motosman Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Třeba nechce čuchat kouřící oktávku.[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 FB_IMG_1464599874302.jpg Pro většinu neřešitelná situace. Z,T,M,Ž,Č 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 NO, JE TO TAK NEBO NE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Je.[emoji106] Nejvíc dohadů je ohledně tramvaje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Vidíš to a to nejsem Pražák a tramvaj vidím tak jednou za rok v TV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Tak kdy uděláme sraz, nějak se nemůžete dohodnout na termínu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 protože furt rodíš, pak zase bereš antibiotika, pak zase jezdíš na tom svém pionýru. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 OK, tak dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Tak nic to nestíhám :-o 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Mě se líbí, jak každej kdo porušuje limity (včetně mě) říká, že jezdí tak aby nikoho neohrozil [emoji23] Nebo dneska dopoledne jedu v Plzni a je tam omezení a sjížděli jsme ze dvou do jednoho pruhu, jedu úplně normálně v tom prázdném pruhu (protože už 150m před tím se všichni staví do toho jednoho pruhu a blokují křižovatku) no a dojedu v klidu až před tu značku, dám blinkr a pomalu se tlačím psyhologicky ke středové čáře tak, aby ten před koho se chci řadit v klidu ubral a nechal mě zazipovat, myslíte že se to obešlo bez nějakého problému? Ne, kretén se rozhodl že mě prostě před sebe nepustí, ale měl jsem výhodu, že jsem se tlačil hodně před ním na to auto za které jsem se řadil (celý ten manévr byl při rychlosti 30km a cca 15m před omezením, takže žádné kreténské přilétnutí a rvaní se do mezery, ale tak jak se to má dělat). No nakonec jsem ho natlačil až na obrubník (resp.se tam natlačil sám jak se na mě tlačil že mě nepustí) a začal troubit, tak sem zastavil v tom omezení a kdyby vedle mě neseděla manželka, která mě začala nadávat ať jedu, tak vylezu a rozbiju mu držku, nebo urvu zrcátko... pak lidi nemají jezdit ve stresu. Není den, kdy nepotkám nějakého debila a teď nemluvím o pomale jedoucích lidech (vím, že jezdím relativně rychle, takže jsou pro mě většinou pomalejší všichni), ale o lidech, kteří jezdí a neměli by vůbec jezdit... Co ti říká souběžná jízda? Asi nic, co? Podle mě jsi hrubě porušil pravidla silničního provozu, protože ten borec tě tam nemusel pouštět - prostě jsi mu nedal přednost při přejíždění do průběžného pruhu. „Při souběžné jízdě umožní řidiči vozidel jedoucích v průběžném pruhu řidičům vozidel do tohoto pruhu přejíždějících z pruhu, který přestal být průběžným, vjet tak, aby se vozidla jedoucí v průběžném pruhu a vozidla do něho přejíždějící mohla řadit střídavě po jednom do jízdního proudu průběžného pruhu." A co je souběžná jízda? "Je-li na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích v jednom směru jízdy taková hustota provozu, že se vytvoří souvislé proudy vozidel, v nichž řidič motorového vozidla může jet jen takovou rychlostí, která závisí na rychlosti vozidel jedoucích před ním, mohou jet motorová vozidla souběžně (dále jen „souběžná jízda“); přitom se nepovažuje za předjíždění, jedou-li vozidla v jednom z jízdních pruhů rychleji než vozidla v jiném jízdním pruhu.“ Co ty na to? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 jj stringo se nezdá, jak dělá v jaderce, tak na něj působí radioaktivita. jinak tady pro fandu Aster alias Pawouka. Jiná barva a motor 1.4 T 110 kW a je moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 (editace) a nápis turbo na kufru ale jo nevypadá to špatně. sem to sledoval do podrobna i vyzkoušel tohohle peugeota, jako 200kw na 1.6 benzín, to je fakt šílená doba tohleto... http://peugeot.ecpaper.cz/osobni/308-GTi-NEW/308-GTi-NEW/Peugeot-308-GTi-NEW-katalog/data/Peugeot-308-GTi-NEW-katalog.pdf Editováno: 30. Květen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Motor bude slušná pila, ale auto je hnusný, včetně palubní desky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 njn každymu se líbí něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Tak já s rodinou akorát přijel s cyklovýletu, Vašík dal 13 kilometrů a jenom jednou sebou fláknul [emoji6] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Tak na dvacetiletého kluka to není špatné. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Já přijel taky z výletu. Dal jsem krkovici s pivkem a půjdu si odpočinout..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Co ti říká souběžná jízda? Asi nic, co? Podle mě jsi hrubě porušil pravidla silničního provozu, protože ten borec tě tam nemusel pouštět - prostě jsi mu nedal přednost při přejíždění do průběžného pruhu. „Při souběžné jízdě umožní řidiči vozidel jedoucích v průběžném pruhu řidičům vozidel do tohoto pruhu přejíždějících z pruhu, který přestal být průběžným, vjet tak, aby se vozidla jedoucí v průběžném pruhu a vozidla do něho přejíždějící mohla řadit střídavě po jednom do jízdního proudu průběžného pruhu." A co je souběžná jízda? "Je-li na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích v jednom směru jízdy taková hustota provozu, že se vytvoří souvislé proudy vozidel, v nichž řidič motorového vozidla může jet jen takovou rychlostí, která závisí na rychlosti vozidel jedoucích před ním, mohou jet motorová vozidla souběžně (dále jen „souběžná jízda“); přitom se nepovažuje za předjíždění, jedou-li vozidla v jednom z jízdních pruhů rychleji než vozidla v jiném jízdním pruhu.“ Co ty na to? Pawouku, než něco napíšeš,tak si to pořádně přečti, bylo tam dopravní omezení kde byla značka zúžení dvou pruhu do jednoho, kde se má i podle vyhlášky každý řídit pravidlem ZIPu... víc není nutné asi vysvětlovat ne? Dal jsem dostatečně před místem zúžení vědět že hodlám plynule přejet a zařadit se a pan holt asi nezná pravidlo ZIPu stejně jako dalších 80% řidičů v ČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Já to čtu dobře - stále platí to, co jsem napsal výše. Ta informativní značka tam může být, ale také nemusí, nicméně nic takového nenařizuje. Vždy to musí být při souběžné jízdě! A to evidentně nebyla souběžná jízda! Je vidět, že neznáš ani pravidla silničního provozu. Studuj, hochu, studuj, nebo ti příště někdo nabančí. Řadíš se totiž mezi těch 80%, co to pravidlo ZIPu nezná... PS: jiná věc je, že ti ostatní idioti se nacpou do průběžného pruhu daleko před sbíháním a pak tě dostanou do podobné situace, ale vyřešil jsi ji z pohledu zákona špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 No to evidentně byla, protože jsem psal, že jsem jel vedle toho auta cca 15-20m před značkou cca rychlostí 30km/h a dával jsem signál blinkrem, takže on je povinen mi umožnit se zařadit a od toho to pravidlo ZIPu je, to že stála 200m kolona v průběžném pruhu kde už lidí blokovali křižovatku, to ani nebudu komentovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Pokud jsi jel sám v levém, tak na konci pravidlo ZIPu neplatí. Jedná se o přejíždění z pruhu do pruhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Ale to on evidentně nechápe a hlavně neví - pak si vynucuje přednost, i když ji vůbec nemá... A pak to má na těch silnicích nějak vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 (editace) Takže jsem měl zůstat stát v křižovatce jak dalších 5 debilů? Nebo dojet ke značce, vypnout motor a počkat 2 hodiny než to na silnici odklidí? Chlapci chlapci, pak se nedivím, že to na dálnicích u omezení kolabuje, když jsou mezi řidiči takoví jako Vy dva [emoji3] Jo a když už teda takhle chcete slovíčkařit, tak za mnou jelo další auto, takze už potom jsem jel vlastně souběžně... a teď mudrujte chalani... Jinak já tedy nevím, ale kdykoli příjedu k nějakému omezení, tak všichni stojí už desítky nebo stovky metrů v jedné koloně a vpředu mě nikdo nechce pustit, připadá mi to potom tedy podle vyhlášky na hlavu a vlastně sama vyhláška vytváří kolony na silnicích, když už teda to takhle od Vás mám vysvětlené... Editováno: 30. Květen 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Až ti někdy půjde o řidičák, nedejbůh o zdraví tvé, nebo někoho jiného, každé slovíčko ti bude dobré. Tyhlety "chytráky", co nejsou schopni si přiznat, že udělali kravinu mám nejraději. A to se ještě rozkřikuje na nevinného. A i když za tebou jelo auto (což jsi mimochodem předtím nepsal, ale ono je to stejně jedno), tak pro tebe to nebyla souběžná jízda, Viz definice v mém příspěvku. A ta je naprosto jasná. Tam se není co bavit o slovíčkaření. Běž někam na školení řidičů, je vidět, že ho potřebuješ. A ono to většinou není jen u jednoho, či několika málo paragrafů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Já si to nevymyslel. Taková je litera zákona. Mohl jsi zastavit a hodit prosíka. :-) Pro toho za tebou už by ZIP mohl platit. Záleží na okolnostech a dané situaci. Hlavně, že jsi nejel rychleji. To by jsi byl ultra pirát. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky