Stringo Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Nejsi kliďas a víš to.Další brouk Pytlík co všechno ví a všude byl [emoji3] jsem hodně klidný, ani by to jinak nešlo v práci a jsem i dost imunní vůči blbcům, ale v autě se občas naseru, to je pravda... nejsem jezdec co se kochá přírodou a serou mě lidi co vůbec nemají přehled o dění kolem sebe, ale jenom tupě a bez nějakého předvídání jedou v autě z bodu A do bodu B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 A jinak jsem jezdil pár let na motorce odkud mám naučeno přemýšlet za druhé, takže i dokážu odhadnout jestli je za volantem rozený antitalent, nebo pitomec anebo vyježděný řidič co ví kdo je před ním a kdo za ním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Pro Petra http://lm.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.auto.cz%2Fseat-ateca-zna-ceske-ceny-trivalec-1-0-tsi-stoji-vice-nez-pul-milionu-korun-95602&h=vAQFhQxe8&enc=AZOc0z1X5eWVU6h5DAnph2gZHtz5bg_dLVF1N0m3U0LxfhxETxXP4n4g3Fl4gokH0QMZoA0tq1hNdsTSKL6MBiAQeRr5QNSBvQFfou_MRk39-0v0bz4q8b3lZCpVE4xjmgzC-D43nq_wI-j9D0XQusDIR1Q7yIwqEG8LgCoMA4KboA&s=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Ty mi ho kupujes? Dobre no. Jinak dekuji. Zadarmo bych ho mozna bral. 5[emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 (editace) a co sešlost, Petrovi se po nás stýská a je z toho chudák nesvůj. Editováno: 31. Květen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Než změníme téma : Bylo by to na svědcích, kamerách atd. V reálu nesmíš při přejíždění z pruhu do pruhu ani omezit. Takže o nedodržení bezpečné vzdálenosti nemůže být řeč. A věř tomu, že svědků a kamer by se našlo dost.Protože předbíhat spořádané občany, to ani omylem.;-) JJ to znám, ani já nemám moc velkou výhodu když mi končí vyhrazenej pruh pro bus - omezit sice můžu, ale ohrozit ne a v reálu je to stejně úplně jinak - spousta řidičů evidentně přidá, jen aby ten bus neměla před sebou, a kdybych to do něj bouchnul (nebo on do mě) tak to bude nakonec moje vina i když by on měl správně zpomalit a umožnit mi zařazení... Ty woe, měl bych jít taky něco dělat, sedět v práci a plkat o kravinach, to bychom toho moc dneska neudělali... já uznávám, že jsem to neudělal úplně dle předpisu, ale opět opět opět, tvrdím, že to bylo lepší, něž se zaseknout někde v křižovatce a zablokovat to kompletně (pro rýpaly ohledně křižovatky - já tam zůstal potom, co auto předem mou zastavilo a chtělo se zařadit po odbočení do toho stojícího pruhu a já byl za ním v křižovatce ještě s tím dalším autem)... Tak to se přijeď podívat do Prahy ve špičce, tady to nikdo asi nezná, že by neměl vjíždět do křižovatky, když ji nemůže projet.. Co Ti budu povídat, není dne kdybych nepotkal někoho, kdo si z předpisů nic nedělá. Myslím, že tady z nás není nikdo úplně bez poskvrnky v provozu , ostatně je to pirátský klub že 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 (editace) Jj. To samé je při vyjíždění ze zastávky. Ale aby jsi neřekl, tak pro tebe něco mám. Editováno: 31. Květen 2016, autor: motosman 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Si s tím ten tt dělá co chce.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Copak copak, vyhnali veterána z muzea? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Taky mám něco... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Jj. Dneska. Točna na Červeňáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Tak teď už to místo poznávám - Bořislavka (dnes Na pískách). No to teda z muzea daleko nedojeli. Je to pěkný, ale jezdit bych s tím teda nechtěl - sice je to manuál ale..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Tak tak. Mě se bonbón vždycky líbil. Fascinoval mě ten volant a motor vedle řidiče. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Zajímavé. http://autolike.webnoviny.sk/dopadne-crash-auta-ktora-uz-havarovalo-opravene/?utm_source=marek&utm_medium=fb-lo&utm_campaign=facebook-lo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 (editace) njn to mě taky nalakovali prah a po měsíci se prah oloupal Editováno: 31. Květen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Jeden ceníček.... http://www.autoforum.cz/zajimavosti/kompletni-cenik-ferrari-488-gtb-fascinuje-kolik-stoji-treba-parkovaci-kamery/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Kroupy přicházejí, zpívejme přátelé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Nějakej trouba si hraje s klíčema od supa3. Už si 2x otevřel kufr. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 nevíte o nějakym autě za cca 70 litru pro bratránka. nějakou fabii nebo tak. oktavku jedno má, ale to má vyloženě na skákání po městě a po okolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Tak ať skáče i za město. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Prodam Thalii za 100. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 r.v.? klima? najeto? první majitel? jaký motor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Dělá si prdel, pač by za ní víc jak dvacet tisíc nedostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 (editace) R.v. 2011, najeto 37000, Ja byt prvni majitel ( resp. ma zena)kufr 505 litru, okna v elektrice, vyhrev zrcatek vnejsich, origo radio, cd mp3. 1.2 -4 valec ( vysokoobjemovy motor - 55kw) Klima, SAT, HillHoldr, ESP, XDS, Vyhrev sedadel, odvetravana sedadla, panaroma, front asist, blind uhel, dalkove parkovani, adaptivni tempomat, TPC, sport offroad podvozek, bezklickove ovladani. Spotreba 3.5 l/100. Uplne bezudrzbovy vuz - tedy servisni knizka neni treba. [emoji3] Editováno: 31. Květen 2016, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky