Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Clinte, to musíš chrápat i když se valí sníh na runway??? Teď to říkají na Nově, že prej obsluha na letišti zaspala...

Kdepak hoši, já se válím doma a žeru pečená kolínka ;)   Kdybych byl v práci, tak se to nestalo :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petrrr koupil shit, furt mu něco nefunguje. Já nechci nic zakřiknout, ale teď všechno chodí jak má, ve finále jsem řešil akorát to čidlo v klice a klapku vzduchotechniky. Motor neměl jedinou závadičku a co je velmi positivní, že nemusím mezi výměnama dolejvat ani deci oleje :)

Nicméně, Opla jsem měl také a spokojenost byla. Pravda, trochu začal korodovat....ale to ještě byla G-čková Astra a ta neměla pozink.

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

A teď mi Kokta musí prozradit, proč firmy kupují v 99% dražší oktávky a nekupují Leony, když jsou ty Leony tolik lepší a kvalitnější a hlavně levnější ;)

Jo...a Opela bych si klidně koupil zas.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Klinte nic víc, leon je dle mého jenom o Cupře a nic víc v tom není... třeba ten experience od leonu, ten hnědej interiér ve vnitř to je k zblití....

lidi kupují škodovku jako ovečky, nic víc v tom není... i když passat se prodává jak rohlíky.

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...