Clint Vloženo 26. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Někdo s tím začít musí a tak Petrrrovi na srazu šoupnu do nádrže pár hoven sousedovic pudla a trochu kostí, co zbyde od oběda http://ekonomika.idnes.cz/repka-nestaci-biopaliva-z-odpadu-do1-/ekonomika.aspx?c=A160425_2241564_ekonomika_kris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Za pár let to dopadne tak, že když ti dojde doma chlast, tak si skočíš do garáže a cucneš si lihu přímo z nádrže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Jak ty motory mají pak něco vydržet, když do toho člověk leje takové svinstvo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Jj, tohle vydrzi jen jatra a to jeste jen u nekoho. Moje uz jsou v hajzlu. Mam zvysene jaterni testy. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 to by se mělo učit ve školách!!! místo Lenina. k maturitě bych dal historii škodovky. http://www.autoforum.cz/fascinace/volkswagen-chtel-skrze-octavii-udelat-ze-skody-ceske-volvo-dopadlo-to-jinak/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Jj, tohle vydrzi jen jatra a to jeste jen u nekoho. Moje uz jsou v hajzlu. Mam zvysene jaterni testy. [emoji1] To já už mám snad čtyři roky Doktor mi tvrdí, že je to tlusťošinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 To ja uz mam tak 7 let. Jo jsou to ztucnela jatra. U me se to alespon nehorsi a neni to o tolik a pry uz to tak u me bude porad. Pac to zacalo kdyz jsem jeste daroval krev a byl o 7 let mladsi a hlavne o 20 kg lehci atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 to by se mělo učit ve školách!!! místo Lenina. k maturitě bych dal historii škodovky. http://www.autoforum.cz/fascinace/volkswagen-chtel-skrze-octavii-udelat-ze-skody-ceske-volvo-dopadlo-to-jinak/ kokta objevil "Ameriku"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 A proc tomu skubes podlahu. Nebo nejaka kuna? [emoji1]Kdysi jsem psal, ze tam je polystyren, dneska jsem odchytil kamose co ji ma uz cca 3 nebo 4 roky a tak jsme to hned vyfotili. Fotky mi slibuje snad rok.Poptával jsem zavady a rikal ze jezdi, ale ze drobna chyba je. Obcas nestartuje - coz na jednoduchy motor je pruser. A problem neni ale v motoru, ale kdesi mezi. Pry staci vytahnout klicek a uz to jde a dnes se mu prej poprvé stalo, ze s tim lomcoval tak 30s a pak to nahodil. Zabehl do servisu a klasika. Jo to je levný, co by jste chtel... Nedal se odbyt a tak mu mechanik prozradil, ze obcas zazlobi klicek a imobilizer... Hmm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 (editace) To ja uz mam tak 7 let. Jo jsou to ztucnela jatra. U me se to alespon nehorsi a neni to o tolik a pry uz to tak u me bude porad. Pac to zacalo kdyz jsem jeste daroval krev a byl o 7 let mladsi a hlavne o 20 kg lehci atd. Jo, to mi řekli taky a tenkrát to potvrdilo i sono jater, že tam nějakej bůček je. Ale doktorka z interny mi řekla, že s hubnutím tuk z jater mizí mezi prvními a že to rozhodně srovnat jde. Editováno: 26. Duben 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 A pak, že bez rozvodů to nejde. http://www.autoforum.cz/technika/koenigsegg-ukazal-hotovy-motor-bez-vacek-ma-uzasne-parametry/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 petruv rapid https://www.youtube.com/watch?v=CNsfbGnFv_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Jj, pred 8 lety jsem taky cetl o zazracnem TSI. Tak ze bych byl v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Tak TSI není žádný zázrak. Sériově byl už v 90letech a jinak hódně dlouho před tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Zajímavé, zajímavější ovšem bude cena a hlavně spolehlivost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Kdepaak, objem nicim nenahradis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Je pravdou ze pnematicke servopohony patri mezi spolehlivejsi a jednodussi nez elektticke, je ale otazkou jak na tom budou ty ostatni veci souvisejici kdyz ovladani bude pomoci vzduchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Jakej objem? Bavíme se o ovládání ventilů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Tenhle: na jednu otáčku dojede do kanclu.[emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Mysleno to bylo tak ze poradnej sestilitr V8 nenahradi ani bezventilove udelatko. Vse proveri az cas. Az potom uverim ze to neni slepou vyvojovou vetvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Hele něco nového přijít musí, technologie jde stále dopředu a byl by zarážející. Kdyby jsme zůstali tam kde jsme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Souhlas. Furt se neco vyvyji. Naskok diky technice nezastavis. [emoji1] Ja jen chtel rici ze nebudu mezi prvnima co si to pobezi koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Když ony ty nové technologie nejsou vždy schopny nahradit ty starší, prověřené a funkční již asi 110 let. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 To bude tím, že před 110 lety nebyli ekoteroristi. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Jo, a "inovátoři", kteří dokážou zprasit i donedávna nezničitelné řetězové rozvody. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky