Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

tak mi pojišťovna poslala odpovědi na můj dotaz a můj šuplík má aktuální hodnotu 255tis. No neber to. za 3 roky klesla hodnota Rapida jen o 80tis. kurva RAPID, to je auto co si drží hodnotu.  Střed se zvěří je prý součástí havarijka. Jinak samozřejmě a to mě sere nejvíce, opravy pouze u smluvních servisů pojiš´tovny.  naštěstí odkaz na servisy mi prá zašle. nakonec to není tak zlé, obsahuje všechny autorizáky tak je to good.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No protože tu cenu to má te´d, ale až třeba za měsíc nabourám, tak to samozřejmě ta hodnota zase za měsíc o něco klesne, třeba o 100tis.  :kol-28:  Střet se zvěří atd. jsem si ověřoval přímo na lince kooperativy. A i vhledem k tomu, že na celé havarijo mám 0% spoluúčast ( min. 2tis) a vše i s povinným za 5tis, tak to asi beru, to je v podstatě zadarmo. jediné co mě lehce sere je 70mil. limit u povinného ( raději bych 100) a pojištění jen čelního skla ( všechna prý nejdou) ale zase i sklo je bez spoluúčasti za 750 kč ročně s limitem 5tis. Na Rapida prý 5tis v AS stačí za výměnu čelního skla. tak že dle mého super nabídka, ač jsem furt hledal kde je ten háček. 

Odkaz ke komentáři

Jako ta nalepená žvejkačka? Neboj se hochu, těch nalepených žvýkaček budeš potřebovat časem ještě velice hodně. Doufám, že ta žvýkačka je originál značky ŠKODA - schválená a homologovaný díl. Jinak přicházíš o záruku na celé auto.   

Odkaz ke komentáři

Tak jak jsem to zatím tak projížděl, zdá se, že jsem to vyřešil....zatím je klid. Sranda byla, když jsem jim řekl, že rezonuje panel navigace, tak se mě ptali v servisu, jak to budu řešit :D Tak jsem vysvětlil servisákovi, jak ty drapáky - packy fungují a o jak se tam opírají zezadu o ten plast palubky a jak to chci přesně oblepit.... :) Ale ochotní byli, jen nevěděli co s tím. Nechali mi kus pásky, až zase prej něco :)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Jj jed do servisu AS, vymen si olej, vyreklamuj a oprav zavady, zaplat 7tis a muzes jed domu. Jo a nezapomenout zaznam do servisni knizky. Neni to senza? Navrhnu emailem do SA. Bez tak Ti zakaznici vedi vice nez ti mechanici. Tedy vyrazne usetri za pracovni silu. [emoji1]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Něco na tom bude, to je fakt :D :D

Spěje to k takové samoobsluze. Přijedeš, napojíš si auto na počítač, zjistíš si chyby, objednáš si díly. Převlékneš se v šatně do montérek a servis ti půjčí nářadí a chytrou knihu, jak to opravit. No a až to sfoukneš, zaplatíš na pokladně a servisák ti dá razítko :)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Pánové, důležitá změna místa konání srazu!!!

Restaurace "Na Šustně"

22.12. Od 17:00

Krupá...jen o 2km od Krušovic, stejný majitel jako v Krušárně.

Parkoviště přímo u restaurace.

Jídlo údajně velmi dobré.

Rezervace potvrzena.

Nekuřácká restaurace.

Zde odkaz: http://www.nasustne.cz/#!restaurace

Účast přislíbili: Clint, Ozi, Motosman, Pawouk, Stanmar, Kokta, Pancho, Tomiikk, Stringo, SidCZ (50%)

Odkaz ke komentáři

Jednou udělají setkání blíže západu a já tam budu chybět. Ač bych chlapci a bratři moji škodovkářští vás rád viděl, nejde to. Nevím totiž, kterej vůl si mohl vymyslet setkání v době předvánočních firemních večírků apod. Neznáte toho vola? 

Tedy vám přeji, aby vám tam nechutnalo, měli jste průjem a kofolu pěkně zkyslou. Jinak jezdím tam roky kolem a nikdy jsem tam nebyl, ani nevím že se to tam tak jmenuje. Hold Motorest TANK ONO, co to asi může být za šajs.  :kol-28:

Ba ne, předchozí odstavec byl vtip, věřím, že to tam bude super, Kokta Vám bude dělat předváděčku nové F3 ( která je prý ještě lepší něž nějaká Cupra) Stringo co by muž bez tváře, Pawouk a Ozi naopak stále s nafučenou tváří atd. Prostě si to užijte a na mě vůbec nehleďte na dálkaře ze západu. Hold mě stejně nemáte rádi, tak máte možnost mě pomlouvat jako naposledy Pawouka a Oziho.  :kol-28:  Já se budu těšit hold někdy v příštím roce. 

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

pancho, víš v čemje problém? Že ty narozdíl od nás máš firemní grilovací večírky každej večer v práci. My co tu možnost nemáme a šéf se chce jednou za rok plácnout přes kapsu , tak to nejde odmítnout. Ale nevěř všemu co stringo píše, náhle mu onemocní babička, manželka a nevím kdo ještě a stejně nepřijede. páč to by pak přestal být Coloumbo.  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...