motosman Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Jj. Tam jsou 2, které stojí za povšimnutí. Ta černá a červená. Na tu si brousím zuby, ale cenovka je nereálná. Můj ideál je modro-bílá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Tady mám něco pro Motosmana a Koktu: Pro Petrrra to nebude, pač je to Ural. Ale Motos po tom hrábne hned a Koktu bude vozit v sajdě na srazy, pač Kokta z mašiny nedošlápne na zem. Místo helmy bude mít Kokta na hlavě zavařovací prádelní hrnec, pač tak velkou helmu, aby se do ní vešla jeho trvalá prostě neseženou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Mě už by to neuvezlo. Polévka ovarová, ovárek, mozeček a teď čekám na pečené masíčko, abych vydržel , než budou jitrničky atd. Kurňa to je krásnej den.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 čus, píčus. Tohle je motor : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 (editace) sračka, lepší je klintovo tdi. a kde má kastrol olej, kdo nemaže ten nejede. Editováno: 27. Listopad 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Clinte, máš nejlepší Octavii, kterou sis mohl vybrat, bílá, sedan, TDi s placatým volantem, která jede jako prase a skoro zadarmo... A máš nejlepší mašinu, která byla poslední poctivá a nešetřilo se na ní. Musíš být fakt klikař, taky bych chtěl mít takovou možnost říct... "Mám jen to nejlepší"... Nebo mít alespoň ten pocit, že si myslím že mám jen to nejlepší [emoji23] S tou Octavií máš pravdu :-),ale ta motorka je hnusná :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Od tebe mě to nesere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 [emoji2] nazdar pinďouři, tak kdo se mě bude snažit nasrat dneska? Máme na to celou noc [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 (editace) Já taky a zbytek prasátka. [emoji23] Editováno: 27. Listopad 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Právě se podává prdelačka a sekaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Motos me navnadul a tak jsem si dnes v Globusu ( protoze tam je svet jeste v poradku) koupil 2 jelitka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Jelítka si beru sebou. Ty už bych nedal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Vsak, spolehat ze mi posles postou nemuzu. Vse sezeres, tak si to musim okaucovat jinak. I kdy domaci jsou domaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 To jste všichni v práci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 No já furt makám. Ve 4:00 snad budu doma a pustím se do výslužky. Zapíjet budu vínem, nebo slivovičkou.[emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 To je prazska prace a jeste za to pobiraji 40-50 cistejch. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Milióny berou...myslivci, zahrádkáři Závist je hrozná věc....zase tobě vydělává manželka po nocích ve Varech, tak máš taky solidní vatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Tak nevim jestli je co zavidet, smog, hluk spinu, cmoudy, drogy a byty s najmem 15tis. Zase ty z okoli Prahy z panelaku na lezato se zahradou 50m2 se zadluzenim do 60 let veku? Kdyz to tak vemu tak jsem vlastne bohatej a nemam co zavidet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 (editace) No sice nemáš hypotéku, ale máš zase hovno Bydlíš určitě v kralikárně, nemůžeš si ani venku ugrilovat flákotu na uhlí. Posloucháš prdění sousedů na hajzlech, štěkot lizpičů, bouchání dveřma od výtahu a křik znásilňovaných sousedek K tomu tě jednou za rok někdo vytopí a když náhodou někdo škrtne pod tebou sirkou, vyhoříš jak papírovej čert. Já mám sice malou zahrádku, ale posezení, bazén se tam vejde. na blbnutí dětí je to taky dobrý, má prolejzačku a nemusí obíhat panelák a běhat mezi autama....Parkuju pěkně pod střechou a za vraty, nemusím večer hledat místo k zaparkování a řešit odřené nárazníky....Když si chci zatopit, zatopím, nemusím čekat, až mi to na podzim zapnou. Editováno: 28. Listopad 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Ty taky bydlis v panelaku? [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Clinte a jakou větu slyšíš ráno jako první? Alláh akbar sousede? [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Ty taky bydlis v panelaku? [emoji23] Ne, bydlel sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Náhodou panelák má i své výhody. Třeba když nevíš kolik je hodin, stačí zabouchat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Venku bylo hezky. Musel sem to opláchnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Jj. Bylo... Hezká práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky