Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No trochu mi při čtení škrouchalo v bříšku....

Naposledy jsem se totiž díval na stav oleje po výměně v 60tkm...

Pravdou je, že doposud jsem mezi výměnami doplňovat nemusel ani deci, ale co není, může ještě přijít.

Vloženo

ale mám, v říjnu už bylo auto vyrobené :kol-26:

Tak to nemáš moc dobré vyhlídky :)   Zase jsi ale ušetřil při nákupu, takže prakticky neproděláš :kol-47:  :kol-48:

Vloženo

No zatím si s tím těžkou hlavu nedělám - a třeba mám štěstí na vyrobený kus, nicméně aspoň začnu dávat VIF, kdoví kolik tam je karbonových úsad.

A pokud mi to rozvody dovolí a neopustí mě dřív, tak je v těch cca.90 tkm raději nechám vyměnit.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

jo a kdyby bylo nejhůře kluci v Rezničově ( nebo jak se to jmenovalo ta vesnice) už jsou připraveni a  za 40litrů ti udělají repas, že budeš koukat ( běžná motos jednotka + 10) to je v podstatě zadarmo. VIF je u mě už několik měsíců součástí povinné výbavy. 

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Vloženo

Oni ti to udělají v Řezničově za 40k, přitom Škodovka ti možná víc jak polovinu z 80k zaplatí taky.....na kulanci. Takže v tom výhodu nevidím žádnou, u Škodovky budeš mít i nové ojnice.

Vloženo

Momentálně mám najeto 64 tisíc, a beru to tak, že je to zatím OK.

Snad mě to žraní oleje mine - teď je předčasné řešit, kam bych auto dal opravit. Počítám jen s těmi rozvody.

Vloženo

Já mám 105tis. a zatím klid. Rozvody v 80ti.

Je důléžité dávat vif a měnit olej každý rok.

Jinak v tom Řevničově je to vražda pro motor. Válce jsou pokryty nikasilem, takže výbrus asi nehrozí.

Vloženo

Takže Felda je na totálku, škoda prý 35tis. Dohodli jsme se, že když dostanu 30 budu spokojenej. Ta moje jednotka :-)

Jsem ani nepostřehl, že je s Feldou ámen...

To byla ta pěkná bílá ??

Vloženo

Puč to Koktovi a to budeš koukat. Když mu bratránek půjčil Cupru s 0 km, tak lítal karbon i z ní.  :kol-28:  Hold musíš občas zajed na čaj a dát s bráchou a Panchem na dálnici honičku. Tvůj brácha se sice nezdá, ale to taky pěknej gangster a pirát.

• Pozitivní 2
Vloženo (editace)

Kokta se nezdá, to je závodník první kategorie. Nějakej Fitipaldi byl proti němu pomalá sračka [emoji23] A proto nemá žádnou holku, protože svůj život zasvětil závodění a žrádlu.

Bohužel na závodní školu ho nevzali, neudělal zkoušku z české gramatiky [emoji23]

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Jo Kokta...

Jeho tempo je vražedné, jeho revírem je dálnice, muž jehož řepa na hlavě připomínající závodnickou helmu, odradí většinu "dálničních závodníků" ještě před tím, než sešlápnou plyn na podlahu... Od toho se máme co učit

• Pozitivní 3
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...