Petrrr Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Hele Ransdorf umrel. Uz si chudak ty miliony nevyzvedne. Myslim si ze mu ta kauza asi moc nepomohla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Radius: koncovky rovné jsou originální příslušenství možné namontovat i na mou motorizací, takže to tak. Potom s tím Citigem nebo Dácií jsi mě rozesmát, to jako mám do toho návrat manželku, dvě děti, kočár a asi 100kg všeho možného? Zase trochu přemýšlej než něco napíšeš a jo, já na to prostě nenašetřím, našetřil jsem si 300000kč když jsem byl sám a bydlel u rodičů, kdybych si tenkrát nekoupil Octu, dnes bych už si nakoupil ani tu Dácii... Prostě mám jiné výdaje než na auto. Auto opečovávaný, dávám mu precizní servis a to mi stačí, nepotřebují mít aktuální model, když mi tenhle naprosto dostačuje, proto mě sere tohle nahánění... A jo, dopadne to tak, že budu jezdit BUSem, jako když jsem auto neměl, budu vstávat ve 3:50 abych v práci byl před 6:00 a po práci se domů dostanu cca v 16:00 pokud budu mít odpolední, tak pojedu ve 12:00 abych byl v práci před 14:00 a domů se dostanu ve 23:30 pokud mi bus neodjede, potom jsem v hajzlu a do rána ležím na busáku v čekárně do 4:30... Jako jo, jde to, ale chtěl bych vidět někoho z vás, kdo by tohle byl ochoten denně podstupovat... Ne každej je měšťák a má pod prdelí zastávku MHD!!! Tyhle kecy naprosto miluju, rostou mi vždycky facky na rukách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Vi nekdo vubec jak se ma Honza+cislo? Si akorad hraje na tom svem pisecku na FB kde dostava od koncernu strasny prachy za reklamu. Tak na nas prdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Já už taky na auto nenašetřil, proto jsem si koupil motorku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Stringo nezoufej. Ja ti za ten rok dva tu Thalii prodam za 100tis. Malo jeta TOP stav prvni majitel. A zaruka na kastli 12 let. A hlavne je to benzin. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2016 (editace) Tvl tu tvoji sociál Tálii aneb Clio s baťohem bych vzal od tebe jedině s plným kufrem peněz, abych se nestyděl v tom vyjet na nákup do Lídlu To je hrozná sračka, to si nekoupil ani můj děda v šedesáti, pač by se mu babky smály, když by jel do konzumu pro pivo Raději jezdil s kárkou. To už raději toho Hnůje, co má Rádiovka.... Táálií jezděj bezdomáči v Praze kolem hlaváku, když jim je venku zima Editováno: 22. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 A pak že neumím jezdit s traktorem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Kdepak Clio s kufrem. Ja mit posledni model Thalie 2. A kufr to ma vetsi jak ta tvoje hatapatka z AAA. Nez ojetinu z AAA a navic ojetou Skodu. To radeji Thalii s plnym poctem valcu a vonici novotou. Kdo nepoznal Renaulta nevi co je laska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 (editace) njn pawouk je borec fora, nastudoval si teorii ale praxe je uplně jiná.... cely emise je velká hra teoretická, nic víc. to samé na STK.... Technik na STK o tom mluvit nechtěl, protože se s tím živí.... puste si tohle, tady všechno říká. http://video.aktualne.cz/dvtv/mereni-emisi-v-cesku-je-mimo-realitu-je-to-byznys-normy-nesp/r~fd6e8e4eb3c111e5bc8c002590604f2e/ Editováno: 22. leden 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Motosi to je Zetor? Kde to ma budik palivomeru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Není na fotce. Důležité je 1100 ot/ rychlost 65 a zařazená 7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Kokto kdyby Pawouk nebyl borec fora tak nedela moderatora. [emoji23] Jo a to video nejde otevrit, stranka ci co neexistuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Motosi ne 1100, ale mim. 1200 a spis 1230 otacek [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Detailisto. Ještě byla v rezervě 8čka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 mě to jde petře, kup si počítač a ne kalkulačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Mě to jde taky. Holt mám novější model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Nechápu, že vás ty emise tak bavěj, už snad 20 stránek se tu řeší jen technická a emise Já tedy nechápu, co furt máte. Mám naftu a nemám z toho žádnej strach. Kdo auto udržuje, tak projde normálně jako vždycky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 (editace) Klinte žij ve svém snu jménem Škoda můžeš se starat jak chceš, a stejně nemusíš projít když bude technik svině, ale je to nalejvárna takže stačí zajet kam je třeba. Editováno: 22. leden 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Twl, ty vždycky někde něco zaslechneš, nebo ti někdo něco nakuká a pak to cpeš po různých forech, aniž bys tomu ve skutečnosti rozuměl. Navíc ty příspěvky mají otřesnou stylistickou úroveň, kdy člověk musí půl hodiny přemýšlet a domýšlet si, cos tím vlastně chtěl sdělit. Někdy si to po sobě přečti. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 mají dobrou uroven, já jim moc dobře rozumím. takže tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 [emoji23] bagr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Já vím, až na tu divokou diakritiku, nesmyslný slovosled, spoustu překlepů, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 (editace) Vstávat !!!! Sněžííí !!!! Haldééx !!!!! Jede se na Zimáč. ;-) Vše už je připraveno a čeká se na opozdilce. Editováno: 23. leden 2016, autor: motosman 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Já myslel, že je to vtip [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Se nevymlouvej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky