vorlajz Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 jdu na benďas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 (editace) To se dneska zase zadařilo....to byl den No komu to tam vadilo??? No komu? Editováno: 16. Listopad 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 Hmm. Nové zimní obutí. Seš to ale pirát, jezdit v zimě na letních.:-) Pane učiteli....... Dneska den stvořený na projížďku. Áchjó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 No už budu muset přezout do bačkor.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 Jojo, pirát se nezapře. zimáky taky nemam ani je neplánuju. je teplo jak v létě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 No v sobotu má začít chumelit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 Chceš vědět, komu to vadilo? Důchodci co koukal půl dne z okna a nudil se... Já stal takhle na kraji chodníku s motorkou, taky to bylo na udání, sám policajt mi to řekl, že na to museli reagovat, jinak o mě věděli už před tím telefonátem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 Nezajima, nema co parkovat na chodniku. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Hned mam hezci vecer. Hold nekteri TDIckari v O3 si mysli ze maji BMW s premiovou SPZ. A s premiovou SPZ Clinte z O3 BMW neudelas i kdyby ses posral. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 přesně, oktávkáři si myslej že jim stojí celý svět u jejich bouráku z mladé boleslavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 (editace) Nezajima, nema co parkovat na chodniku. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Hned mam hezci vecer. Hold nekteri TDIckari v O3 si mysli ze maji BMW s premiovou SPZ. A s premiovou SPZ Clinte z O3 BMW neudelas i kdyby ses posral. [emoji23] No však ty ledkama z Rapida oktávku taky neuděláš mmj, o jakém chodníku je řeč? Zámkovka je tam i na silnici... Editováno: 16. Listopad 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 http://www.auto.cz/co2gate-co-vsechno-u-vw-spatne-90518?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook a je to tady, přesně co říkali interní informace v Kvasinách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 Jen ze ja z Rapida nedelam ledkama Octavku, ale Mercedes GLS. [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 Koukám, jak ti Kokta všechno lajkuje...to jsi mu to někde udělal do vejfuku co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 No jistě, však jsem to tu jednou psal, místo trikolory byla onecolor Závist to je strašná věc. Napiš třeba Putinovi a on Ti to taky bude lajkovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Ok, napíšu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Jste blbci... Hrozí 3.světová a vy si tu poměřujete pinďoury... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 To není třeba, všichni ví, hlavně kokta, že ho mám stejně většího. 3. světová už dávno vypukla. Sere se to všude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Jojo, je to rezesraný všude....to je fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Homousi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Proc nadavas Clintovi? [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 C, mam lepsi model. Hnujdaj je kvalita. 20151115_160053.jpg pak maj ty auta k něčemu vypadat, když se serou do všeho možnýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Serte na hnůjdey. Asi mám problém. Koukl jsem do zákona o zbraních, že bych si udělal ten papír a zjistil jsem, že má představa o zbrani a munici se jaksi neshoduje s legálností. To mě poser. Ještě že mi nezakazují práci s nožem..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 o co přesně go ? Já kokot nechal zbroják propadnout asi 4 roky zpátky. Přitom jsem dělal v 92 zkoušky a pak znovu nějaký přezkoušení a pak to nechám píča tak blbě exnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 No raketomet ti Motosi opravdu na zbroják neprodají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 (editace) No já myslel automat, možnost dávky a střely s jádrem, optikou, tlumičem ( lidi z výbuchů nějak panikaří) a tak. Blbá doba. Se nedivím, že zločinci si zbroják nedělaj. A už vůbec jsem nepochopil zdravovědu. Když někoho sejmu pořádně, tak jaká první pomoc? To jsou i lidé co se na druhou netrefí? Editováno: 17. Listopad 2015, autor: motosman 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky