Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jo a taky říkal, že na 90% to houkání bude opravdu turbo jak to tvrdí ostatní... Takže se s tím musím asi smířit, ale říkal že na to koukneme na jaře až u něho budu, takhle že to nemá šanci nějak okomentovat, tak uvidíme...

Tak zatim nejsrozumitelnější článek, že? Brzdy, podvozky....

http://auto.idnes.cz/prisnejsi-kontroly-stk-v-praxi-d33-/automoto.aspx?c=A160119_223823_automoto_hig

Nějak nechápu ty úpravy s atestem... Můj konkrétní případ. Mám mračítka na světlech a mám k nim atest a teď nově ten podvozek. Ani jedno nemám zapsané v TP, tudíž na STK mám problém??? Co třeba orig. Příslušenství jako má třeba Pawouk to lízátko pod nárazníkem, nebo lepený orig.spoiler nad kufrem, to se taky do TP nezapisuje normálně...
  • Autor

To Kokta: tak jsem Rolbařovi posílal ta data ohledně vstřiků co jsi mi dělal výpis... Tady je odpověď:

"Je to vyrovnávací dávka vstřiků, na tuto dávku má vliv vše co se v motoru točí (spojka, setrvák, převodovka, altík, klima, vstřiky, vačka atd atd) hodnoty jsou +/- ok"

Takže to nemá nic společného s tím, jestli je nebo není vstřikování KO, z tohoto se závada na vstřiku nepozná...

To bych se spíš na technické bál toho tvého povozku :D :D To si technici pošmáknou, až to uviděj. :D No koupíš normální a tenhle hodíš za dvě kila do šmelcu ;)

Upraveno od Clint

Jooo, ještě že mě to tunerství přešlo už dávno. Ale Stringo je hold mladej kluk co potřebuje mít něco extra. Teď hold bude mít extra v emisním protokolu ( protože dál se stejně nedostane a podvozek tak řešit nemusí) že nevyhovuje. Jo a kdyby náhodou prošel, tak v druhém kole na STK ho dostanou určitě ( podvozek, žárovičky, mračítka atd.) Stringovo auto sen každého technika STK - na něm se budou učit vše o nepovolených úpravách. Nakonec ho od něj možná odkoupí a budou dělat semináře pro techniky.  :kol-98:

Jo a pokud v sobotu ve zprávách večer uslyšíte. V Sokolově v AS Škoda vystřílel zákazník provozovnu tak se nedivte. V takovém případě jsem poslouchal moc pohádek a mé nervy to nevydržely. :-) Samozřejmě jako na potvoru ten stěrač přestal blbnout resp. začal blbnout jen občas.   :kol-28:

No jinak před STK raději vymontuji kameru, protože sicher je jistota. U Thálie jim v loni nevadila, ale čo bolo, to bolo. Hold Stringo si bude muset na chvíli vymontovat podvozek :kol-98:  

:D :D :D

Tak moje bývalá služební FII 1.2 TSI jde zítra na třetí operaci rozvodů. Holt koncernová kvalita v plné kráse. [emoji14]h34r: Tentokrát to vypadá na kompletní výměnu střev. :feve:

Zaclo to zas chrastit?
  • Autor

Já to řikám furt, že nejlepší tunning je srazová samolepka na boční okně ;)

Teď bude muset techniky Stringo podmáznout půl kilem plutonia, aby mu ta jeho krasavice prošla :D

Upraveno od Clint

Mě to jednou za čas také zachrastí do 1-1,5s po startu a co jako, skákat z toho z okna nebudu. Píšou že je to vlastnost tak je to vlastnost. Ve 100tis je nechám vyměnit a hotovo. Jinak by mě zajímalo co může stát změření toho řetězu. Že bych to ještě zařadil do plánu při servisu, jen tak ze zvědavosti. 

• Autor

Hele, dobrá samolepka na kider kárku :smich:  :smich:  :kol-98:

post-32269-0-91919600-1453367486_thumb.j

Upraveno od Clint

Jen si dělejte prdel chlapci... Tady končí legrace... Pancho, ty to máš v TP?

Jooo, na Obamu budou ještě všichni s láskou vzpomínat jestli jim to tam vyhraje ten Trump MCdonald. 

Pancho má v TP akorád, velikým písmem DoDo  Lak: modrá, mýt 2x denně. Jinak by to neprošlo technickou. Tloušťka DoDo na laku stanovena na min. 1,0mm.  :kol-28:

Pancho tam ma 1 cm laku, 1 cm vosku a vystrikani dutin a spar voskem - jak podvozek, tak kastle.

Mě to jednou za čas také zachrastí do 1-1,5s po startu a co jako, skákat z toho z okna nebudu. Píšou že je to vlastnost tak je to vlastnost. Ve 100tis je nechám vyměnit a hotovo. Jinak by mě zajímalo co může stát změření toho řetězu. Že bych to ještě zařadil do plánu při servisu, jen tak ze zvědavosti. 

už to prodej a nech si Thalii.

Ne, to prodám tu šlupku, Thálii si samozřejmě nechám jakož to spolehlivý vůz ( dnes jsem s ní v práci) a koupím pro sebe New Car

:D :D :D

• Autor

Jooo, na Obamu budou ještě všichni s láskou vzpomínat jestli jim to tam vyhraje ten Trump MCdonald. 

Nepřeju si nic jiného, než aby to Trump vyhrál ;)

• Autor

Ne, to prodám tu šlupku, Thálii si samozřejmě nechám jakož to spolehlivý vůz ( dnes jsem s ní v práci) a koupím pro sebe New Car

Tak to se uvidíš s Vencou za pět let ve výkupu rezavejch plechů u nádraží :D

5 ne, záruku mají na kastli 6 let   :kol-28:

To ale neznamena ze tam tu lisku neodvezes :D

Zaclo to zas chrastit?

No jo, chrastí to jak chřestýš. :kol-28:   Už je v servisu.

Tak mi pak dej echo kolik to stoji. Hadam nejakych 7-8tis.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.