kokta7 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 jj to sem si taky říkal, nebo tahle při představení prvního... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Čeče mě se tyhle Skauti nikdy nějak moc nelíbili, takovej paskvil. Když chci vyšší auto, tak si koupim off road, ale nekupuju oktávku. Nene, s timhle by mi radost neudělali. Taková oktávka koza.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 It comes with a choice of two diesel engines and one petrol. The powertrains are 20% more economical, compared to the vehicle’s predecessor. to tam dají 1.6 tdi? WTF? fakt chtějí pokryt klientelu asi.. http://new.skoda-auto.com/en/news/Pages/2014-02-11-octavia-scout.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 (editace) Jestli se ti to líbí nelíbí je hodně subjektivní, každopádně v tom mám osobní zkušenosti a je to moc super. když ti někdo najede do auta, tak to na tom nárazníků černým není nic vidět a v pohodě se to zaleští, natož na normálním nárazníků to je hned vidět... díry od kamínků, jsou hůře vidět i z blízkosti. máš přikrytý podběhy, opět se ti to neomlátí... Editováno: 11. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 A nebudou tam dvě výkonnově rozdílné verze 2.0 TDI? Jinak mě Scout také nikdy nějak neuchvátil, jaksi není nad čím jásat. Smysl to má třeba pro někoho, kdo jezdí někde po polňačce na chatu, nebo možná v horách. Jinak nevidím důvod, proč bych měl mít Octavii zvednutou o 33 mm a oplácanou plastem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 podle me je to idealni auto treba pr ostavebni firmy, nebo firmy jejichz auta jezdi nekde v trochu horsim terenu. na D1 bych si to taky klidne poridil v silne nafte, aby to tolik nedrncalo, pokud tam budu jezdit denne podle me tam daji tu 1.6TDI, protoze OIIFL 4x4 uz ji taky mela a pro nekoho to byl dostatecny vykon... a hosi k tomu, ze vy ten duvod nevidite, to samozrejme chapu, ale s nasim stylem jezdeni nejste ani vy ani ja cilovka. Idealni cilovka je treba muj tata, ktery v horsim terenu - pole, les, lesni cesty, nebo proste staveniste jezdi rekneme jednou tydne. Driv na tohle meli lidi jako on sluzebni frontery, dneska v ramci uspor maji octavie, akorat pak maji tri vany za rok. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 jj, však já to také píši z mého úhlu pohledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 pravda je ze s tim kufrem na kufru to auto vypada dobre... ale tu ceskou napodobeninu neceho nechapu.. Ps: 5cm muze rozhodnout o pohlavi, tak proc ne o long verzi , jestli to skodovka neventiluje, tak proc ne, ale jestli tomu rikaji long, tak je to k smichu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 A hlavně na našich tankodromech a na vesnicích se tim lépe projede lehký terén a nemusí mít člověk strach, že urve vejfuk, nebo tak... Samozřejmě Clint je dálniční jezdec, ten to bere zase úplně jinak, jemu je lepší nižší auto... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 "Co bylo v tiskovce tak tam bude 1.8 TSI 132 kW, 2.0 TDI 110 kW a 2.0 TDI 135 kW DSG" toto jsem našel. A jestli si dobře vzpomínám, tak o té verzi 2.0 TDI z RSa se už někde psalo vícekrát. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 hmm, tak v te 135 kW s automatem bych si to jako nove sluzebni nechal libit, ale bohuzel to asi nedopadne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Tak to se bude prodávat jako rohlíky, DSG 135kw a haldex mě tam právě spíše seděla ta 1.6 tdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Ideální cílová skupina pro Scouty jsou myslivci. Broděj se polňačkama, blátem a lesníma cestama za účelem naložení kňoura do kufru. Rozhodně si nebudu kupovat tuhel kozu jenom proto, že budu počítat s tím, že mi to někdo nabourá při parkování a já to rozleštím. Na dálnice se Scoutem? To je tedy fakt úlet, to má Stringo recht. To by tedy nešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 je videt ze Clinte nejezdis denne treba 100 kilaku po D1, jinak bys takovou blbost z dalnici nerekl 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 a vubec Clinte, jak to vypada s terminem toho pristiho srazu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Jo, konečně zásadní otázka - kdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 no bohuzel docela zasadni jo, pomalu se na me zacinaji valit dalsi terminy a akce, tak abych vedel kdy a jak presne muzu kam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Myslíte sraz, nebo dejchánek? Ten bychom mohli udělat co nevidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 sraz, dejchanek ted uz bohuzel, jedine nekdy v tydnu a to jeste jn mozna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Clinte, potvrď datum srazu. To je nejdůležitější. Dejchánek můžeme případně spáchat také. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Dejchanek ale ideálně v týdnů o víkendu to je špatný, fakt se me nechce jet sólo Praha. Sobotní party uz termín taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Tak tak,teď je rozhodnutí na Clintovi ,dal jsem mu nějaké podměty kdy by to bylo nejlepší. Protože jinak se tu nedomluvíme - viz hlasování ,vždy totiž bude někdo,komu to nevyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 http://cupra.seat.cz/ fakt pěkny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Tak jsem vypustil termín 5. Clintova srazu, je na příslušném vláknu Tak na nic nečekejte a už se hlašte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 (editace) Teď už se můžeme domluvit na nějakém neformálním dejchánku, někdy ve všední den, třebas v motorestu, ať je trochu změna Kokto, Ozi, Stane, Pawouku a další, co pátek večer 21.února? Editováno: 11. Únor 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky