Clint Vloženo 2. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 A vezmi si s sebou rovnou litrovku mazutu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 No trochu mi při čtení škrouchalo v bříšku.... Naposledy jsem se totiž díval na stav oleje po výměně v 60tkm... Pravdou je, že doposud jsem mezi výměnami doplňovat nemusel ani deci, ale co není, může ještě přijít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Ale ty už nemáš CDAA nebo ne? Lámalo se to někdy v říjnu 2011, já měl březen.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 ale mám, v říjnu už bylo auto vyrobené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 na motoru vidíš datum vyroby motoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 ale mám, v říjnu už bylo auto vyrobené Tak to nemáš moc dobré vyhlídky Zase jsi ale ušetřil při nákupu, takže prakticky neproděláš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 No zatím si s tím těžkou hlavu nedělám - a třeba mám štěstí na vyrobený kus, nicméně aspoň začnu dávat VIF, kdoví kolik tam je karbonových úsad. A pokud mi to rozvody dovolí a neopustí mě dřív, tak je v těch cca.90 tkm raději nechám vyměnit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 na motoru vidíš datum vyroby motoru to mi stejně nepomůže, v TP je CDAA 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 (editace) jo a kdyby bylo nejhůře kluci v Rezničově ( nebo jak se to jmenovalo ta vesnice) už jsou připraveni a za 40litrů ti udělají repas, že budeš koukat ( běžná motos jednotka + 10) to je v podstatě zadarmo. VIF je u mě už několik měsíců součástí povinné výbavy. Editováno: 2. Únor 2016, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Tam bych to asi nedal - spíš odborníkům v Brně. Rozvody zřejmě v autorizáku, to se ještě uvidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Oni ti to udělají v Řezničově za 40k, přitom Škodovka ti možná víc jak polovinu z 80k zaplatí taky.....na kulanci. Takže v tom výhodu nevidím žádnou, u Škodovky budeš mít i nové ojnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 A Stane, kolik máš najeto? Mě to začalo po 50tis.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 na motoru vidíš datum vyroby motoru Ne, ve hvězdách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Momentálně mám najeto 64 tisíc, a beru to tak, že je to zatím OK. Snad mě to žraní oleje mine - teď je předčasné řešit, kam bych auto dal opravit. Počítám jen s těmi rozvody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Já mám 105tis. a zatím klid. Rozvody v 80ti. Je důléžité dávat vif a měnit olej každý rok. Jinak v tom Řevničově je to vražda pro motor. Válce jsou pokryty nikasilem, takže výbrus asi nehrozí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Takže Felda je na totálku, škoda prý 35tis. Dohodli jsme se, že když dostanu 30 budu spokojenej. Ta moje jednotka :-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Já mám právě obavy z toho karbonu , můj styl kloboukář tomu určitě nepřidá na čistotě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Takže Felda je na totálku, škoda prý 35tis. Dohodli jsme se, že když dostanu 30 budu spokojenej. Ta moje jednotka :-) Jsem ani nepostřehl, že je s Feldou ámen... To byla ta pěkná bílá ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Pak jedině měnit olej do 10tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 (editace) mě stačí že jsem zrušil ten vražednej LL a měním po 15 tisících km Editováno: 2. Únor 2016, autor: stanmar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Tak jednou za měsíc to někde projeď ať se to trochu pro čistí ne?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Jj. Dostala ránu zezadu. Foto je tu, někde výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Puč to Koktovi a to budeš koukat. Když mu bratránek půjčil Cupru s 0 km, tak lítal karbon i z ní. Hold musíš občas zajed na čaj a dát s bráchou a Panchem na dálnici honičku. Tvůj brácha se sice nezdá, ale to taky pěknej gangster a pirát. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 (editace) Kokta se nezdá, to je závodník první kategorie. Nějakej Fitipaldi byl proti němu pomalá sračka [emoji23] A proto nemá žádnou holku, protože svůj život zasvětil závodění a žrádlu. Bohužel na závodní školu ho nevzali, neudělal zkoušku z české gramatiky [emoji23] Editováno: 2. Únor 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Jo Kokta... Jeho tempo je vražedné, jeho revírem je dálnice, muž jehož řepa na hlavě připomínající závodnickou helmu, odradí většinu "dálničních závodníků" ještě před tím, než sešlápnou plyn na podlahu... Od toho se máme co učit 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky