Barbossa Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Tak v noci při přesunu z práce jsem přejel něco komu nejspíš spadlo z auta a takhle to dopadlo. naštěstí se to stalo když jsem spomalil na 160 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 (editace) Ještě že to neodnesly Ultrasmyky To víš, to není jako na Labi, když tam někdo něco ztratí, tak to jde ke dnu, ale tady to holt zůstává na silnici Editováno: 3. Duben 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 (editace) Ajaj, neprijemne. Jeste ze se ti nic nestalo. Jak si dojel. Na rezerve? Hold to jsou ta nizkoprofilova maxi cool kola co preferuje kokta. Nebo si pouzil super dodavanou lepici sadu, s kterou by sis mohl tak v tomhle pripade zalepit prdel, aby ses z toho neposral. Hold plnohodnotna rezerva je plnohodnotna rezerva. I kdyz nekde v noci na dalnici bych ji menit taky nechtel. Zavolal sis asistenci? Editováno: 3. Duben 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 (editace) BARUM ULTRASMYK by to prelitly jako hovno bez jedineho skrabnuti. CZECH kvality. Editováno: 3. Duben 2016, autor: Petrrr 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Tak hlavně, že jsi to zvládl. Jiní by byli už ve škarpě. To bylo u nás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 (editace) Tak ten litak pujde svarit ale lepsi asi novej. Nasere no, nemas jezdis tak rychle po rovine jak rika klint. na rovine se muzes zabit Petre na dnesnich autech jsou vsude nizkoprofilove krome suv. Editováno: 3. Duben 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 To je divný, brácha má na novém Leonu 15"....tak to asi pravda nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 (editace) No jo no, ale to sou pidi kola a auto bez brzd, neco jako moje oktava co tam mela za hrozny brzdy. Uz ani rapid nema 195/65/15 ale neco nizsiho. rapid na 16" má 215/45 ted sem na to koukal. Editováno: 3. Duben 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Nazdarek panove, chci se zeptat jestli nekdo zvas nevi kde je na o2 pred fl cidlo ktere zobrazuje teplotu venkovniho vzduch na maxidotu. Nejak mi to prestalo fungovat.. dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 (editace) bejvalo to v nárazníku, někde to zase bralo udaje z nasávání. zkus se mrknout na dílenské příručky nebo prohledat forum. tady Editováno: 3. Duben 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Kokto, tohle by mělo být jedno z čidel na airbag ne? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 A co je to za Astru? Nějaká starší jo?Není to staré, najeto 20t km... Vůbec to nejede... Staré KAčko se 43kw jede mnohem lépe!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Hm, to je zakkadni motor bez turba. Ten byl nedavno nahrazen 1.0 s turbem. Tak ze se ti nedivim. Kdyz si primyslim, ze Opely jsou vseobecne tezky jako krava tak je to jasne. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 (editace) Jojo, je to mrdka Navíc koukám, řádně udržovaná Petrrra kinderka by tomu oplu napráskala jako fík.... Já měl v G-čku Astře 1,4 Eco Tec 90 kobyl, v combi. Tenkrát jsem si myslel, že to jezdí dobře, pak jsem to prodal kolegovi, co měl před tím Fiata Bravu v dieslu s turbem a prodal ji za tejden, že to vůbec nejelo Editováno: 3. Duben 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Co kindercarka, ale Thalie by mu zamavala a precetla pohadku na dobrou noc. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Kurva ted jsem zjistil ze z tapi nejdou vkladat obrazky dokud si nevytvoris tapa ucet ci co. To at jdou do prdele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Jak to, vždyť to šlo do teďka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Mě to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 To zkus, kdyz kliknes dole na tu ikonu vyfotit fotku nebo vlozit fotku objevi se ti ty hovadiny pro registraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 A mas nejnovejsi Tapu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Nevim, prostě se aktualizuje sám..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 No problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Kuky se vraci volove. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Ajaj, neprijemne. Jeste ze se ti nic nestalo. Jak si dojel. Na rezerve? Hold to jsou ta nizkoprofilova maxi cool kola co preferuje kokta. Nebo si pouzil super dodavanou lepici sadu, s kterou by sis mohl tak v tomhle pripade zalepit prdel, aby ses z toho neposral. Hold plnohodnotna rezerva je plnohodnotna rezerva. I kdyz nekde v noci na dalnici bych ji menit taky nechtel. Zavolal sis asistenci? Dojel na rezervě na ty dálky bych to s lepením nedal. nizkoprofilem to nebylo byl to celkem kus a divím se že to neodneslo nic jineho. Štěstí bylo že byl hned sjezd. Když jsem jel dál tak jsem potkal další dva asi měli taky Smolíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Tak hlavně, že jsi to zvládl. Jiní by byli už ve škarpě. To bylo u nás? Jo trochu semnou zacloumalo ale v pohodě. Bylo to ještě v Německu na D17 sranda byla že jsem kus před tím zkoušel maximalku jestli to nemám rozbitý jako klint :-D 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky