Stringo Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Jo to je bohužel pravda. Dneska se neotravuje ale mění a čím větší pitomina, tím je to dražší. Obzvláště v elektronice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 ANO, jako pohon stěrače. nic na tom není, kdo už to někdy viděl rozebrané a stojí to skoro 2500. navíc jsem přesvědčen, že kdybych ho rozebral, rozhejbal, promazal, že bude dál fungovat ok. Stejně jako co dost zatuhávaly stěrače u O1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Tak mi dneska ráno odešla škrtící klapka... Cena 5500,- taky na tom nic není v podstatě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 a už to začíná, překulí se stáří modernějšího auta a už se jenom opravuje a opravuje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Jo, ale bez ní to nepojede. Proto ta přirážka... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Kurňa, předsedo a velký učiteli polovodičů, rozumíš tomu novému cyklobuzna zákonu? Už to studuji 2hý den a nevěřím vlastním očím. To musel bejt mejdan při schvalování tohoto paskvylu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 O jaký zákon jde, já znám jen zákon přírody, zabij nebo budeš zabit. Zákon trhnu, s chamtivostí nejdál dojdeš. A tzv. Clintův zákon o zachování lásky ke Škodovce - třikrát denně Kabaně náš jenž jsi v MB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Novela zákona o silničním provozu. Platí teď od soboty. Už jsem se prokousal a mám jasno. Teda skoro jasno. Základ je, v zimě parkovat v garáži, po chodníku chodit jako vánoční stromeček nejlépe i ve dne, pokud projedu červenou, zatloukat i to, že je tam semafor. Na přejezdu to vždy zadupnout i za cenu způsobení DN. Pokud bude samostatný přejezd pro cyklisty, tak ho vklidu sejmout, pokud bude přejezd pro cyklisty u přechodu zastavit. Buzna zóny a jízda kol mě nezajímá, protože není stanovené značení. A poslední důležité je omezení platnosti ŘP tuším B? k řízení nějakejch tříkolek na jeden rok. Uf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Jo ty myslíš toto, tam to máš v kostce shrnuto. zmeny_294_2015.pdf nove-pojeti-dalnice-cr.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 A ještě jsem zapoměl na odebrání ORV. V tom mi udělali neskutečnej bordel. Pochopil jse, že kinderka bez funkčního zadního stěrače je technicky nezpůsobilá a ohrožující provoz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 mě ty jejich zákony sou nějak ukradeny, techničák jim nedám, řidičák taky ne. at stavěj dálnice a rychlostní silnice na rychlej přesun a ne tyhle píčoviny k ničemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Chyba lávky. Ale odpouštím ti. To protože máš kindercárku, která moc nejede a tudíž, jsi pozadu. Já píši již o další novele a další se chystá. Tato byla schválena nedávno s účinností od 20.2.2016. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Kdo se v tom má vyznat, seru jim na to. I na ten novej bodovej systém Ťoka co vymýšlí, jen tahat prachy z lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 A mě je to taky fuk. Už chápu lidi co maj 2ku pod kůží a bezstarostně vyjedou do ulic. Kurňa ta slivka je dobrá.... Ano, ležím doma, protože je pátek. [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 ÁÁÁÁ, pražskej pátek, tak si jeď koupit Plzeň do Kauflandu za 14,90. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Co bych se honil. Stačí pár kliknutí a zásoby jsou doma hned a levněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 (editace) Já to ráno taky vzdal a zůstal doma. Nemohl jsem nějak vstát do práce [emoji23] Editováno: 19. Únor 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Jak, já klikám celý den a nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 To víš, kde nic není..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 (editace) Petrrr: v té tvé vesnici ti nikdo nic vozit nebude, spíš čekaj, že ty budeš vozit ostatním Editováno: 19. Únor 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 TOHLE JSTE VIDĚLI ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Jj. Prodám 19ky i s novýma kolama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 (editace) Tohle je masakr, jako je až k nevíře, že si toho nikdo nevšimne u takového množství aut najednou... Jako na tom vlaku, to je taky k nepochopení... Editováno: 19. Únor 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Já se nedivím. Mě málem šlohli auto před nosem a koukalo na to 10 lidí. I když to byla realita, tak si to nikdo nechtěl připustit, včetně mě. Tímto bych chtěl opět poděkovat Ozimu, kterej se divil nahlas. :-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Tak Ozi už má také bohaté zkušennosti.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky