Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

No trochu mi při čtení škrouchalo v bříšku....

Naposledy jsem se totiž díval na stav oleje po výměně v 60tkm...

Pravdou je, že doposud jsem mezi výměnami doplňovat nemusel ani deci, ale co není, může ještě přijít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No zatím si s tím těžkou hlavu nedělám - a třeba mám štěstí na vyrobený kus, nicméně aspoň začnu dávat VIF, kdoví kolik tam je karbonových úsad.

A pokud mi to rozvody dovolí a neopustí mě dřív, tak je v těch cca.90 tkm raději nechám vyměnit.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

jo a kdyby bylo nejhůře kluci v Rezničově ( nebo jak se to jmenovalo ta vesnice) už jsou připraveni a  za 40litrů ti udělají repas, že budeš koukat ( běžná motos jednotka + 10) to je v podstatě zadarmo. VIF je u mě už několik měsíců součástí povinné výbavy. 

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Puč to Koktovi a to budeš koukat. Když mu bratránek půjčil Cupru s 0 km, tak lítal karbon i z ní.  :kol-28:  Hold musíš občas zajed na čaj a dát s bráchou a Panchem na dálnici honičku. Tvůj brácha se sice nezdá, ale to taky pěknej gangster a pirát.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Kokta se nezdá, to je závodník první kategorie. Nějakej Fitipaldi byl proti němu pomalá sračka [emoji23] A proto nemá žádnou holku, protože svůj život zasvětil závodění a žrádlu.

Bohužel na závodní školu ho nevzali, neudělal zkoušku z české gramatiky [emoji23]

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Jo Kokta...

Jeho tempo je vražedné, jeho revírem je dálnice, muž jehož řepa na hlavě připomínající závodnickou helmu, odradí většinu "dálničních závodníků" ještě před tím, než sešlápnou plyn na podlahu... Od toho se máme co učit

• Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...