motosman Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Musíš si koupit pořádnej mobil. N4 už má paměť sdílenou. Proto jsem zahodil N1. Teď funguje jako set-top-box. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Tak to Vám to ukazuje nějak divně. Já mám vnitřní paměť ukázanou správně a SD kartu taky a to jak v mobilu, tak po připojení v PC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 No můj N3 už má také sdílenou, ukazuje prostě paměť komplet mobil a paměť SD CArd. a můžu si dávat co chci kam chci včetně aplikací ( i po přípojení PC) Ale dříve tomu tak nebylo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2016 N4...to je Nokia čtyři? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Já na Vodafone SU6 po cca 8 měsících man toto. Aplikací mám nainstalovaných mraky, jak to bylo továrně už si úplně nepamatuji, ale měl jsem volné přes 1,5Gb RAM... Android se hodně zasírá časem,taky mám skoro čistý Android...Screenshot_2016-01-19-23-39-05.pngTj, tys tu placacku koupil? Nam ji doporucil znamej, tak jsme pro to bezeli a kdyz jsem videl to monstrum, tak i pritelkyne rika, na velikosti zalezi, ale co je moc, to je moc. Navic uz jednoho macka ma .Tak jsme koupili Xiaomi Redmi 2 a spokojenost, pri prvnim bootu tam mela 1.3GB volne z 2GB, ted ji tam bezi Whatsapp a Facebook a ma tak 1.1GB. Takze gut. Pamet mobilu (FLASH, ROM je nespravne oznaceni): Jsou to kurvy. Napr. 8GB pamet znamena ze to pocitaji v desitkove soustave v bitech. Tudit kdyz si to cele spravne prenasobite dle "pocitacove" desitkove soustavy (vychazi z binarni), tak vam vyjde treba jen 7.65GB (1000 VS 1024). To je prvni pruser. Takze napr 1TB disk ma ve skutecnosti jen 900GB (priklad, nepocital jsem to). Dalsi je ten, ze drive Android delil pamet na root (/) a medialni disk (ci jak tomu říkal, interni sd karta) a to napriklad tak, ze 2GB mel root a zbytek druhy oddil. A jak psal Petrr, Chrome si rekne o 200MB napriklad, cache a dalsi chujoviny a je to hned plne, z vyroby uz obvykle byva 1.2GB obsazeno. Vetsina aplikaci na druhy oddil nebo vlozenou SD kartu nechce byt presunuta a hodne aplikaci nechce ani ukladat data a ruzny cache soubory jinam nez prave do rootu. A to je ten nejvetsi pruser. Obchod Play si take kousne +-200MB. Dnesni Android uz ma pouze root a pripadne externi SD kartu. Takze napr tech 8GB uz neni takovy problem. Otazka je, jestli Google zatlacil na vyrobce (pro ne je to vyhodne) a nebo si to primo vyzaduje od jistych verzi Androidu a nebo jestli to drive jinak neslo... Kazdopadne telefon ktery to ma debilne udelane na root a zbytek, tak vratit. PS: ve skutecnosti je tam oddilu vice, je tam nejaky boot atd, ale ty nebobtnaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 (editace) N4 = SG Note 4 Nokii si snad už nikdo nekoupí. Editováno: 20. leden 2016, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Najdi 5 rozdilu. Xiaomi Redmi 2 VS Doogee X5 Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Další čajík i s kultůrou? https://www.slevomat.cz/sleva/973683-kilo-vytecne-propeceneho-kolena?utm_id=at1%215301839&utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_term=ROIHUNTER&utm_campaign=prospecting-pha-mbl--jidloMPA-mbl+MPA+%28NF+-+mobile%29&utm_content=at1%215301839 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Co to je SG Motosy? Sagem N4? To neznám. Mysle jsem, že Sagem už zkrachoval 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Jojo, francouzská sračka Sagem Note 4.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Samsug Galaxy Note. Už vám z těch žabožroutů hrabe. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 (editace) Dneska mi rano pokrtili Hyundai, uz vim proc se dava SPZ dolu do narazniku a proc to Skodovka prestala davat, prichazi o ksefty z lakovani. Mel to/ma Citigo Superb 2. Zase jako vzdy, zastavim na krizovatce a pikolik necumel nebo co a narval to do me. Jsem ho videl, tak jsem prozirave lehce skocil do krizovatky, tak to odnesla jen svrchni vrstva laku (ta pruhledna) a spz. Po rozlesteni tam temer nic nebude. No a az to auto umeju, tak snad nevyleze nic horsiho. Do Prahy cim hnusnejsi, levnejsi a ojetejsi auto, tim lepsi. Editováno: 20. leden 2016, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Však proto máš hnoje né? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Přesně, do Prahy je Hnujdaj akorád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Ne, tim chci rict, ze Skoda Oktavky, ta mela velkej kufr = dobra deformacni zona. Kryteria vyse splnuje Felicie a niz. Vcetne Rapidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Další čajík i s kultůrou? https://www.slevomat.cz/sleva/973683-kilo-vytecne-propeceneho-kolena?utm_id=at1%215301839&utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_term=ROIHUNTER&utm_campaign=prospecting-pha-mbl--jidloMPA-mbl+MPA+%28NF+-+mobile%29&utm_content=at1%215301839 No a kdo neji kolinko Jídlo s sebou: Lze Piti ale bude asi za zlate cihly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Jojo, Hnůj je naštěstí sociál kár, takže nějaké škrábance a promačkané plechy se neřeší. Stačí vzít kladívko, prkénko a půl kila sádry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 :D Tak moje bývalá služební FII 1.2 TSI jde zítra na třetí operaci rozvodů. Holt koncernová kvalita v plné kráse. Tentokrát to vypadá na kompletní výměnu střev. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Tak to je peklo, naštěstí tenhle motor tu nikdo jinej nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Já to říkám pořád - kupovat auto, anebo jen novou motorizaci, minimálně v prvním roce až dvou výroby, je ruská ruleta. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 (editace) přikoupit záruku a pak koupit jiny. žádná jiná obrana není a nebude. Editováno: 20. leden 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Nic nekupovat, to je to co by na ně platilo nejvíc... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 To Kokta: tak jsem Rolbařovi posílal ta data ohledně vstřiků co jsi mi dělal výpis... Tady je odpověď: "Je to vyrovnávací dávka vstřiků, na tuto dávku má vliv vše co se v motoru točí (spojka, setrvák, převodovka, altík, klima, vstřiky, vačka atd atd) hodnoty jsou +/- ok" Takže to nemá nic společného s tím, jestli je nebo není vstřikování KO, z tohoto se závada na vstřiku nepozná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 A stringo kvůli tomu měsíc nespal. Poděkuj pěkně koktovi. Něco jako, děkuji Ti milý kokto, že jsem se měsíc nevyspal a to ani se svou ženou z té nervozity odešlých vstřiků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Tak učený z nebe nezpadl ne... Na vstřiky prý údajně není v DIAG funkce která by špatný vstřik dokázala vypsat. Zobrazí se až když něco odejde... Takže asi prostě čekat no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky