Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak ukazat ti je muzu. Jeste nejake mam do soboty. Kdy jdu do AS kde me oskubou jako slepici. [emoji1]

Tak tam nechod:))

Je to moje posledni navsteva a to jen kvuli tomu steraci a kastliku kvuli kulanci.

vis co potom usetris:))

• Autor

Petrrr by chtěl báby zadara, je hroznej škrt, ani nugátové koule nám nedal ochutnat. ;)

Vim, do AS jsem nikdy pred tim pred Rapidem nejezdil tak predstavu v AS o cenach a mimo nej mam. Ale jsem jeste vazany uverovou smlouvou navstevovat AS a i z tohoto pohledu je to posledni navsteva nutna.

• Autor

Kurva to je sněhu, abych na oktávku dal radlici a projel ulici ;-)

No hlavně mi psal známej, že Praha stojí ze všech směrů ( D1 od říčan, D5 k Rudný a okruh stojí až za letiště), hold kalamita. 

To mi povídej. Všude plno a na letišti neuklizeno. Tak jsem je tam zdrbal. Hlavně, že to odletělo.

Bodejť by bylo na letišti uklizeno když Jiřík zase chrápe nebo chrápal. 

• Autor

Jak chrápu, doma jsem, mám volno [emoji6]

Tak takhle by to nešlo. Ať je uklizeno, než se vrátí. Nemám náladu jezdit po evropě, protože chrápete. ;-)

• Autor

Takže z kinder motoru se stane super kinder motor :D   Neboli 1,0 TSI se třemi válci ;) Dva válce by se ještě mohly vypínat, takže by Rapid jezdil na jeden válec 330cm3 ....;)

Upraveno od Clint

njn ale to by na tom ministr nevydělal tolik a neměl by malou domu od škodovky a Rametu :)

Podporuji férový elektronická boj...

• Autor

To je fakt síla ;)

To bude vejvar...

Narez. Ale hold se tem lidem nedivim. Ty lidi jsou proste v pasti.

• Autor

Kdyby se do toho nesrali, nemuseli by to řešit ;)  Já filtr mám a je v pohodě, nevím o něm.

Průser mají, jak jsem říkal na srazu, na letišti Folowmáci, co voděj letadla. Koupili jim blbci TDIčka  a každou chvíli jim svítěj filtry. Protože vedoucí ví, jak je to drahé, tak musí pokaždé jezdit kolečka celou dobu, než se jim to vypálí. To se vždycky směju, jak tam kroužej :D

Upraveno od Clint

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.