Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak v noci při přesunu z práce jsem přejel něco komu nejspíš spadlo z auta a takhle to dopadlo.post-92365-0-82870600-1459665505_thumb.jpost-92365-0-08028200-1459665536_thumb.j naštěstí se to stalo když jsem spomalil na 160

• Autor

Ještě že to neodnesly Ultrasmyky ;) To víš, to není jako na Labi, když tam někdo něco ztratí, tak to jde ke dnu, ale tady to holt zůstává na silnici ;)

Upraveno od Clint

Ajaj, neprijemne. Jeste ze se ti nic nestalo. Jak si dojel. Na rezerve? Hold to jsou ta nizkoprofilova maxi cool kola co preferuje kokta.

Nebo si pouzil super dodavanou lepici sadu, s kterou by sis mohl tak v tomhle pripade zalepit prdel, aby ses z toho neposral.

Hold plnohodnotna rezerva je plnohodnotna rezerva. I kdyz nekde v noci na dalnici bych ji menit taky nechtel. Zavolal sis asistenci?

Upraveno od Petrrr

BARUM ULTRASMYK by to prelitly jako hovno bez jedineho skrabnuti. CZECH kvality.

Upraveno od Petrrr

Tak hlavně, že jsi to zvládl. Jiní by byli už ve škarpě. To bylo u nás?

Tak ten litak pujde svarit ale lepsi asi novej. Nasere no, nemas jezdis tak rychle po rovine jak rika klint.:D na rovine se muzes zabit :D

Petre na dnesnich autech jsou vsude nizkoprofilove krome suv.

Upraveno od kokta7

• Autor

To je divný, brácha má na novém Leonu 15"....tak to asi pravda nebude

No jo no, ale to sou pidi kola a auto bez brzd, neco jako moje oktava co tam mela za hrozny brzdy. Uz ani rapid nema 195/65/15 ale neco nizsiho.

rapid na 16" má 215/45 ted sem na to koukal.

Upraveno od kokta7

Nazdarek panove, chci se zeptat jestli nekdo zvas nevi kde je na o2 pred fl cidlo ktere zobrazuje teplotu venkovniho vzduch na maxidotu. Nejak mi to prestalo fungovat.. dik

bejvalo to v nárazníku, někde to zase bralo udaje z nasávání. zkus se mrknout na dílenské příručky nebo prohledat forum.

tady ;)

post-78913-0-99037100-1459672398_thumb.j

Upraveno od kokta7

Kokto, tohle by mělo být jedno z čidel na airbag ne?

A co je to za Astru? Nějaká starší jo?

Není to staré, najeto 20t km...

b70ef2ad580dc9b113db45066a9bd98e.jpg

bb9d60a5ef4e2a4312d9cf8eefd3225c.jpg

915008f2daeebee52c9ab9a806b7a77d.jpg

Vůbec to nejede... Staré KAčko se 43kw jede mnohem lépe!!!

Hm, to je zakkadni motor bez turba. Ten byl nedavno nahrazen 1.0 s turbem. Tak ze se ti nedivim. Kdyz si primyslim, ze Opely jsou vseobecne tezky jako krava tak je to jasne.

• Autor

Jojo, je to mrdka :D   Navíc koukám, řádně udržovaná :D Petrrra kinderka by tomu oplu napráskala jako fík....

Já měl v G-čku Astře 1,4 Eco Tec 90 kobyl, v combi. Tenkrát jsem si myslel, že to jezdí dobře, pak jsem to prodal kolegovi, co měl před tím Fiata Bravu v dieslu s turbem a prodal ji za tejden, že to vůbec nejelo :D

Upraveno od Clint

Co kindercarka, ale Thalie by mu zamavala a precetla pohadku na dobrou noc.

Kurva ted jsem zjistil ze z tapi nejdou vkladat obrazky dokud si nevytvoris tapa ucet ci co. To at jdou do prdele.

• Autor

Jak to, vždyť to šlo do teďka

• Autor

Mě to jde

post-32269-1459674395,3306_thumb.jpg

To zkus, kdyz kliknes dole na tu ikonu vyfotit fotku nebo vlozit fotku objevi se ti ty hovadiny pro registraci

A mas nejnovejsi Tapu?

• Autor

Nevim, prostě se aktualizuje sám.....

82f694e5dd520f84935dc47ea896df8f.jpg

No problém...

post-10015-1459675368,6458_thumb.jpg

Kuky se vraci volove. [emoji23]

Ajaj, neprijemne. Jeste ze se ti nic nestalo. Jak si dojel. Na rezerve? Hold to jsou ta nizkoprofilova maxi cool kola co preferuje kokta.

Nebo si pouzil super dodavanou lepici sadu, s kterou by sis mohl tak v tomhle pripade zalepit prdel, aby ses z toho neposral.

Hold plnohodnotna rezerva je plnohodnotna rezerva. I kdyz nekde v noci na dalnici bych ji menit taky nechtel. Zavolal sis asistenci?

Dojel na rezervě na ty dálky bych to s lepením nedal. nizkoprofilem to nebylo byl to celkem kus a divím se že to neodneslo nic jineho. Štěstí bylo že byl hned sjezd. Když jsem jel dál tak jsem potkal další dva asi měli taky Smolíka

Tak hlavně, že jsi to zvládl. Jiní by byli už ve škarpě. To bylo u nás?

Jo trochu semnou zacloumalo ale v pohodě. Bylo to ještě v Německu na D17 sranda byla že jsem kus před tím zkoušel maximalku jestli to nemám rozbitý jako klint :-D

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.