Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

:D  Kdepak, to je ještě dost daleko.  :p  Velmi dobře se mi sedělo v Astře - sedačka nízko, řadící páka v příhodné poloze, jenom opěradlo nemělo prakticky žádné boční vedení. To je ale bohužel u škodovek naprosto stejné (když pominu OII a sportovní sedadla).  :huh: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja zase nedavno pri stehovani ridil Peugeot Boxer ( dodavku) a super. Posez oooopravdu vysoko. Vyhled vsema smery a zpetna zrcadla vyhled od zeme do nebe. 2,2HDI a 120 tam ma clovek hned. A ta krabice jela i 170. A kdyz jsem si sedl zpatky do osobaku myslel jsem ze sedim na zemi.

Odkaz ke komentáři

:D  Kdepak, to je ještě dost daleko.  :p  Velmi dobře se mi sedělo v Astře - sedačka nízko, řadící páka v příhodné poloze, jenom opěradlo nemělo prakticky žádné boční vedení. To je ale bohužel u škodovek naprosto stejné (když pominu OII a sportovní sedadla).  :huh:

Tož je fakt, že já su o tři roky starší jak ty. Už se nám to blíží......

Odkaz ke komentáři

Coze kluci, uz si hledate mistecko na Olsanech? To ja jsem oproti vam jeste mladej srnec a chlapec v nejlepsich letech kdy se po nem jeste samice otaceji, ze by si mohly vykroutit krky.

Odeslano postovnim holubem jmenem Pepik

To že se otáčejí má ale jinej důvod, rozepnutej poklopec a zbytky polévky ve fousech od oběda :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

No je fakt ze po 40citce uz jste za zemitem kdy po vas nestekne ani pes a to dokonce ani ten Koktuv nebo Radiusuv. [emoji23]

To my v Kristovo letech mame zivot jeste pred sebou. [emoji1]

Odeslano postovnim holubem jmenem Pepik

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Pawouku, jedna z mála věcí, které se musí nechat SUV je ta, že se do toho dobře nastupuje a že ti kamiony nesvítí v noci přímo do očí. To ze to neni terénní auto, to ví každý a předpokládám, ze i majitelé těchto aut. A jak jsi napsal, je to teď velice moderní, jen nechápu, proc jezdí ženská s Q7, nebo X6 a při tom neumí jezdit, natož parkovat...to prostě nedokážu pochopit...

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Však škoda,vw,seat budou vydělávat, jaksi dáte na tyhle suv větší výbavu tak hned máte 20" kola.

Jo to budou v každém případě - škodovka to jasně řekla, že jde cestou dalších SUV. Když se to dobře prodává, tak by byli hloupí. Nicméně tato kategorie aut není pro mě - nic mi nepřináší, naopak je přítěží.

Odkaz ke komentáři

No já kdybych na to měl, tak bych klidně něco ve velikosti Q5, Tiquana, nebo třeba i ix35 bral... jak říkám mimo město (myslím vesnice ne těžký terén) je to dobré a hlavně se sedí výš a lépe se nastupuje, nic jiného od toho nečekám a jo je to pěkné, nebo me se to u pár modelů líbí... ale já na to nemám, takže me to nechává klidným [emoji6]

Odkaz ke komentáři

Radši Porsche kde si uzijes a ne tyhle nesmysly.na to ti stačí běžná oktavie apod.

Kazdej čumí na spotřebu a pak si ovce kupují suvka. Strýc má Santa Fe od hundaje a furt nadává jak mu to jezdi za 8 litrů min.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

- nepotřebuji sedět o pár cm výš

- nemám problémy s nastupováním

- když srovnám Yeti s OII (mají prakticky stejný podvozek), tak je přínos Yetiho nulový, ovšem za větší peníze

- menší kufr, či spíše směšný kufr

- vyšší spotřeba, proto u SUV má málokdo benzínový motor

- .....atd

Nevidím tam pro mě jeden jediný plus oproti běžným vozům ve třídě Octavií.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...