš na nějaký sraz abych mohl slintat a alespoň bys mě svezl. Já Tě pak svezu v Rapidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Když už jsme otevřeli diskusi Android, tak bych měl jeden dotaz. Už mám asi 5tý Android a ještě se mi nepodařilo zazálohovat kontakty z telefonů na google účet. Účet mám (to je samozřejmí kvůli app), nastavení v telefonu mám zapnutou synchronizaci s účtem google, ale na googlu to buď neumim najít, nebo se mi tam kontakty neukládají... Máte to někdo vychytané, nebo jak zálohujete kontakty z telefonu, na SIM to je úplně na prdel, jen pár znaků na jméno a tím končíme, mám u kontaktů adresy, maily, fotky... Jak to dostat někam, abych to mohl potom jednoduše do dalšího Androidu zase nasypat??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Mě to normálně synchronizuje s účtem. A změny dělám tam i tam. Někde je v nastavení zatržítko co se má synch. Kontakty, kalendář atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 (editace) přímo v kontaktech tukneš na levé tlačítko a dáš spojit s google, nevím jestli před tím nemusí být všechny kontakty označeny. až se tak stane, pak dáš zase levé tlačítko a dáš synchronizovat kontakty. Prostě aby ta synchronizace fungovala musíš mít u každého kontaktu symbol G ve čtverečku to by se mělo stát po tom spojit s google. Pak už je synchronizuješ. Taky jsem s tím zápasil. Ale mám verzi Androida 2.3.6, ale za zkoušku nic nedáš. Editováno: 20. leden 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 No a potom na PC když se přihlásím na Gmail, tak by se měly objevit kde? Já s Gmailem vůbec nepracuju, ten účet mam jen na kvůli STORE a chtěl bych ho využít právě na ty kontakty, ale ani nevim kde je pak na tom účtu najít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 (editace) Na mailu mas vlevo nahore tlacitko Gmail a sipku dolu. Tak na to klikni a prepni se na kontakty. Jinak mne synchronizace funguje paradne, temer okamzite. Mam Nexus a nic extra jsem nenastavoval. Ve vychozim nastaveni se kontakty synchronizuji. Editováno: 20. leden 2014, autor: LucasCZE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Jo...už to vidim, ale nic tam nemam ukládají se kompletní informace vč.obrázku kontaktu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Ano. Je to vidět, když daný kontakt rozklikneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 máš vůbec všechny kontaky na mobilu a povolený sync? co vím, tak na touchsráči vše funguje okolo tohohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Kokto, to víš že je mam v telefonu, jinak bych u nich nemohl mít adresy, maily, fotky atd..... Synchronizaci mam v Androidu - nastavení - účty a synchronizace - vytvořený účet na gmailu a zaškrtnuté ZELENÉ kolečko se šipkama a zaškrtnuté DATA APLIKACÍ a KONTAKTY, ostatní jsem vypnul (kalendář apod) No a na Gmailu stejně nic nemam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 tohle sem řešil před pár lety známému (je mu 50 takže, se v tom už tolik neorientuje) a nějak sem předělával kontakty, ale už s nepamatuji jak. byla to verze nějaká 2.2 nebo 2.3. tuším, že měl špatně naimportované kontakty a ty nechtěli jít do google cloudu. nemá touchsráč taky nějakou spešl apku na kontakty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 V telefonu: Nastavení, záloha a obnovení máš vše zaškrtlé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 jinak k tomu novému rsu, dyt tahle novější generace motoru TSI žere zase méně, než oproti starším co je v F2, rapid apod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 (editace) Mám Xperii J a v tom ZÁLOHA A OBNOVENÍ DAT nemam zaškrtnuté nic. Ale to s těmi kontakty nesouvisí ne? To jsem už zaškrtával v nastavení synchronizace, tady to píše něco o nastavení Wi-Fi a heslech a to nepotřebuju... Editováno: 20. leden 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 (editace) jo ty máš sony, tak on měl taky nějakou xperii... tam chtělo nějak předělat kontakty... můžeš zkusit dát to obnovení a zálohu, ale to nepomůže... chce tam pořádně přes tu jejich apku narvat kontakty. tuším že jsem je to dělal přes tu sony apku z PC Editováno: 20. leden 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Nastavení, účty/ google, kliknout na účet xy@google.com, zaškrtat co je potřeba, synhronizovat a uvidíš co to udělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 (editace) motosmane neuděá asi nic,pokud to neopravili.. ha tady to máš, už si to obnovuji v paměti. tam byl problemy s tím, že si musel zvolit v té jejich appce gmail. pak to začlo jet (ale chtělo to smazat a znova naimportovat) (ten další článek od sony) http://www.forumforpages.com/facebook/sony-mobile/xperia-s-contacts-phonebook-can-t-sync-to-gmail/777965763/0 Editováno: 20. leden 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Pak už zkusit export dat z telofonu a narvat to do googlu natvrdo. :-) Takhle jsem to tam poslal z Nokie E52. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 a jak jsem psal já si to zkusil ? na fotce s tím menu musíš dát nejdřív spojit s googlem aby se ti objevil u každého kontaktu to "g" a pak dát synchronizovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Petře, tohle je nějaký starší Android asi, já tam vůbec tuhle nabídku nemam, mám jen IMPORT a EXPORT na kartu nebo to nějakého souboru a potom do GOOGLE, ale to mě hodí na tu synchronizaci, kterou mam zaškrtnutou jako zapnutou... teď jsem tam ještě kliknul na to kolečko ručně a něco se děje, tak uvidim, jestli není třeba to dělat takhle blbě ručně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Ok, sorry, snaha byla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 V pohodě, to se cení, jen že to je u mě jinak. Tak doběhlo to kolečko zelený u synchronizace a nic se na gmailu neuložilo... jdu na další krok s těma datama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky