Pawouk Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Dal jsem to sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Jj. Jen jsem to přelít na mobilu a není to hezké čtení.... Díky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Blbost v Německu již dosahuje astronomických rozměrů = je nekonečná... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Tam musej mít dobrej matroš. Jejich demence se s každým prohlášením zvětšuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Hamty, hamty ať mám víc než tamty [emoji16] Typicka vlastnost Prazaku [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 To říká ten, co se nechtěl podělit o nugátové koule. ;-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Ani čuchnout nás nenechal krkoun co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Však proto pak tak mazal, aby se nepo... po cestě. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Přesně tak, musel to sežrat, aby nikdo nedostal i kdyby mu blbě bylo. Proto tak letěl po dálnici. A to ještě šahal po mé tašce, když mi ji Ozi podával ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Hosi, kdyz uz jste to nakousli. Tak rano v 7 jsem se opravdu malem posral. Krece a sracka jako blazen. Nekdo mi ty koule zavidel asi. Mam lehky pocit ze vsichni a nekdo z vas mi do toho urcite neco nasypal. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Jinak jsem si precetl to FB ohledne emisi. Frajeri zacinaji mit lepiky. To se procisti silnice. [emoji23] Mam navod. Kazde 4 roky si koupit nove auto. Pred stk ho prodat. Nebo operak a koho pak zajimaji nejake emise ci STK. Casem to dopadne tak, ze ta auta stejne dele jak 4 roky nevydrzi. Varianta pro ty movitejsi ( Prazaky) Varianta pro socialni tridu ( jako jsem ja) koupit starsi stroj jako Motos a pak muzes byt taky v klidu. Ovsem tato auta zacnou nabyvat na cene. [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2016 (editace) To je zase nějaká bublina Četl jsem to a protože žádné úpravy a poruchy nemám, nevidím důvod, proč by moje auto neprošlo emisemi Editováno: 16. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 (editace) Bohužel není. Svět se zbláznil. Teď jen počkat, než se vrátíme do středověku. Jako v tom videu. Koupím koně. Ten jen žere a sere.... PS: jonečně budu mít můstanga 1hp. Editováno: 16. leden 2016, autor: motosman 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Chlapci, to se uvidí časem, však ono to dopadne tak, že lidi budou jezdit stejně a budou to řešit jízdou na černo. Jako když na jiné auto člověk nemá, autobus a vlak nejezdí, tak jak má jezdit do práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Jenže to všichni skončí v base a bez řidičáků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Já dneska jel s rodinou Tábor a zpět, dálnice 140, Benešovská v koloně. Spotřeba 5,3... Nádherné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Co bys chtěl od taťapky [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 To je zase nějaká bublina Četl jsem to a protože žádné úpravy a poruchy nemám, nevidím důvod, proč by moje auto neprošlo emisemi Žádná bublina. Kdo má auto v cajku, tak se nemusí obávat. Ostatní budou mít smůlu do té doby, než se najde nějaký způsob, jak to po čecháčkovském způsobu ojebat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Co bys chtěl od taťapky [emoji23] [emoji23] [emoji23]Ale hovnajs. Vytáhnul jsem chrochtáka. Přece nepojedu takovou dálku sockou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 (editace) Tak ze jsem studoval cely ten metodicky pokyn co sehnal Motos. Zakladni zjisteni. Klimatizace vyctenim readness code nema vliv na realevantni zavadu emisi. Stejne tak pripadne dalsi zavady nesouvisejici s funkci emisi ci motoru. Nefunkcni OBD zasuvka=nevyhovujici. Trvale svitici nebo blikajici kontrolka emisi motoru na pristrojovce = nevyhovujici. Tzv. Odeznela zavada take ni duvodem vyhazovu. Zavada sice zapsana v OBD ale urcitou stanovenou dobu uz je neaktivni. Zobrazovat se muze az 40 startu pri nesvitici konttolky palubaku. Info pro chipare : str. 32 u tech co maji chip upravou stav. softwaru tak na ne budou asi kratci. Zalezi na tom zda-li vyrobce uvadi nejake souctove kody ci co. Vetsinou neuvadi. V druhem pripade kdy je chip resen prehranim sw uz problem byt muze. O powerboxech atd. Nema cenu se bavit pokud jsou na vozidle namontovany atd. Editováno: 16. leden 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 A nyni trochu prirody pro uklidneni. To je hora Krudum co by nejvyssi hora CHKO Slavkovskeho lesa. Na jejim vrcholu je pripadny bod Pawoukova zajmu. Koukam na ni temer z okna. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Hezký výhled. Ale v Práglu je sněhu víc. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 U muzea jo? [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Žádná bublina. Kdo má auto v cajku, tak se nemusí obávat. Ostatní budou mít smůlu do té doby, než se najde nějaký způsob, jak to po čecháčkovském způsobu ojebat.Já mám auto v naprostém cajku, takovou péči co tomu dávám já, nedávají lidí co mají 5 let staré auto, ale tohle už je celkem hodně přes čáru. Je to jen o tom, donutit lidi kupovat nová auta a odbourat autobazar co s tím vekslují... Jsem schválně zvědavej co budu mít za problém s tím chipem... Hlavně tedy pokud je to problém, nechápu že to stále třeba MotorPower nabízí a je to naprosto v cajku, nebo to s chiptuningem v tom readnescodu (nebo jak se to jmenuje) nic nedělá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 Proč přes čáru? Máš mít auto v řádném technickém stavu? Máš. Pokud ho máš, nemůžeš mít problém. Kdo to ojebává, tak bude mít konečně (snad) smůlu. Pokud je ten chip pořádně udělaný, tak nejspíš ne. Kód připravenosti testuje funkčnost systémů, které ovlivňují emise. Spíš budou mít problémy ti, co mají vypnutý EGR. Ale to se ukáže časem. Až s tím to někdo narazí. Naprostá většina s tím nebude mít problém. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky