Clint Vloženo 6. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 U nás taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 (editace) Tady s tema staryma bramborakama u nas jezdi cikani nebo pubertaci.Meles hovna. M3 e46 v peknym stavu uz klesat nebude.M3 e46 csl se prodava kolem 2 mega... Protoze jsou to nejlepsi vyrobky co kdy bmw motorsport udelalo... Mko je neco uplne jineho, i pojistovna to bere jinak Editováno: 6. Únor 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Už vím co chci. Tak kdyby jste někdo viděl. Starý, ale dobrý: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Tohle je Dream http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C5%AFz/BMW-Bmw-M3-6-Gang-Schalter-CSL-Felgen/vhc:car,pgn:4,pgs:10,srt:price,sro:asc,ms1:3500_45_,frn:2003/pg:vipcar/221624316.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 A co tohle: http://www.amc-chrudim.cz/nabidka-automobilu/bmw-rada-5-528i-limousine-69-480km-id:2913.auto 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Tohle je Dream http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C5%AFz/BMW-Bmw-M3-6-Gang-Schalter-CSL-Felgen/vhc:car,pgn:4,pgs:10,srt:price,sro:asc,ms1:3500_45_,frn:2003/pg:vipcar/221624316.html Neblázni, stará mrdka za hrozný peníze. M3 je samozřejmě o.k., ale tohle u nás musíš koupit tak za 4 kila. V Německu to dneska nemá vůbec smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 A co tohle: http://www.amc-chrudim.cz/nabidka-automobilu/bmw-rada-5-528i-limousine-69-480km-id:2913.auto to bys chtěl živit ? To auto je teda neuvěřitelně zachovalý a zřejmě asi i ty km má. To je vidět v detailech, že nikde není ani škrábaneček v intriéru. Ale co s tím probůh ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Tak na delší přesuny, proč ne. S Octou jezdim taky za 9.7 a v klídku do 8mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 je předpoklad, že to bude bez problémů, protože to fakt je jak nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Kdysi jsem jezdil 535kou a naprosto bez problémů. Jen pravidelnej servis. A to dostávala za uši. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 a budeš si moct přehrávat i kazety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Však jich ještě mám. Jsem hrozná konzerva. :-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 no to já to asi vyházel. To auto je ještě z dob, kdy se dělaly fortelný BMW. Dneska je to už taky jako všude jinde. Z toho pohledu by to bylo terno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 To mi povídej. V práci mám na starost jednu 530d a Alpinu B3S. Kvalita nic moc a servis bída. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Svagr ma taky nejakyho petkovyho starsiho a dily jdou drshy jako prase. Hnije to jak papir a uz se na to vysral. Koupil Ford Focus 1.8 TDCI a cumi jak pero ze auto muze jezdit i do 6ti litru a servis je tretinovy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 To si taky pěkně nasral s tim Fíkusem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 To je otázka. Dá se i levně. Nesmíš do autorizáku, ale přes bmw klub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Neblázni, stará mrdka za hrozný peníze. M3 je samozřejmě o.k., ale tohle u nás musíš koupit tak za 4 kila. V Německu to dneska nemá vůbec smysl.Já ti dám mrdka. Na víkendy super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Jo, Fícus, ten také rád hnije - typicky ve spodní části dveří. Ten motor je starý železo, měl to svého času bratranec. Ovšem spotřeba bídná. Se svojí OII 2.0 TDI PD je dlouhodobě o půl litru dole. Podvozek byl ovšem famózní, na to se Octavia nechytá. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Dneska už pořádná auta nejsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Ale jsou, buď ty z minulého století, nebo Lexus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 (editace) a proto kup to BMW Budeš mít 15 let starý zánovní auto Editováno: 6. Únor 2016, autor: jirkaK 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Rádius ti to vysvětlí, srovná to 15let staré bávo s novým Dusterem a budeš čumět, jak je Dacia bezpečné auto proti tomu krámu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 (editace) J8 bych do starýho Báwa taky nešel....to je akorát, jak vyprázdnit doma pokladnu. Kamarád mě před tím sám varoval, zahučel do jednoho krámu taky pekelně.....Ještě dnes toho lituje. Dobrý Báwa nikdo neprodá, prodávají se jen volítaný mrdky a auta, co jsou před nasypáním investic....Majitel se toho totiž rád včas zbaví. Editováno: 6. Únor 2016, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 a nebo klint zahučel do TSI které se po 100k km sesypalo, pak si vyhodil 600k za další oktavii. to máš 1,1 mega. takže co je lepší? to neví ani bůh. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky