motosman Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 A z Octou by jsi dostal pokutu za zdržování a vytváření kolon. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Jsem dnes málem přišel k úhoně s půjčenou károu.... Takhle si to začnu předjíždět v kopci a zatáčce - dva pruhy nahoru a od protisměru odděleny dvojitou plnou čárou a nějakej kokot (neplést s koktou) jel v tom mým stoupacím dolů a ještě se divil kdeže to jedu . Štěstí že jsem se krotil a vezl rodinu - bejt sám nebo s bráchou tak už by to bylo asi total... A to ten zmrd na mě ještě troubil. Fakt má dnes papíry kdejakej trotl (jestli vůbec) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Tohle je hodně průserová situace.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Taky po mě malý synek doma opakoval do prdele víc jsem nestihl krom zamáznutí a zařazení za předjížděný auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 (editace) Jojo, někdy chybí jen málo...Někdy je i výkon motoru prostě potřeba, aby se člověk dostal z průseru někoho jiného. (samozřejmě je mi jasné, že v tomto případě výkon motoru nehrál roli) Myslím to obecně... Editováno: 1. Listopad 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Taky mám zkušenost, ale já skončil v pangejtu za 20000,- a bez nového RS předku... Bylo to přesně před rokem... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Tentokrát bylo dobře že jsem výkon nevyužil na maximum.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Koukal jsem na počasí a od zejtra dávají v noci už mrazejky do -2 až -3 pod nulou....Asi tedy čas vystříkat letní směs z ostřiků do kanálu a nalejt modrou co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Mas kameru? Video hned poslat na policajty. Co to je za idiouta. I kdyz ja dnes taky rostl. Ty kliboucnici a kloboucnice katastrofa. Bez kamery uz v zivote ani ranu. Kazde moje auto ji ma a uz ted vim ze kazde dalsi mit bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Po zamrznuti ostrikovacu mam uz 3 tydny. Ovsem ta od sheronu -30 promichana s letni nejak moc peni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Taky jsem to namíchal a stojí to za howno. Právě jsem dorazil do práce... V Plzni 4°C u nás jsme měli -1°C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 at si to klidně zmrzne je mě to fuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Mě ne od tý doby, co mi ve fábce kvůli zamrzlé trysce vyskočila hadička a měl jsem místo skla celej motor vystříkanej už tam dávám zimní směs. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 My se strejdou klintem jsme šetřiva rodina. Tak ostrikovace ani nepoužíváme a vždy za jízdy naslinime hadr, otevřem okénko s čistíme čelní sklo. Nedejbože ještě si Opotřebovát listy stěračů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Mas kameru? Video hned poslat na policajty. Co to je za idiouta. I kdyz ja dnes taky rostl. Ty kliboucnici a kloboucnice katastrofa. Bez kamery uz v zivote ani ranu. Kazde moje auto ji ma a uz ted vim ze kazde dalsi mit bude. Tak u Tebe je to s kamerou jasný . Dnes by se mi fakt hodila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Nojo Stane, u OIII se zadním stěračem je průser, že při zamrznutí prej ta hadička vzadu vypadne a pak to krásně teče do kufru Zejtra koupím nemrznoucí směs a vystříkám letní do kanálu. Ředit a míchat se to správně nemá, dělá to pak bordel a blbě se to spojuje. Do teď jsme s Koktou používali letní i v zimě, akorát jsme tam mrskli panáka vodky Staličnaja.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Petrrr: kamera je k hovnu, dáš to policajtum a oni se akorát zasmějou ....není to pro ně důkaznej materiál.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Neni pravda, vznasel jsem dotaz primo na urad na ochranu osobnich udaju. Je ovsem pravda ze nekdy to pouziti jako dukaz nemusi byt bezproblemove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 V televizi se o tom jednou mluvilo, ty to nemůžeš použít na udání druhé osoby, ale na svou obhajobu ano... Ačkoli někdy se objeví ve zprávách, jak hledají někoho kdo byl tímto způsobem zaznamenán a udán...takže ono to bude asi jak kdy a jak co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Přesně tak, na nehodu asi gut, ale když ti někdo něco udělá, můžeš to doma pouštět maximálně manželce a psovi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Kdepáák, známému poškodili auto a byl i na Nově a záznam z kamery se použil. Stejně tak když manželce objeli auto klíčem a já stál se svým autem ve stejné ulici se zaplou kamerou, tak policajti když přijeli říkali, ať to projdu a kdyby tam bylo něco vidět ať se ozvu. Ale mě je úplně jedno co si kdo myslí, nikoho nenutím, napsal jsem své stanovisko. Když ji někdo nechce ať ji nemá. Pořád lepší mít tu možnost než nemít nic. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 (editace) Ale prdlajs, ty si chceš koupit novou lepší a téhle staré s rozlišením 240x80 se chceš zbavit a nám ji takto vychvaluješ mazaně, abychom si ji za 15 tisíc od tebe koupili :-) Editováno: 2. Listopad 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 ty si mě prokoukl, no te´d už si jí nikdo nekoupí, tak ti pěkně děkuji. Jinak Mio nikdy nezestárne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Radiusi, mne to neva, alespon jsem mel krasne pri drhnuti hlinikacu.Njn, to je taky pravda. Navic zimaky vydrzej 3 roly a pak jdou do sipku, tak proc je nesjizdet uz ted. Veterán luxusní, asi ho taky koupím :-D Nic mu tam nevrže a spráskali jsme Rádiuse hnůje [emoji23] No to urcite. 1) se studenym motorem nezavodim a rozhodne ho nebudu zahrejvat na miste, abych pak vyletel2) nez se mi nazhavi navigace v mobilu, tak to ttrva 5 minut 3) celkem jsem si uzival, jak pred Vama nebylo svetlo, kdyz jsem za Vama zhasnul obrysovky - kdyz ve Felde clovek jede, je to katastrofa, kdyz ale vidi jako pozorovatel a muze hned srovnat s necim jinym... obdivuju ze jste v tom v noci jeli. 4) hned potom jsem Vas predjel, asi to Clint ani nepostřehl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Vsak jsem rikal, koupime vsichni feldy a zalozime klub a budeme jezdit az do smrti.Nase Felda uz bude po smrti, z bile se stava oranzova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky