Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

No ticho zrovna tím komfortem nemyslím, spíš tu tvrdost podvozku - rázy na našich tankodromech. Spíš mě zajímá, jestli když se dají sportovní tlumiče (nižší cca 2-3cm oproti originálu) jestli je to o hodně tvrdší, než na origu, nebo jestli to závisí spíš na velikosti kol...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ticho od kol mám rád taky, než poslouchat nějaký randál např od dunlopu.... tak se nech svézt ozim RS a uvidíš jak je to tvrdé... dá se to v pohodě, ale prostě jak jedeš po Praze apod, tak to cejtíš vše daleko více, ale není to nic hrozného co se nedá přežít.

Odkaz ke komentáři

kokta, to vypada jak kdyby jeden clovek tocil porad to same auto :)

stringo: podivej se k arlovi do tematu, daval nejake Bilstein a Eibach a moc si to chvali, je asi jen o 3 cm niz proti klasickemu RS

Honza: plech uz jsem poptaval, ale vzheldem k cene jsem si to zatim jeste na chvilku rozmyslel. Uvidime jak to bude dal, trochu mi hrozi hypoteka od pristiho roku a tim padem auticko bude trochu na druhe koleji... :(

Odkaz ke komentáři

To jeté RS-o skoro za 6 kilo, to je trochu ulítlé...když si vezmu, že se slevou od prodejce člověk za 6 kilo má už funglovku trojkové....(tedy bez Columba) :)

Spočítal jsem, že nemá smysl kupovat vybavenou Eleganci, pač to vyjde možná dráž než stejně vybavené RS-o. Nějak jsou ty ceny podivné.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...