Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

[emoji23] [emoji23] [emoji23] ja vim, delam si prdel. Me staci zajed do Varu do GLOBUSU, kde je svet jeste v poradku.

Zase reklama. Svět je v pořádku v největších prdelích ČR.[emoji12]

No TV, no reklama, no signál. R Á J

No ale něco na tom bude, v Plzni v Globusu je taky všechno v pořádku, lidí šílejí tak jak je to zvykem [emoji23]

No jiste. Motos v Dejvicich totiz nema Globus a tak nezna svet kde je vse v poradku a pak jezdi vsude po republice aby sehnal poradnou tlacenku.

[emoji23]

Glóbus máme. Ale domácí farmáři nemaj chybu. A prodejce, který dokáže ocenit můj apetit, má mé požehnání. Navíc, když požerem spolu.

To je jiná liga, než globus párky a sovětskoje igriskoje.

• Autor

Koukám, tady v Globusu mě Motosman předběhl..... :D

post-32269-0-69123100-1451485905_thumb.j

• Autor

Koukám, že náš největší spamer kinderPetrrr nějak zaspal s příspěvky....lehce se mi podařilo dosáhnout náskoku :D

Jo ten je zase na nějakém freežrádlu [emoji23]

• Autor

Chodí zarostlej a vožralej po Varech a žebrá od ruských pracháčů jídlo....Ukazuje jim fotku kinderu a nabízí manželku v teplákách na domácí striptýzy :D Už neví co má dělat všechno pro to, aby si mohl koupit taky tak dobré dospělácké auto, jako máme my :D Za padesát korun od rusů prej vytáhne z kapsy plakát Obamy a pošlape ho :)

Minulej Silvestr prodával za patnáct korun po ulicích zápalky v bužírce a tvrdil, že to jsou petardy :D

Upraveno od Clint

Jj. Zásoby nakoupeny. Teď už jenom ochutnávat uzené karé, krkovičku a plecko. Samozřejmě i klobásky a půlnoční kolénko. [emoji12] [emoji106]

• Autor

A já mám zejtra noční, budeme uklízet sníh a popíjet kolu...

Uklizet snih. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Ty budes tak uklizet koutek kde se vychrapes. Snih leda vitr by ho zanesl ze Spindlu od snehoveho dela 2 vlocky.

A do rána mu zamrzne nafta.[emoji23]

Jinak vecer jsem u sveho reznika pres ulici kde bydli protoze jsem zapomnel, objednal na zitra hovezi na tataracek. To Motos mit nebude. HEC!

To je pravda. Já ho jím vcelku.

• Autor

Mínus 7 ráno, asi mi zmrzla nafta, abych do jara nevyjížděl [emoji23]

Ještě že máš poctivou mašinu. Pojedeš na sraz? Zimáč 2016....

Mě přišla dnes tato zpráva z lauriny.

Stojí 2 týdny v garáži

Autoalarm hlasi: Poplach,Cidlo poklesu napeti: (:28.12 15:20)

Já to čekám každým dnem. Stojím už 2 měsíce.

Na co ty auta mate, na okrasu? Clint ma sice dehta, ale alespon s nim jezdi. -7 to je prd. -9 u nas.

Přeci si ho nebudu špinit, když je felda před barákem. [emoji12]

Na co ty auta mate, na okrasu? Clint ma sice dehta, ale alespon s nim jezdi. -7 to je prd. -9 u nas.

borci jako já jezdí fabii :)

• Autor

Ona jim to rez stejně rozežere :D V garáži se kondenzuje vlhko a rez si pošmákne :D  Navíc autu spíš škodí, když nejezdí.....To já jsem jinej kabrňák, já jezdím furt, za každého počasí, za mlhy i za deště, za větru i za soli ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.