Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Ta 4 kola stojej víc jak Petrrrovo auto [emoji23]

A ja myslel ze u VW maji lidove ceny. Vsak to maji i v nazvu. [emoji23]

no tyhle asi ne, ale určitě takový existujou

Teda dražší kola, než některý auta.

Upraveno od jirkaK

no hoši musím říct, že proti VW jsou škodovácký kola vysloveně za hubičku. Na Bazoši jsou v inzerci spousty krásných nových sad. Asi čorky z fabriky nebo co.   

No obcas jsou to predvyrobni serie atd. a polozmetky.

No nevím. Byl jsem kouknout do prodejny šlapacích kol a tam prodávali přední kolo na nějaký Sobi 20 za 75tis. Magoři.

Manzelka vzdala auto a chce kolo jo?

Ale prd. Už ví co, ale nemůžu sehnat nic kloudnýho.

a co ?

FOFU. ;-)

• Autor

Tvl co jsem říkal :D   Sebral ji ten mlaďas a teď, když se to tak rozjelo, dostal bobky a tvrdí, že ji našel. A dobře ví, že ještě dostane odměnou nějakou tu korunu :D   Asi taky začnu sbírat značky a tvrdit, že jsem je našel :D

Se podívejte na toho majitele, v čempak asi "podniká"? Aha, koukám, že mě jirka předběhl.

• Autor

Petrrr si chtěl dát značku 01 OBAMA, ale ve Varech by to byla provokačka a auto by utrpělo nesmazatelné šrámy :D

Hezký. By měl....

Takže když se vejdu do 10ti budu rád.

On ti to honza+číslo vysvětlí za kolik to pojede :D

V tom jel urcite Honza+cislo za tech 1.7. Navic kde je mu konec, od te doby co je z nej Rakusak se tu moc neukazal. Hold mu nejsme moc nobl. A jedina kytka v nafte (clint ) jaro nedela. Asi budeme muset zacit pet jako Clint Ody na koncern jak je vyjimecny a vynikajici a ze neni lepsich aut a on se sem zase vrati. [emoji23]

• Autor

Já jsem s OIII celkem spokojenej. Proč ne 100%?  jak píšu, pazvuky, ty mě štvou. Jinak pohoda.

twl, plaginhybrid za 1,2 mio, to je fakt terno. Po dobu životnosti auta nedostaneš ty paníze na úspoře paliva zpátky ani omylem. Smysluplnost, proč takový auto koupit, mi tudíž zcela uniká. 

Zachráníš 3 pampelišky, který vylouhujou Clintovi v nádrži a on bude vypouštět modifikované plyny, které zachrání planetu.

Ty nemas co rozhodovat co je a neni smysluplne. VW vi nejlepe co je pro zakazniky nejlepsi, co si trh zada. Staci 2 reklamy 10 zaplacenych novinaru a pujde na dracku jako rohliky v akci z Tesca. Navic dieselgate je treba aby nekdo zasponzoroval. Myslis si snad ze ve Wolfsburgu rostou penize na strome?

Bagr???

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.