Petrrr Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 tak přezuj zpět na zimáky ( ke konci týdne má dovalit veliký sníh) a přifrč na čaj. Můžeš nám tam o tom udělat seminář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Že jsem si nakoupil ten externí chip, kterej se dá používat jako ponožky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 jako ten powerbox nebo jak se to jmenuje? Jeden to měl na Rapidu a dal to rychle do prdele. Furt mu to házelo motor do nouzáku atd. Teď má chip asi rok a je spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Než přijde na STK [emoji23] ... Já jsem taky spokojenej, což o to... Ale až mi někdo řekne že s tím mám jet do prdele, tak jsem zvědavej,co s tím na dělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Zmáčkni return a jeď dál. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Jo to je ten kod. Samozrejme vyfukova soustava je tam cela, tedy i DPF. Udajne to odchytne i ciptunery - pry dle slov technika na STK. Kdyz je zavada sporadicka, tak vi buh (viz treba cocka na hrane mororu) jak na STK zareaguji (v IT slangu to chyba neni, ale jen warning - neboli se to neresi). Kdyz se chyba smaze, tak se nic nenajde, ale pruser muze nastat na tom kodu, auto se tvari ok, ale kod uz vypise chybu. Tak možná nějaký zbastlený čip. Kvalitní nepoznají běžně ani v autorizáku a ti na to mají pořádné vybavení, což žádná STK mít nebude. Pokud ti to v pořádku projde výše zmíněnou procedurou není v tom sebemenší problém. Vždyť to třeba kokta může vyzkoušet na svém autě. VCDS má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Tak 4 kolínka objednány, s čerstvým křeníčkem samozřejmě ;-) (Já, Pancho, Motosman a Petrrr) Ostatní budou závidět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2016 (editace) Do auta jsem objednal Mogul, u něj nehrozí, že by byl polskej. Sice taky není nejlevnější, ale prej je super, vyrovná se kvalitním olejům Castrol nebo Shell. Specifikaci 50400-50700 splňuje. Editováno: 12. leden 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Jsi teda dobře hustej..... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Mogul 5W-30 Extreme LFIII. Jezděj na něm i Rallye 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 prej i letadlovy motory 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Co si za nej dal? Ja si zitra jedu pro Castrol. Mogul se tady dava do sekacek. 5l kanystrik z Kelly za 1000 Kc + VIF za 200. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Castrol se do kindera nedává, setrvačník olej nepotřebuje :D Jinak zde: https://eshop.paramo.cz/data/VyrobkovaDokumentace/ti_5w30_extreme_lfIII_z4.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2016 (editace) A zde se píše, jak s ním závoděj http://media0.7x.cz/files/media0:50fe0e067028f.pdf.upl/marketing_journal-07-2008.pdf Editováno: 12. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Zase není třeba tohle až moc prožívat, nejezdíš ani rallye, ani někde v písečných dunách a prachu a už vůbec nepřetěžuješ dlouhodobě motor... Zase se chlapci sneste nohama na zem. Netvrdím, že se má lít do motoru cokoli, ale při pravidelné výměně stačí osvědčený klasický olej co předepisují... Kokta samozřejmě né, s jeho ježděním je to jiné [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2016 (editace) myslím, že spousta lidí ani netuší, jakou polskou nebo ruskou srágoru nakonec do auta lejou v domnění, že tam mají jen to nejlepší Jinak cena 1260Kč za 5 litrů (ale běžně kolem 1500-1600) Editováno: 12. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 No odpovedi jsem se dockal sice za pul hodiny, ale preci. U Castrolu platis jen za ten napis Castrol a za to, ze vyhrali soutez s koncernem na dodavku za nejnizsi cenu do jeho aut. Driv to byl Shell ted hold Castrol. Vsadim se ze kdyby jim Mogul nabidl i 5kc za litr oleje nizsi cenu, tak koncern bude doporucovat ten. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 A az prestanu mit moznost koupit za nirmalni cenu overeny Castrol tak koupim klidne taky ten Mogul. Bez tak menim po 15tis tak co. Navic podporujes ceskou firmu jestli se nepletu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Jojo, taky měním po 15tis km.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Tak co je, kde všichni chrápete? Kde je Petrrr spamér a Motos motorkář??? Kde jsou??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Co kde? Obídek a pauzička... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 taky jedu na oběd, dnes je steakovej den = středa kdyby někdo nevěděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Já měl svíčkovou Taky dobrá věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Já mám v ruce už 580 lopatku, už necejtim ruce a nevidím dal jak na 40cm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky