kokta7 Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 Vem si pujcku od skofinu a kup si nejaky novodoby kram :,D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 Clinte ze se ti fakt furt vyplati neco reklamovat... Kamarad videl lakovani na F3 a hned rekl, ze to je klump a ze zrezne driv, nez odejde motor (pozn, byl tam TSI, takze max 5 let a 100tis km). A ze radsi zustane u sve F1 1.4 MPi. Porovnali jsme lakovani oproti jeho Fabce a rozdil je tam videt uz od pohledu. Fakt to jde silene do prdele a motorovy prostor je strikanej uz jen plnicem a mikronem laku, proto modra neni modra, ale azuritova. Naopak jeho zlata metaliza je uplne vsude, v kazdym koutku. Ostatne fotky jsem sem daval davno predtim, nez to videl on. A proto rikam, nemam iluze, ze to jinde vypada lip, ale jinde mohu zaplatit min. Sraz ok, mel bych dorazit. A na operu Pawouka nema smysl reagovat, jak psal sam, je to napsane, kazdy si to muze přečíst - az se to radne zmoderuje do správně podoby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 fabie 1 jsou strašně drahé, bratránek hledá a i ty šunky stojej kolem 75000kč. tak už kouká po jendičkovým leonu, golfu nebo fiestě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 Vsak byly drahy i jako novy, ale kdyz se podivas na ten osklivej interier, tak tam ani po 10ti letech nic nemlati a nevrze - parkrat me vezl kamarad, jednou sef (oba F1, letite kusy +-2005, kolem 100tis km, sef ma holotu, kamos eleganci). Na dnesni pomery je interier strohý, ale funkcni. Auto je prakticky a ma super vychytávky, jako napriklad panty kufru jsou schovane pod strechou, lak je uplne vsude - to asi bezneho frantu netrapi, ale kdo na auto kouka i trochu jinak, tak je nadsenej. Ani jednomu nic nerezne a to jedna jezdi hlavne streky a dalnici (HTP a je v cajku, jezdi i na lih, byla v cely evrope) a druha hlavne povoz do prace (1.4 MPi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 (editace) tu cenu měly i leony, golfy, fiesty apod. Editováno: 6. Červen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 Asi se budu muset naučit pravidla čutálistů. http://usti.idnes.cz/ridici-dostanou-karty-0u9-/usti-zpravy.aspx?c=A160606_2251495_usti-zpravy_hrk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 A na operu Pawouka nema smysl reagovat, jak psal sam, je to napsane, kazdy si to muze přečíst - az se to radne zmoderuje do správně podoby. Už zase blábolíš z cesty... Vsak byly drahy i jako novy, ale kdyz se podivas na ten osklivej interier, tak tam ani po 10ti letech nic nemlati a nevrze - parkrat me vezl kamarad, jednou sef (oba F1, letite kusy +-2005, kolem 100tis km, sef ma holotu, kamos eleganci). Na dnesni pomery je interier strohý, ale funkcni. Auto je prakticky a ma super vychytávky, jako napriklad panty kufru jsou schovane pod strechou, lak je uplne vsude - to asi bezneho frantu netrapi, ale kdo na auto kouka i trochu jinak, tak je nadsenej. Ani jednomu nic nerezne a to jedna jezdi hlavne streky a dalnici (HTP a je v cajku, jezdi i na lih, byla v cely evrope) a druha hlavne povoz do prace (1.4 MPi). Tak a teď ještě tu o Karkulce. Mně FI rezla a vrzala, takže rozdíl nikde nevidím. Jo, vlastně jeden vidím, FIII má bezproblémový elektrický posilovač řízení, zatímco u FI šunt, který se pořád sype. Za to panty kufru to je bomba, ty zajímají každého BFU, poněvadž je to zásadní část automobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 (editace) hm to máš pravdu, to servo taky není nesmrtelné. Ideální provozování naftáka http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=225405975 Editováno: 6. Červen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Tak jsem dneska byl koupit nové stěrače když už mám to nové okno a překvapila mě cena. za ty prachy jsem kupoval stěrač na zadní okno na 1.octavku. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Jo cena je lidová... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Tak pro ty co makaj za valuty to je cena lidova. [emoji3] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Normální prajz, já kupoval všechny tři najednou tenkrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Tak já tenkrat kupoval na 1octu Bosch za 1200Kč ty jediný vydržely 2roky a stiraly ještě ve 160km/h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 no nevím, tyhle aera vydrží sotva 6 měsícu a mužeš kupovat další aby vše setřeli. do mbéčka už nedám ani kačku takže musí vydržet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 To ja kupoval pred rokem a neco na Rapida predni a nemohu si stezovat. Pravda zadni uz po tech 3letech a neco umira. Ten chci koupit ted nekdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Ale pravda je, ze ve 150 uz stiraji na hovno ale to od novoty i u steracu z fabriky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Originální Aero vydrží i tři roky, stačí se o ně řádně starat, což mohu potvrdit z vlastní zkušenosti. V zimě nerasovat o led, netrhat od skla, občas otřít a nervat nasucho. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Kokto nevím jestli ten předemnou kupoval stěrače ale asi těžko. já osobně mám s nima 50tis celkem tedy 70tis ale už tak 10 přetahujou takže za mě zatím spokojenost pokud tyhle nové nejsou už nějak ošizené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Dnešní orgasmus. Nejdřív start Lamba Aventador v podzemní garáži a pak toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 http://www.auto.cz/technika-prusviharske-motory-psa-1-6-thp-meni-olej-uz-po-10-000-km-navrat-ke-korenum-95776 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Dneska za přítelkyní Jablonec nad Nisou, dvakrát 160km, 150 tempomat celou cestu plus Praha jižní spojka 80. Celou cestu klima zapnuta. Výsledná spotřeba 5,4/100. Já ten motor nakonec miluju :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Chlapci mám 2 otázky. 1. Máte nějaké informace ohledně kvality motorů 1.2TSi ve Fabii III (66 / 81 kw)? Asi možná nejspíš Pawouk by mohl mít nějaké informace tady z fóra načtené... 2. Nemáte někdo známost u dealera Škoda, kde by mohli nabídnout nějakou Fabii z předváděčky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Petr ti za 30 tis prodá ten šperk, zánovní Tálii 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Klidně ji koupím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Tak se s ním domluv, tuhle ji tu nabízel a v bazaru mu nabídli 25, tak to ji raději nechá o pět dráž tobě [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky