Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

To koupis, nebo i tlumic jde vyrobit, ovsem. Doplnek zbrane kategotie A k tomu patri rovnitko nedovolene ozbrojovani s nekolikaletou sazbou. Jinak motos me zklamal, ja myslel ze noty na barevnou hudbu ma. Bavil jsem se tedy s tim nepravym.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Až to přijde, ta 90% těch co si myslí, že si sežene náboje, bouchačku a naučí se ji odjistit, dostane při první příležitosti kulku do hlavy. Ono jedna věc je střílet do terče a druhá být s někým v přestřelce. Jednotky vojáků, policie atd. Jsou na tohle cvičení a stejně tak radikálové a kdo si myslí, že z ničeho nic někoho stejnou, to dokáže z obyčejných lidí fakt jen pár jedinců... Ale spoustu lidí bude mít před smrti alespoň dobrý pocit a naději, že to přežijí...

Odkaz ke komentáři

Proti IS radikálům jsme všichni bezbraní, ani s pistolkou a tréninkem člověk nic nezmůže proti automatickým zbraním a vycvičeným muslimům. Je třeba si uvědomit, že mají speciální výcvik a ani Petrrr se pak se starodávnou kosou v semi auto nebude chytat. Ta je dobrá  tak na střílení do šišek a plechovek od piva :)

Ale buďme optimisté že, Francie požádala Rusko o spojenectví proti IS a půjdou společně do boje.... :)  Putin už udělal první kroky a slíbil Francii pomoc.

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Pancho, myslíš, že ti lidé ve Francii měli noty? Neměli a co mohli dělat, čekat až jim jedna či více přilítne, bohužel někteří se dočkali. Ve Francii je totiž problematika zbraní silně restriktivní třeba zde. Ono totiž je hezké čím méně zbraní mezi lidma tím méně vražd atd., jak si myslí sluníčkáři. Statistika, třeba i z Anglie kde snad nemůžeš mít téměř ani vzduchovku a rybička nůž už se považuje za nebezpečnou zbraň to totiž nepotvrzuje. Zabíjí se něčím jiným. Oni totiž Ti zlí si ty zbraně vždy seženou a ti hodní v takových zemích jsou pak jak ovce bez možnosti obrany. Francie je toho te´d zdárným příkladem. 

Stringo souhlasím s tebou, ovšem s jednou vyjímkou. Trénovaný můžeš být jak chceš, můžeš střílet tisíce nábojů, různé simulace, nabuzení stresových situací atd., ale když pak na to opravdu přijde a dojde na lámání chleba pak se teprve ukáže zda-li jsi schopný nebo ne. A to platí i u policie, vojáků atd. Tím tréningem si jen zvyšuješ významě šance, že nevytuhneš, že prostě jednáš automaticky tak jak to máš nadrilované bez váhání a nějakého přemýšlení. Protože střílet do terčů je jiné než pak do člověka, i když když Ti půjde opravdu o kejhák v rámci pudu sebezáchovy to asi nakonec zvládne každý, ale to už může být pozdě. Až už budu krvácet a bude ze mě stříkat krev, tak už může být na obranu pozdě.

Jinak se zbraní máš vždy alespoň, možnost, volbu. Bez ní, můžeš jen čekat nic víc, čekat jako ovce.  

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Teď z jiného soudku...ráno jsem přijel na letiště a u šestky na semaforu stál vedle mě Ozák :)  Psal mi, že mával jak na Prvního máje a já ho vůbec neviděl :D  Jen jsem si všiml dvou bílých oktávek vedle v pruhu. Já odbočoval doprava a on jel rovně...

Odkaz ke komentáři

Ta kosa je starodávná, ale pořád dobrá a svou konstrukcí, spolehlivostí atd. předčí i některé dnešní zbraně. Ale koukal si se na záběry z Francie? Co tam mají někteří policisté? ( ne vojáci) to jsou snad nějaké dřevěné pušky se zásobníkem na 5 nábojů. Jinak čím myslíš, že střílí Ti radikálové, ještě starší AK 47, která je prostě bezkonkurenční ( navíc jsem dnes slyšel v rádiu, že ty zbraně byly údajně pašovaný přes ČR). Ano se samonabíjecí verzí navíc pušky, kterou na sebeobranu denně u sebe opravdu nosit do města nebudeš neuděláš nic. Ale jako host ( rukojmí) v přepadené restauraci i s pistolí už toho můžeš udělat hodně, třeba sobě a jiným zachránit život nebo alespoň snížit počet mrtvých či zraněných. ( ovšem ty jako zastánce co nejvyšší viditelnosti zbraně a co největší zbraně, by si asi skončil jako první - případně než by sis ji vyndal z kufříku při cestě ze střelnice :kol-98:  )  Můžeš být Rambo a i kdyby si u sebe nosil nevím co a někdo někam vtrhnul a začal střílet tak taky neuděláš nic, a můžeš mít u sebe x automatických zbraní. Tedy jen o zbraních to není. A pokud někdo chce být ovce, čeká, že ho stát a jeho rodinu vždy za všech okolností ochrání ( a  je jedno jestli jde o radikály nebo zloděje či jiná individua) tak mu přeji hodně štěstí a přesvědčovat ho o ničem nebudu. 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Rádio akorát nechápu, proč se všichni snaží proměnit noc v den, aby bylo dobře vidět a zároveň se uměle snižuje rychlost aut.

To nemluvím o tom, že oko si taky potřebuje odpočinout. Stále slyšíme, jak umělé osvětlení škodí zraku.

Ja taky ne, rikam ze ty Xenony a jiny wifikundace jsou na pikacu. Staci obyc parabola, vyrobit ji dneska uz umej. Jedine co uznavam, tak jsou aktivni svetlomety, ktere aktivne zastinuji protijedouci auta, kapky deste, vlocky snehu apod... to je urcite pokrok. Jestli to v realu bude fungovat na prvni dobrou a dle ocekavani, tak je nastupce parabol. Felda sviti mizerne, proto jsem tam koupil predrazene zarovky a opravdu potkavacky sviti mozna az o 2 metry dal, coz je 100% narust :D a dalkace jako potkavacky na modernim voze. Asi maximum, co lze vyzdimat legalne z tech bludicek. Pak se vyrabeji snad uz jen nightbrakery, ale za 700Kc.... neverim ze by svitily 2x dal co Silverstary (porovnavam k cene).
Odkaz ke komentáři

Myslim ze by te Skoda sejmula.uplne stejne, jako vodrbala stat.

http://zpravy.e15.cz/byznys/doprava-a-logistika/skoda-vyhrala-miliardovou-arbitraz-s-ceskymi-drahami-skandalni-rika-tok-1246756

Ikdybys vyhral, tahlo by se to roky a stalo by ti za ten cas a vsechno okolo 20tis? Nikdo by ti uroky nepriznal... jako priznali Skodovce v tom clanku!

Odkaz ke komentáři

http://www.sportovnivozy.cz/72265-skoda-octavia-rs-5e-ujezd-nad-lesy

Pro Petra total ultra high total ultra power APR rapid sport nebo pro klinta?

Vypadá pěkně a byla by středem pozornosti :kol-47:

Jenže já už stejně nezávodím, jsem prdlavka a šetřílek :) (na pokuty). Nezávodím a stejně platím za rychlost :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Mě to nepřijde....otázka pohledu a kliky na dobrej (špatnej) kus.

S tou klikou jsi to trefil :D, uz i kliky se serou na Skodovkach.

Na dobrej, spatnej kus neverim. Dnes kdy se montuji vsechny auta stejne, dost toho delaji roboti atd. A kdyby to tak bylo, tak pak by dobrej a spatnej kus existoval i u Hnujdaje. [emoji12]

Jsou taky. Slysel jsem z doslechu (pro Pawouka, nemam to overene, takze zase zvatlam o nicem). Ze jeden chlap koupil i20 a hned jak vyjel, tak po kilometru oranzova kontrolka motoru. Takze se otocil a jel zpatky. Vyreseno. Nevim jestli na pockani nebo jak dlouho to trvalo a co to bylo, ale bylo.

Ps,

jak jsem rikal Seat nebo Kia nebo Golf, tak Czech edition i30 vypada perfektne. Otazka kolik chteji za vybavu Club, obvykle 10-20tis. Kdybych ted ty prachy mel, tak nvm do jakyho salonu bych skocil. Asi nejdriv na trvalou a pak?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...