Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Radius: koncovky rovné jsou originální příslušenství možné namontovat i na mou motorizací, takže to tak. Potom s tím Citigem nebo Dácií jsi mě rozesmát, to jako mám do toho návrat manželku, dvě děti, kočár a asi 100kg všeho možného? Zase trochu přemýšlej než něco napíšeš a jo, já na to prostě nenašetřím, našetřil jsem si 300000kč když jsem byl sám a bydlel u rodičů, kdybych si tenkrát nekoupil Octu, dnes bych už si nakoupil ani tu Dácii... Prostě mám jiné výdaje než na auto. Auto opečovávaný, dávám mu precizní servis a to mi stačí, nepotřebují mít aktuální model, když mi tenhle naprosto dostačuje, proto mě sere tohle nahánění... A jo, dopadne to tak, že budu jezdit BUSem, jako když jsem auto neměl, budu vstávat ve 3:50 abych v práci byl před 6:00 a po práci se domů dostanu cca v 16:00 pokud budu mít odpolední, tak pojedu ve 12:00 abych byl v práci před 14:00 a domů se dostanu ve 23:30 pokud mi bus neodjede, potom jsem v hajzlu a do rána ležím na busáku v čekárně do 4:30... Jako jo, jde to, ale chtěl bych vidět někoho z vás, kdo by tohle byl ochoten denně podstupovat... Ne každej je měšťák a má pod prdelí zastávku MHD!!!

Tyhle kecy naprosto miluju, rostou mi vždycky facky na rukách...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tvl tu tvoji sociál Tálii aneb Clio s baťohem bych vzal od tebe jedině s plným kufrem peněz, abych se nestyděl v tom vyjet na nákup do Lídlu :D To je hrozná sračka, to si nekoupil ani můj děda v šedesáti, pač by se mu babky smály, když by jel do konzumu pro pivo :D   Raději jezdil s kárkou. To už raději toho Hnůje, co má Rádiovka....

Táálií jezděj bezdomáči v Praze kolem hlaváku, když jim je venku zima :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Kdepak Clio s kufrem. Ja mit posledni model Thalie 2. A kufr to ma vetsi jak ta tvoje hatapatka z AAA. Nez ojetinu z AAA a navic ojetou Skodu. To radeji Thalii s plnym poctem valcu a vonici novotou. Kdo nepoznal Renaulta nevi co je laska.

Odkaz ke komentáři

njn pawouk je borec fora, nastudoval si teorii ale praxe je uplně jiná....

cely emise je velká hra teoretická, nic víc.  to samé na STK.... Technik na STK o tom mluvit nechtěl, protože se s tím živí....

puste si tohle, tady všechno říká. 

http://video.aktualne.cz/dvtv/mereni-emisi-v-cesku-je-mimo-realitu-je-to-byznys-normy-nesp/r~fd6e8e4eb3c111e5bc8c002590604f2e/

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Nechápu, že vás ty emise tak bavěj, už snad 20 stránek se tu řeší jen technická a emise :(

Já tedy nechápu, co furt máte. Mám naftu a nemám z toho žádnej strach. Kdo auto udržuje, tak projde normálně jako vždycky....

Odkaz ke komentáři

Twl, ty vždycky někde něco zaslechneš, nebo ti někdo něco nakuká a pak to cpeš po různých forech, aniž bys tomu ve skutečnosti rozuměl. Navíc ty příspěvky mají otřesnou stylistickou úroveň, kdy člověk musí půl hodiny přemýšlet a domýšlet si, cos tím vlastně chtěl sdělit. Někdy si to po sobě přečti.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...