kokta7 Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Já vím, až na tu divokou diakritiku, nesmyslný slovosled, spoustu překlepů, atd. to víš, to tě poznamená škola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2016 (editace) Nemá to bejt spíš naopak? :D Vy byste si mohli s Petrrrem podat ruku, kdyby jste psali spolu detektivku, tak popletete i kozu ze zahradníkem Editováno: 23. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Jakože koze vojela zahradníka a ne naopak? No to tedy musel být asi nějaká zvláštní škola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Takovej sobotní obídek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Tak kde jste saláti. Začínaj volné jízdy, aneb ukaž co umíš... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 To je masakr... Chudáci pinďouři [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2016 A Motos tam s nima jezdí s Feldou [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Ja a muj servisak z AS 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2016 No po pravdě, udělají toho oba ve finále stejně :-D 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Clinte, to musíš chrápat i když se valí sníh na runway??? Teď to říkají na Nově, že prej obsluha na letišti zaspala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 A to doslova. Clint je totiz v praci [emoji23] Jina tohle jsem jezdil s Rapidem v loni ve Spindlu http://m.autosalon.iprima.cz/video-audi-r8-versus-audi-rs4-na-sjezdovce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Tak pánové jsem doma, sraz ještě samozřejmě pokračuje do zítřka. Vytáhl jsem Octu a řádně ji protáhl po zasněžených silničkách. Prostě parádní sobota. ;-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Clinte, to musíš chrápat i když se valí sníh na runway??? Teď to říkají na Nově, že prej obsluha na letišti zaspala... Kdepak hoši, já se válím doma a žeru pečená kolínka Kdybych byl v práci, tak se to nestalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 To je ale náhodička, že máš zrovna volno. ;-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Clinte pokracovani z vlakna kde Opel dava liskam dobrou noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Si řekneme za rok, kolik bude mít Astra závad vs zázrak z dílen ŠA nazvaný Rapid. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Jasný. Na Oplíka nezapomenu. Budiš mu lehká zem. Pouze benzín a olej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Jo taky jsem mel Asconu z 87 r.v. pred 12 lety. To ovsem bylo auto jeste z jine doby. Pawouku Rapid je na tom relativne jeste dobre oproti F3 a S3 co jsem mel vcera moznost probirat s Rolbarem. Coz uz je velmi smutne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Copak, něco ti nefunguje, nebo bude nějaký upgrade, když konzultuješ s Rolbařem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Bude upgrade z nefunkčního poloauta na jakštakš fungující poloauto ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2016 (editace) Petrrr koupil shit, furt mu něco nefunguje. Já nechci nic zakřiknout, ale teď všechno chodí jak má, ve finále jsem řešil akorát to čidlo v klice a klapku vzduchotechniky. Motor neměl jedinou závadičku a co je velmi positivní, že nemusím mezi výměnama dolejvat ani deci oleje Nicméně, Opla jsem měl také a spokojenost byla. Pravda, trochu začal korodovat....ale to ještě byla G-čková Astra a ta neměla pozink. Editováno: 24. leden 2016, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2016 (editace) A teď mi Kokta musí prozradit, proč firmy kupují v 99% dražší oktávky a nekupují Leony, když jsou ty Leony tolik lepší a kvalitnější a hlavně levnější Jo...a Opela bych si klidně koupil zas. Editováno: 24. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Bodejď by jsi dolíval, když měníš po 5ti a extra hustej olej.;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2016 (editace) Teď přecházím na MOGUL Super Engine Oil, World class one Jezděj na to F1 Editováno: 24. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 (editace) Klinte nic víc, leon je dle mého jenom o Cupře a nic víc v tom není... třeba ten experience od leonu, ten hnědej interiér ve vnitř to je k zblití.... lidi kupují škodovku jako ovečky, nic víc v tom není... i když passat se prodává jak rohlíky. Editováno: 24. leden 2016, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky