Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jj, tohle vydrzi jen jatra a to jeste jen u nekoho. Moje uz jsou v hajzlu. Mam zvysene jaterni testy. [emoji1]

To já už mám snad čtyři roky :D Doktor mi tvrdí, že je to tlusťošinou :)

Vloženo

To ja uz mam tak 7 let. Jo jsou to ztucnela jatra. U me se to alespon nehorsi a neni to o tolik a pry uz to tak u me bude porad. Pac to zacalo kdyz jsem jeste daroval krev a byl o 7 let mladsi a hlavne o 20 kg lehci atd.

Vloženo

A proc tomu skubes podlahu. Nebo nejaka kuna? [emoji1]

Kdysi jsem psal, ze tam je polystyren, dneska jsem odchytil kamose co ji ma uz cca 3 nebo 4 roky a tak jsme to hned vyfotili. Fotky mi slibuje snad rok.

Poptával jsem zavady a rikal ze jezdi, ale ze drobna chyba je. Obcas nestartuje - coz na jednoduchy motor je pruser. A problem neni ale v motoru, ale kdesi mezi. Pry staci vytahnout klicek a uz to jde a dnes se mu prej poprvé stalo, ze s tim lomcoval tak 30s a pak to nahodil. Zabehl do servisu a klasika. Jo to je levný, co by jste chtel... Nedal se odbyt a tak mu mechanik prozradil, ze obcas zazlobi klicek a imobilizer... Hmm.

Vloženo (editace)

To ja uz mam tak 7 let. Jo jsou to ztucnela jatra. U me se to alespon nehorsi a neni to o tolik a pry uz to tak u me bude porad. Pac to zacalo kdyz jsem jeste daroval krev a byl o 7 let mladsi a hlavne o 20 kg lehci atd.

Jo, to mi řekli taky a tenkrát to potvrdilo i sono jater, že tam nějakej bůček je. Ale doktorka z interny mi řekla, že s hubnutím tuk z jater mizí mezi prvními a že to rozhodně srovnat jde.

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Je pravdou ze pnematicke servopohony patri mezi spolehlivejsi a jednodussi nez elektticke, je ale otazkou jak na tom budou ty ostatni veci souvisejici kdyz ovladani bude pomoci vzduchu.

Vloženo

Mysleno to bylo tak ze poradnej sestilitr V8 nenahradi ani bezventilove udelatko. Vse proveri az cas. Az potom uverim ze to neni slepou vyvojovou vetvi.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...