Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Já na Vodafone SU6 po cca 8 měsících man toto. Aplikací mám nainstalovaných mraky, jak to bylo továrně už si úplně nepamatuji, ale měl jsem volné přes 1,5Gb RAM... Android se hodně zasírá časem,taky mám skoro čistý Android...attachicon.gifScreenshot_2016-01-19-23-39-05.png

Tj, tys tu placacku koupil? Nam ji doporucil znamej, tak jsme pro to bezeli a kdyz jsem videl to monstrum, tak i pritelkyne rika, na velikosti zalezi, ale co je moc, to je moc. Navic uz jednoho macka ma :D.

Tak jsme koupili Xiaomi Redmi 2 a spokojenost, pri prvnim bootu tam mela 1.3GB volne z 2GB, ted ji tam bezi Whatsapp a Facebook a ma tak 1.1GB. Takze gut.

Pamet mobilu (FLASH, ROM je nespravne oznaceni):

Jsou to kurvy. Napr. 8GB pamet znamena ze to pocitaji v desitkove soustave v bitech. Tudit kdyz si to cele spravne prenasobite dle "pocitacove" desitkove soustavy (vychazi z binarni), tak vam vyjde treba jen 7.65GB (1000 VS 1024). To je prvni pruser. Takze napr 1TB disk ma ve skutecnosti jen 900GB (priklad, nepocital jsem to).

Dalsi je ten, ze drive Android delil pamet na root (/) a medialni disk (ci jak tomu říkal, interni sd karta) a to napriklad tak, ze 2GB mel root a zbytek druhy oddil. A jak psal Petrr, Chrome si rekne o 200MB napriklad, cache a dalsi chujoviny a je to hned plne, z vyroby uz obvykle byva 1.2GB obsazeno. Vetsina aplikaci na druhy oddil nebo vlozenou SD kartu nechce byt presunuta a hodne aplikaci nechce ani ukladat data a ruzny cache soubory jinam nez prave do rootu. A to je ten nejvetsi pruser. Obchod Play si take kousne +-200MB.

Dnesni Android uz ma pouze root a pripadne externi SD kartu. Takze napr tech 8GB uz neni takovy problem.

Otazka je, jestli Google zatlacil na vyrobce (pro ne je to vyhodne) a nebo si to primo vyzaduje od jistych verzi Androidu a nebo jestli to drive jinak neslo...

Kazdopadne telefon ktery to ma debilne udelane na root a zbytek, tak vratit.

PS: ve skutecnosti je tam oddilu vice, je tam nejaky boot atd, ale ty nebobtnaji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska mi rano pokrtili Hyundai, uz vim proc se dava SPZ dolu do narazniku a proc to Skodovka prestala davat, prichazi o ksefty z lakovani. Mel to/ma Citigo Superb 2.

Zase jako vzdy, zastavim na krizovatce a pikolik necumel nebo co a narval to do me. Jsem ho videl, tak jsem prozirave lehce skocil do krizovatky, tak to odnesla jen svrchni vrstva laku (ta pruhledna) a spz. Po rozlesteni tam temer nic nebude. No a az to auto umeju, tak snad nevyleze nic horsiho.

Do Prahy cim hnusnejsi, levnejsi a ojetejsi auto, tim lepsi.

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři

To Kokta: tak jsem Rolbařovi posílal ta data ohledně vstřiků co jsi mi dělal výpis... Tady je odpověď:

"Je to vyrovnávací dávka vstřiků, na tuto dávku má vliv vše co se v motoru točí (spojka, setrvák, převodovka, altík, klima, vstřiky, vačka atd atd) hodnoty jsou +/- ok"

Takže to nemá nic společného s tím, jestli je nebo není vstřikování KO, z tohoto se závada na vstřiku nepozná...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...