Pawouk Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Nemá, u některých 2.0 TDI PD je to běžný provozní zvuk. Není dvoulitr jako dvoulitr. Bratranec má tuto "sanitku" na 2.0 TDI PD už asi 100 000 km (najeto 200 tkm) a turbo si vesele tlačí bez sebemenšího problému. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 někomu houká turbo, někomu vibruje celý auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 (editace) Tak to jsem netušil. No vibrace jsou u každého ropáka, s tím nic nenaděláš. Nicméně u 1,9 TDI PD jsme taky nic neslyšel, ani u 77kW. Zřejmě tedy jen ty dvoulitry. Editováno: 7. Duben 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 (editace) ono to vibruje u benzínu z podvozku a nikdo neví co s tím Editováno: 7. Duben 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Tak to jsem netušil. No vibrace jsou u každého ropáka, s tím nic nenaděláš. Nicméně u 1,9 TDI PD jsme taky nic neslyšel, ani u 77kW. Zřejmě tedy jen ty dvoulitry. jj, není to závada, je to vlastnost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 (editace) Tak na OIII se při snížení napětí v baterce, nebo odpojení uplně vymažou data z jednotky na ovládání ele. oken Bezva, zatím prej nemají řešení. Bohužel nepomůže ani nastavení přes ovládání popsané v návodu. Editováno: 7. Duben 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Jo ji, je to vlastnost, to houkání... Ale sere mě to neskutečně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Tak na OIII se při snížení napětí v baterce, nebo odpojení uplně vymažou data z jednotky na ovládání ele. oken Bezva, zatím prej nemají řešení. Bohužel nepomůže ani nastavení přes ovládání popsané v návodu. oni nevědí nic, co nemají v erwinu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 (editace) Sheisse Henne Editováno: 7. Duben 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Tohle jsem našel v Ervinu pro zákazníky, když se nemůže najít závada. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Není odpravené, pokud máš 2.0 TDi tak je to údajně úplně normální, mě to houká jako sanitka...Nornalni to tedy pro vsechny vozy neni, jelikoz kdysi jsem par kamaradu s 2.0 TDi PD mel a houkala jen Oktavka souseda, se kterou jezdila manzelka na nákupy 3 km do Kauface a hadej co se za 3 roky stalo, odpravila turbo. Tak auto strelili neopravene, skoda, mohlo byt srovnani jestli by to delalo i potom. Soused nadaval, pac svoji 01 TDi dal do firmy a trhda mela 500tis nalitano a nic zavazneho na ni neopravovali. Pak koupil zene Golfa... ale to jsem tu uz psal.ono to vibruje u benzínu z podvozku a nikdo neví co s tím Ja vim co s tim, vypni motor, jestli to prestane, tak je problem vyresen.Tak na OIII se při snížení napětí v baterce, nebo odpojení uplně vymažou data z jednotky na ovládání ele. oken Bezva, zatím prej nemají řešení. Bohužel nepomůže ani nastavení přes ovládání popsané v návodu.Pokud myslis dorazy, tak je to zakladni funkce od 02. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Vždyť ti tady píšeme, že turba u o2 2.0tdi buď nehvízdají nebo můžou hvízdat i jako nová, sami v ŠA nevědí (nebo spíš nechtěli řešit) proč to tak je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Tak dneska odpoledne bude octa zase v provozu dávalo se nové ložisko disk a guma. Ani jse mi nechce vracet ta F3 ten motor mě po městě baví ( nic nehouká Rádiusi ) podvozek ten už je horší to se zase těším zpět do octy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Já to prodám a koupím tohle.. Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Ta červená tomu moc nesluší Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 FixOrRepairDaily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 (editace) Co jako? Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk Tohle není Monďák, tohle je jiná třída :-D Editováno: 8. Duben 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Jako co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Co jako jako co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Asi jako Ford. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Tak dobře, tak ho nekoupím. Motos mě přemluvil, už jsem byl skoro u pokladny [emoji23] Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Já bych ho koupil kdybych mohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 já ani ne, už vidím jak tam něco reklamuju 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Třeba odchlípnutej lak [emoji6] Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky