Barbossa Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 To jsi si musel ale odřít skluznice. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 to mě nevadí, lyže mam prahistoricky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Ještě tu mám jednu na zasmání auťák na železu:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 pane jo to vypadá hrozně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 A ta smesne velika kola. Alespon poklice si mel na to narvat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 (editace) jj v lidlu je mají v akci to my vyznavači Německo - španělské kvality s emocí, uznáváme něměcko - české zimní kola od mladoboleslavské jedničky "simply clever"! Editováno: 31. Říjen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Tvl zase Seat :D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Vsude kam se podivas 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 A ta smesne velika kola. Alespon poklice si mel na to narvat. Jojo 16"ale vypadá to jak 13" a neboj poklice jsou ale to by už nebyla taková sranda.;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 (editace) Tvl zase Seat :D to víš, platí mě za reklamu prej seat a ty kola sou zčeho? z mladé boleslavy ty škodováku Editováno: 31. Říjen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Kokta je rozdelena osobnost taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Clintův psychiatrický klub [emoji1] [emoji1] [emoji1] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Sidlo Bohnice, pavilon B, 3. Patro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 prej vem bourací auto a jdem bourat https://www.stream.cz/autobazar/10007714-papirova-pojistovna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Mám dojem, že tam skončíme všichni Koktovi půjčej do pokoje volant z Cupry, Petrrr bude mít v koutě kolo z Rama a Pancho bude po chodbě chodit v mikrovláknovejch rukavicích s baťohem plnym vosků a šampónů 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 volant nechci, to tobě dají ten nekulatej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Na tom budu trvat, kulatej nechci v žádné případě, i kdyby mi nabízeli dvojitej moučník po večeři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 já myslel k moučníku elektrické šoky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 (editace) Dneska mě vezl brácha ve svým Leonu a k jeho nelibosti jsem objevil pazvuky z B-sloupku u spolujezdce....tak byl celou cestu nevrlej. Pak byl ovšem ještě nasranej, když jsem si dovolil vyndat rohlík a jíst ho v jeho autě. Normálně zastavil, vystoupil a ty drobky začal vymetat.....no druhej Pancho Prej nedovolí v autě žádný jídlo, dítě nevozí, aby náhodou nechtělo třeba zakousnout piškot Editováno: 31. Říjen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Zdar prďi tak jak to jezdí. Já jsem se včera vracel z Belgie domu a celkem záhul 900km. Pro dědu Clinta šetřílka tu mám jednu fotku jak se má šetřit s dvoulitrem. Tohle bylo opravdu za trest a už to nikdy dělat nebudu jsem se málem unudil a málem prospal.DSC_0748.JPG To je pěkná číslovka, jsem dnes s bráchou prubnul to naftový RS a měli jsme tam průměr 9,4. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Stringo, nevím jak Ty, ale já dokážu bezpečně předjet kamion i s méně kW než mám ve svém Tsi. Po silnicích jezdí hodně různých bláznů a nejsou to jen ti, kteří mají nějakou haťapku - dost často riskantně předjíždí právě ti, kteří mají výkonná auta- zřejmě z pocitu síly a rychlosti že to ještě stihnou. Mimoto dnes už náklaďáky mimo obec nejezdí sotva 70 km/h - většina to hezky tlačí až k omezovači.... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 To je pěkná číslovka, jsem dnes s bráchou prubnul to naftový RS a měli jsme tam průměr 9,4.Jo ani jsem nečekal že se dostanu takhle nízko a ještě by to o trochu šlo. Jinak to RS jste teda docela šetřili ne?musí to jít vejš Tohle je zatím moje max a to jsem hodně pospíchal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Naftový rs? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Nepřál bych vám předjíždět s HTP kamióny, člověk musí opravdu mít před sebou daleko prázdnou silnici a pokud tam něco vjede někde z vedlejší, zažívá pak člověk krušné chvíle Já když jezdím s HTP manželky, tak prakticky nepředjíždím, dojedu kolonu a táhnu se z aní jako ovce Pač ten risk za to prostě nestojí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 (editace) Stringo, nevím jak Ty, ale já dokážu bezpečně předjet kamion i s méně kW než mám ve svém Tsi. Po silnicích jezdí hodně různých bláznů a nejsou to jen ti, kteří mají nějakou haťapku - dost často riskantně předjíždí právě ti, kteří mají výkonná auta- zřejmě z pocitu síly a rychlosti že to ještě stihnou. Mimoto dnes už náklaďáky mimo obec nejezdí sotva 70 km/h - většina to hezky tlačí až k omezovači.... Nemluvil jsem o předjetí kamionu, ale o koloně co je za ním kterou tvoří právě ty HTP a blázni co mají co dělat aby se udrželi na silnici ve svém pruhu, po kterých už nemůže nikdo chtít, aby předjeli ten kamion, nebo už vůbec aby se koukali do zrcátek a dávali směrovku... O tomhle tu mluvím [emoji6]Potom se ten výkon hodí a proto je blaf, říkat že to je zbytečné... Editováno: 31. Říjen 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky