Clint Vloženo 6. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Neví někdo, kde bych si mohl projet nové RS-o v ropě, ale s manuálem? Řídil jsem jen DSG a to stálo za prd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 si ho kup; pak se nebudeš muset takhle ptát 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 (editace) :D Souhlasím s honzou Ty chceš ropu, ses zbláznil ne? si odmysli DSG a bude to úplně stejné.... Ještě nezapomeň, že na RS musíš kupovat na zimu 17" litáky, což může být pro někoho limitující a chápu to, protože to krásně provětrá peněženku. Editováno: 6. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 po sezoně jedny krásný zimáky levně prodám. Hmm, jám mám asi jiný rozteče, jinej rozměr, prostě jiný všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 tam dá Clint 16" ze stávajících letních disků co na tom, že to bude trošku lhát na km... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Honza: priznam se ze nejsem ten typ co obrazi salony a leze do kazdeho auta, zkusebni jizdu jsem mel pouze s O1, kterou jsem nasledne koupil (respektive zkousim auta o ktere mam realny zajem).Takze jsem pouze na srazech vlezl do 03 Stanmara a nekomu do Rapida. Kazdopadne muj nazor na Yetiho je stejnej a vzhleden k tomu ze je ani moc nepotkavam, tak prodejnost oproti F, O a R asi nebude slavna a to mozna prave hlavne kvuli cene a designu. Kdyz bych chtel auto do terenu - na praci/blbnuti tak bych sel do Dacie, kdyz jsou mi prachy putna, tak bych si tu drahou pixlu treba i koupil. Ale opravdu kdyz se zamyslim co maji lide v okoli a chteji tyhle plovaky, tak je to bavo, mercedes, nisan, kia (vv je taky raritka)... a kdo che delat podnikatele, tak jde do tohodle a to znam jen 2 lidi a z toho jeden pan podnikatel opravdu je a vozi v tom po meste naklad a ten druhej sice podnika ale slava to neni a ma v aute max. vitr - protoze klimatizace zvysuje spotrebu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 (editace) Já si právě myslím, že manuál RS ropáka bude zajimavější než DSG....Benzín je skvělej, o tom žádná, ale ropa bude trochu šetrnější na peněženku... Editováno: 6. Únor 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 nez ti v zime zamrzne nebo nez ucpes vstriky a ted jsem zhresil, jdu si dat za vyucenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 (editace) Radius: taky neobcházím autosalony, ale mám tuto možnost díky své práci A jestli chceš bytelný auto do terénu, pak ani Dacii neber. Na výběr bys měl dva vozy: 1) LADA NIVA 2) LAND ROVER DEFENDER Obě auta jsou totiž raritou a v terénu téměř nepřekonatelná. Navíc je vše mechanické, není se co podělat. Chceš-li však v terénu hrát pozéra, kup si Toyou Land Cruiser či starýho Nissan Patrol (ale jen některé motorizace). Ale tyhle auta tě sežerou A k těm podnikatelům; ono by vypadalo taky docela blbě, kdybys někam jako majitel firmy přijel Yettinou. Právě na takový to pozérství jsou značky, resp. modely M-B ML/G a já nevím jak přesně to mají značený, BMW X5, AUDI Q7 jak dělaný. Ale v terénu, resp. stačí trošku sněhu, s těma autama neuděláš nic. Možná to Géčko od medvěda by tam ještě jakeš takeš jelo. Tuaregů v poslední době potkávám čím dál tím víc; ale je fakt, že většina z toho jsou z DasWeltAuto zejména z Německa a jen velmi málo jich je s tzv. TerrainTech paketem (uzávěrka diferenciálů). Ale to jsem se dostal hodně daleko. Chápu jak jsi to myslel, ale nepravosti je třeba napravovat PS: ono je občas docela dobrý jednou za čas (3-5 měsíců) vyrazit po pár salonech a jen tak sondovat a koukat. Editováno: 6. Únor 2014, autor: Honza9007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 (editace) Nevim jak ladu Nivu, ale Land Rovera nebrat, horší auto jsem ještě nezažil, měli jsme dvě a ještě jedno máme v práci a nechtěl bych to ani zadarmo, tolik závad a problémů za 5 let provozu nemaj ani všechny koncernový auta dohromady. Zpracování je ale u té Nivy a Land Rovera stejné, o tom již nepochybuji P.S. Lítání po autosalónech je moje hobby, ale mnohdy jsem již profláknutej a tak musím jezdit i do vzdálenějších salónů Editováno: 6. Únor 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Clint = lev autosalónů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 salony obrazim jako Clint, kdyz se na toaletni papir uz nevejdou zavady ne ted vazne, kdyz na to nemam, tak mne to ani nelaka a nemam taky moc casu... od srazu v Krusovicich kupuju tu chladici kapalinu , ale tak je zima, tak to nehori a je jen kousek pod riskou - kam zmizela vlastne! U O1 jsem za 5 let doleval jen ostrikovace a naftu, s O2 to je olej, benzin, ostrikovace a ted i chladici kapalina... zbyva uz jen brzdici kapalina a prevodovka (klimu neberu, ta se po 5ti letech musi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 A teď z jiného soudku: http://www.autoforum.cz/zajimavosti/novy-mercedes-c-ma-nadrz-jen-na-41-litru-paliva-je-absurdni-obeti-regulaci/"Nová třída Mercedes C údajně dokázala oproti předchůdci shodit 75 kilogramů na váze, což jistě není málo. Celých 16 procent z toho však zajistila novou palivovou nádrží, která má pouhých 41 litrů a oproti předchůdci je menší o neskutečných 18 litrů. Na zákazníka se prý přesto hledí, protože nádrž na 66 litrů můžete přeci objednat za příplatek. V Německu vychází na 60 Eur, což znamená něco málo přes 1 600 Kč. Nechtěli bychom zapomenout zaškrtnout tuhle položku, jakkoli se nám nechce ani hrát tyto bruselské hry. Na našem trhu bude s největší pravděpodobností v základní výbavě, což naznačuje český konfigurátor." A co bude příště za příplatek? Volant? Aby zákazník milostivě mohl alespoň odjet ze salonu? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 a třeba tady mám to už chvilku u sebe... http://forum.skodahome.cz/topic/126475-huriho-steelka/?p=1861448 pán co si kupuje výhradně E řady toto nikdy v životě neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 No řekněte, jestli je ošklivej....začíná se mi nějak líbit, ten sněžnej muž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 (editace) Jsem zvědavej jak bude vypadat Snowman jestli to zabijou zase nějakým módním výstřelkem jako u Roomstera s těma oknama, tak už mě trefí... Yeti po FL je pěkné auto, že to není tereňák? No a co, jde o to, že to vypadá pěkně a když si může na tereňák hrát Porsche, Audi, VW, proč ne i Škoda Teď mě tak napadlo, na jakém podvozku je vlastně postavenej Yeti??? Roomster má základ z Fabie, ale Yeti bude jiný ne? Snowman by měl přijít na podvozku Tuarega, tak že by Yeti byl postavenej na podvozku z Tiquana? Editováno: 6. Únor 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Nevim jak ladu Nivu, ale Land Rovera nebrat, horší auto jsem ještě nezažil, měli jsme dvě a ještě jedno máme v práci a nechtěl bych to ani zadarmo, tolik závad a problémů za 5 let provozu nemaj ani všechny koncernový auta dohromady. Zpracování je ale u té Nivy a Land Rovera stejné, o tom již nepochybuji P.S. Lítání po autosalónech je moje hobby, ale mnohdy jsem již profláknutej a tak musím jezdit i do vzdálenějších salónů Vy ale s nima jezdíte po ranveji, ne? V Lanďáku se např. při rychlosti nad 95km/h rádi sypou diferáky. Protože je v tom moc pohybu. Defender má ve všem velký vůle do terénu a při rychlé jízdě se ozubení začínají přetáčet Holt to je daň za nepřekonatelnost v terénu. Musí se s tím autem umět, jinak je to prevít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Teď mě tak napadlo, na jakém podvozku je vlastně postavenej Yeti??? Roomster má základ z Fabie, ale Yeti bude jiný ne? Snowman by měl přijít na podvozku Tuarega, tak že by Yeti byl postavenej na podvozku z Tiquana? Je to mišmaš: podvozek je kombinace OII a SII, řízení je SII, modul podlahy je v přední části z OII, v zadní Golf V 4motion. Samozřejmě tyto komponenty (nebo jejich součásti) jsou různě přizpůsobeny a nemusí být úplně totožné a tím pádem záměnné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 To je dobrej mix teda, mě rozměrově zapadal k Tiquanovi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Prave jsem se pripletl do policejni honicky - sjezd D8-Libeznice. Malem bylo po felde a 3 auta sejmul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Ty piráte jeden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 A klint uz kouká po suv, takový fiat či Citroen suv xD nebo hundaj xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Nene, já jsem a budu věrnej koncernu a navíc zcela jistě škodovce. Yeti je údajně platforma O2 a Tiguan je na podovzku Passata, taky proto je větší, vzadu je víc místa a kufr má také větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Zadek je z Passata 4motion, předek údajně Golf 4motion. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 A dalsi mbeckar, když kupujes novy auto bych vzal kiu hundaje nebo tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky