Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Šustna byla drahá jako svině....i na pražáky. I na mě :D  Tady je to za půlku....A hlavně ...kolínko tu mají echt luxusní.

Upraveno od Clint

kapitáne, dorazíš?

Ale jo, tentokrat jsem doma. A hlásím se o koleno pokud je možno.
  • Autor

OK, ale jestli ti ho objednám, tak to musíš přijet každopádně ;) Jinak ti ho pošlu po Labi v koši....:)

Jo, pošleme mu ho jako plaváčka s fakturkou. To co ušetřím na večeři projezdím na benzínu.  Jinak teď mi volali konečně ze servisu, že už mají na výměnu ten stěrač, tak jsem na ně zvědavej, na čtvrtou tam jedu. Bude se měnit pohon. 

Šustna byla drahá jako svině....i na pražáky. I na mě :D Tady je to za půlku....A hlavně ...kolínko tu mají echt luxusní.

Tak vypada to tam dle fotek gut... V doksech sice usetris, ale muzes pak vyhodit hadry a nedej boze co sedacka v aute :D. Navic ty oci mi teda taky chybet nebudou.

OK, ale jestli ti ho objednám, tak to musíš přijet každopádně ;) Jinak ti ho pošlu po Labi v koši....:)

Každopádně přijedu. Zatím když jsem řek že přijedu tak sem přijel. ;-)

• Autor

Pravda, pravda, když kapitán řekne, tak to musí splnit, to by ztratil autoritu u posádky. ;)

Rádius, ty jsi hroznej tragéd, to je celej tvůj problém :)

Clinte nejsem traged :D, mam rad jisty standard a to jsem to napsal slusne, abych neurazil :D.

Jj, kapitan furt jezdi, mam 2 flasky.

post-12637-1455203406,0818_thumb.jpg

Rádius má rád standart a kuře.

Za sebe mužů říct. Ze mne se tam líbilo nejvíc. Sice parkování na nic. Ale jinak jídlo super. Obsluha ok. A že tam byl nějaký kouř. Nebylo to z cigaret. Takže mne to nevadí. A hlavně to kolínko mají zatím určíte nejlepší. A to je hlavni.

Ten motor je vhodný tak akorát do Citiga a to SUV od Seatu vypadá pěkně a palubka je o zvyků, je to koncern takže to bude rychlé přeorientování... Jak jsem jezdil 2 měsíce s Astrou, tak po 14.dnech už jsem s ní byl naprosto sladěnej a věděl jsem kde co je. To samé s Focusem, s KIA Rio nebo Hyundai i30... Prostě člověk si navykne na všechno, jde jen o to, co se mu líbí při koupi víc...

no jo, co bychom chtěli u cenovky cca 600 litru za interier.... hold s tím už sem se nějak smířil, ale alespon rádio je natočeno k řidičovi a je na horní pozici, což škodovce asi furt nedošlo za ty léta....

Koukám hraje se hokej ČR-RUS. Sázka o koleno nebude?

si asi pleteš MS a nějakej turnaj.

Já vím prd co se hraje. Jen mě napadlo, že by někdo už nemohl, tak bych ho dojedl. :-)

Ty wole ten TapaTalk je víc a víc k hownu... Smailiky to neumí a když umí, tak to nevloží, když napíšu a vložim, tak to vloží 3x nebo někdy radši vůbec... Teď se nemůžu dostat do soukromých zpráv, pořád se to načítá a nic... Hlavně že jsou aktualizace každej tejden...

Za to nemůže mobil, ale apk. [emoji6]

Občas to dělá připojení k netu a zasekaná paměť.

Net běží, paměť RAM mám volnou 1,2 Gb... TapaTalk běží, ale zprávy v něm ne, pouze oznámení a témata, SZ neběhá...

Za chvili se v AS na Prime dozvime proc jsou AS servisy nejlepsi. Uz se tesim.

Nj . Mě taky nejdou. Asi jsi mi to nakazil. A něco pro tebe mám.post-78646-1455219677,9377_thumb.jpg

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.