motosman Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 (editace) Tak zatim nejsrozumitelnější článek, že? Brzdy, podvozky.... http://auto.idnes.cz/prisnejsi-kontroly-stk-v-praxi-d33-/automoto.aspx?c=A160119_223823_automoto_hig Editováno: 21. leden 2016, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Jo a taky říkal, že na 90% to houkání bude opravdu turbo jak to tvrdí ostatní... Takže se s tím musím asi smířit, ale říkal že na to koukneme na jaře až u něho budu, takhle že to nemá šanci nějak okomentovat, tak uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Tak zatim nejsrozumitelnější článek, že? Brzdy, podvozky.... http://auto.idnes.cz/prisnejsi-kontroly-stk-v-praxi-d33-/automoto.aspx?c=A160119_223823_automoto_hig Nějak nechápu ty úpravy s atestem... Můj konkrétní případ. Mám mračítka na světlech a mám k nim atest a teď nově ten podvozek. Ani jedno nemám zapsané v TP, tudíž na STK mám problém??? Co třeba orig. Příslušenství jako má třeba Pawouk to lízátko pod nárazníkem, nebo lepený orig.spoiler nad kufrem, to se taky do TP nezapisuje normálně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2016 (editace) To Kokta: tak jsem Rolbařovi posílal ta data ohledně vstřiků co jsi mi dělal výpis... Tady je odpověď: "Je to vyrovnávací dávka vstřiků, na tuto dávku má vliv vše co se v motoru točí (spojka, setrvák, převodovka, altík, klima, vstřiky, vačka atd atd) hodnoty jsou +/- ok" Takže to nemá nic společného s tím, jestli je nebo není vstřikování KO, z tohoto se závada na vstřiku nepozná... To bych se spíš na technické bál toho tvého povozku :D To si technici pošmáknou, až to uviděj. No koupíš normální a tenhle hodíš za dvě kila do šmelcu Editováno: 21. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Jooo, ještě že mě to tunerství přešlo už dávno. Ale Stringo je hold mladej kluk co potřebuje mít něco extra. Teď hold bude mít extra v emisním protokolu ( protože dál se stejně nedostane a podvozek tak řešit nemusí) že nevyhovuje. Jo a kdyby náhodou prošel, tak v druhém kole na STK ho dostanou určitě ( podvozek, žárovičky, mračítka atd.) Stringovo auto sen každého technika STK - na něm se budou učit vše o nepovolených úpravách. Nakonec ho od něj možná odkoupí a budou dělat semináře pro techniky. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Tady najdeš co a jak zapsat do VTP: http://www.dekra-automobil.cz/index.php?file=stltuning-techlist.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Jo a pokud v sobotu ve zprávách večer uslyšíte. V Sokolově v AS Škoda vystřílel zákazník provozovnu tak se nedivte. V takovém případě jsem poslouchal moc pohádek a mé nervy to nevydržely. :-) Samozřejmě jako na potvoru ten stěrač přestal blbnout resp. začal blbnout jen občas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 No jinak před STK raději vymontuji kameru, protože sicher je jistota. U Thálie jim v loni nevadila, ale čo bolo, to bolo. Hold Stringo si bude muset na chvíli vymontovat podvozek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 :D Tak moje bývalá služební FII 1.2 TSI jde zítra na třetí operaci rozvodů. Holt koncernová kvalita v plné kráse. [emoji14]h34r: Tentokrát to vypadá na kompletní výměnu střev. Zaclo to zas chrastit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2016 (editace) Já to řikám furt, že nejlepší tunning je srazová samolepka na boční okně Teď bude muset techniky Stringo podmáznout půl kilem plutonia, aby mu ta jeho krasavice prošla Editováno: 21. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Mě to jednou za čas také zachrastí do 1-1,5s po startu a co jako, skákat z toho z okna nebudu. Píšou že je to vlastnost tak je to vlastnost. Ve 100tis je nechám vyměnit a hotovo. Jinak by mě zajímalo co může stát změření toho řetězu. Že bych to ještě zařadil do plánu při servisu, jen tak ze zvědavosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2016 (editace) Hele, dobrá samolepka na kider kárku Editováno: 21. leden 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Jen si dělejte prdel chlapci... Tady končí legrace... Pancho, ty to máš v TP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Jooo, na Obamu budou ještě všichni s láskou vzpomínat jestli jim to tam vyhraje ten Trump MCdonald. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Pancho má v TP akorád, velikým písmem DoDo Lak: modrá, mýt 2x denně. Jinak by to neprošlo technickou. Tloušťka DoDo na laku stanovena na min. 1,0mm. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Pancho tam ma 1 cm laku, 1 cm vosku a vystrikani dutin a spar voskem - jak podvozek, tak kastle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Mě to jednou za čas také zachrastí do 1-1,5s po startu a co jako, skákat z toho z okna nebudu. Píšou že je to vlastnost tak je to vlastnost. Ve 100tis je nechám vyměnit a hotovo. Jinak by mě zajímalo co může stát změření toho řetězu. Že bych to ještě zařadil do plánu při servisu, jen tak ze zvědavosti. už to prodej a nech si Thalii. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Ne, to prodám tu šlupku, Thálii si samozřejmě nechám jakož to spolehlivý vůz ( dnes jsem s ní v práci) a koupím pro sebe New Car 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 :D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Jooo, na Obamu budou ještě všichni s láskou vzpomínat jestli jim to tam vyhraje ten Trump MCdonald. Nepřeju si nic jiného, než aby to Trump vyhrál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Ne, to prodám tu šlupku, Thálii si samozřejmě nechám jakož to spolehlivý vůz ( dnes jsem s ní v práci) a koupím pro sebe New Car Tak to se uvidíš s Vencou za pět let ve výkupu rezavejch plechů u nádraží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 5 ne, záruku mají na kastli 6 let 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 To ale neznamena ze tam tu lisku neodvezes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Zaclo to zas chrastit? No jo, chrastí to jak chřestýš. Už je v servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Tak mi pak dej echo kolik to stoji. Hadam nejakych 7-8tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky