Petrrr Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 [emoji23] [emoji23] [emoji23] ja vim, delam si prdel. Me staci zajed do Varu do GLOBUSU, kde je svet jeste v poradku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Zase reklama. Svět je v pořádku v největších prdelích ČR.[emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 No TV, no reklama, no signál. R Á J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 No ale něco na tom bude, v Plzni v Globusu je taky všechno v pořádku, lidí šílejí tak jak je to zvykem [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 No jiste. Motos v Dejvicich totiz nema Globus a tak nezna svet kde je vse v poradku a pak jezdi vsude po republice aby sehnal poradnou tlacenku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Glóbus máme. Ale domácí farmáři nemaj chybu. A prodejce, který dokáže ocenit můj apetit, má mé požehnání. Navíc, když požerem spolu. To je jiná liga, než globus párky a sovětskoje igriskoje. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Koukám, tady v Globusu mě Motosman předběhl..... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Koukám, že náš největší spamer kinderPetrrr nějak zaspal s příspěvky....lehce se mi podařilo dosáhnout náskoku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Jo ten je zase na nějakém freežrádlu [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 (editace) Chodí zarostlej a vožralej po Varech a žebrá od ruských pracháčů jídlo....Ukazuje jim fotku kinderu a nabízí manželku v teplákách na domácí striptýzy Už neví co má dělat všechno pro to, aby si mohl koupit taky tak dobré dospělácké auto, jako máme my Za padesát korun od rusů prej vytáhne z kapsy plakát Obamy a pošlape ho Minulej Silvestr prodával za patnáct korun po ulicích zápalky v bužírce a tvrdil, že to jsou petardy Editováno: 30. Prosinec 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Jj. Zásoby nakoupeny. Teď už jenom ochutnávat uzené karé, krkovičku a plecko. Samozřejmě i klobásky a půlnoční kolénko. [emoji12] [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 A já mám zejtra noční, budeme uklízet sníh a popíjet kolu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Uklizet snih. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Ty budes tak uklizet koutek kde se vychrapes. Snih leda vitr by ho zanesl ze Spindlu od snehoveho dela 2 vlocky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 A do rána mu zamrzne nafta.[emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Jinak vecer jsem u sveho reznika pres ulici kde bydli protoze jsem zapomnel, objednal na zitra hovezi na tataracek. To Motos mit nebude. HEC! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 To je pravda. Já ho jím vcelku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Mínus 7 ráno, asi mi zmrzla nafta, abych do jara nevyjížděl [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Ještě že máš poctivou mašinu. Pojedeš na sraz? Zimáč 2016.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Mě přišla dnes tato zpráva z lauriny. Stojí 2 týdny v garáži Autoalarm hlasi: Poplach,Cidlo poklesu napeti: (:28.12 15:20) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Já to čekám každým dnem. Stojím už 2 měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Na co ty auta mate, na okrasu? Clint ma sice dehta, ale alespon s nim jezdi. -7 to je prd. -9 u nas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Přeci si ho nebudu špinit, když je felda před barákem. [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Na co ty auta mate, na okrasu? Clint ma sice dehta, ale alespon s nim jezdi. -7 to je prd. -9 u nas. borci jako já jezdí fabii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Ona jim to rez stejně rozežere V garáži se kondenzuje vlhko a rez si pošmákne Navíc autu spíš škodí, když nejezdí.....To já jsem jinej kabrňák, já jezdím furt, za každého počasí, za mlhy i za deště, za větru i za soli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky