Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Restartuj telefon, když zapneš foťák tak je vpravo ozubené kolečko to je 1.nastavení a po kliknutí je hned nahoře znovu ozubené kolečko a tam potom je 2.nastavení a je tam karta fotoaparát / video / a ještě 3.nastavení všeobecně. A v té kartě s fotoaparátem je ta stabilizace.

Foto přikládám.

post-48545-0-55888700-1390204980_thumb.j

post-48545-0-99144000-1390204993_thumb.j

post-48545-0-46278600-1390205000_thumb.j

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hurikan mě předběhl.

Kokto to je sice pravda, ale fotky se srovnávali v recenzích a S4 byla jedna z nejlépe hodnocených. Srovnávali jsme S2 a S4 a je to hroznej rozdíl těch 8 a 13 MPx, samozřejmě, že odladěnost se podepisuje na kvalitě taky podstatně, ale Samsung to má docela vychytané hned po 2 updatu FW a S4 má už tuším čtvrtý, jestli so to nepletu s S3.

Jirko, ten restart dělat nemusíš, ale je dobré pokud to dělá něco nestandardního telefon restartovat a v 80% to pomáhá...

Odkaz ke komentáři

Když už jsme otevřeli diskusi Android, tak bych měl jeden dotaz. Už mám asi 5tý Android a ještě se mi nepodařilo zazálohovat kontakty z telefonů na google účet. Účet mám (to je samozřejmí kvůli app), nastavení v telefonu mám zapnutou synchronizaci s účtem google, ale na googlu to buď neumim najít, nebo se mi tam kontakty neukládají... Máte to někdo vychytané, nebo jak zálohujete kontakty z telefonu, na SIM to je úplně na prdel, jen pár znaků na jméno a tím končíme, mám u kontaktů adresy, maily, fotky... Jak to dostat někam, abych to mohl potom jednoduše do dalšího Androidu zase nasypat???

Odkaz ke komentáři

přímo v kontaktech tukneš na levé tlačítko a dáš spojit s google, nevím jestli před tím nemusí být všechny kontakty označeny. až se tak stane, pak dáš zase levé tlačítko a dáš synchronizovat kontakty. Prostě aby ta synchronizace fungovala musíš mít u každého kontaktu symbol G ve čtverečku to by se mělo stát po tom spojit s google. Pak už je synchronizuješ. Taky jsem s tím zápasil. Ale mám verzi Androida 2.3.6, ale za zkoušku nic nedáš.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Na mailu mas vlevo nahore tlacitko Gmail a sipku dolu. Tak na to klikni a prepni se na kontakty. Jinak mne synchronizace funguje paradne, temer okamzite. Mam Nexus a nic extra jsem nenastavoval. Ve vychozim nastaveni se kontakty synchronizuji.

Editováno: , autor: LucasCZE
Odkaz ke komentáři

Kokto, to víš že je mam v telefonu, jinak bych u nich nemohl mít adresy, maily, fotky atd..... Synchronizaci mam v Androidu - nastavení - účty a synchronizace - vytvořený účet na gmailu a zaškrtnuté ZELENÉ kolečko se šipkama a zaškrtnuté DATA APLIKACÍ a KONTAKTY, ostatní jsem vypnul (kalendář apod)

No a na Gmailu stejně nic nemam...

Odkaz ke komentáři

tohle sem řešil před pár lety známému (je mu 50 takže, se v tom už tolik neorientuje) a nějak sem předělával kontakty, ale už s nepamatuji jak. byla to verze nějaká 2.2 nebo 2.3. tuším, že měl špatně naimportované kontakty a ty nechtěli jít do google cloudu. 

nemá touchsráč taky nějakou spešl apku na kontakty?

Odkaz ke komentáři

Mám Xperii J a v tom ZÁLOHA A OBNOVENÍ DAT nemam zaškrtnuté nic. Ale to s těmi kontakty nesouvisí ne? To jsem už zaškrtával v nastavení synchronizace, tady to píše něco o nastavení Wi-Fi a heslech a to nepotřebuju...

Odkaz ke komentáři

jo ty máš sony, tak on měl taky nějakou xperii... tam chtělo nějak předělat kontakty... můžeš zkusit dát to obnovení a zálohu, ale to nepomůže...

chce tam pořádně přes tu jejich apku narvat kontakty. tuším že jsem je to dělal přes tu sony apku  z PC

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

motosmane neuděá asi nic,pokud to neopravili..

ha tady to máš, už si to obnovuji v paměti. tam byl problemy s tím, že si musel zvolit v té jejich appce gmail. pak to začlo jet (ale chtělo to smazat a znova naimportovat) (ten další článek od sony)

http://www.forumforpages.com/facebook/sony-mobile/xperia-s-contacts-phonebook-can-t-sync-to-gmail/777965763/0

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Petře, tohle je nějaký starší Android asi, já tam vůbec tuhle nabídku nemam, mám jen IMPORT a EXPORT na kartu nebo to nějakého souboru a potom do GOOGLE, ale to mě hodí na tu synchronizaci, kterou mam zaškrtnutou jako zapnutou... teď jsem tam ještě kliknul na to kolečko ručně a něco se děje, tak uvidim, jestli není třeba to dělat takhle blbě ručně...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...