Clint Vloženo 3. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Tak je to trochu jinak, platí tedy něco přes 6 tisíc za práci, ale chtěli skoro deset. Nakonec se dohodl na slevu. Protože je chvilku po záruce. A nebyla to klapka, ale čidlo. Ven šla palubka, topení atd. Prostě všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Buh vi co to nakonec vubec bylo. Tohle mu naklabosili aby obhajili tu natazenou cenu. Od zacatku ze je to klapka a najednou je to buh vi co. Ja vzdy chci menene dily zpet. Krom filtru chci vsechno i svicky. U seatu, ke kteremu prijede jeden clovek za mesic tak z neceho zit musi. Neverim AS ani jmeno a to i kdyby tam delala moje mama. Jsou to sejdiri a podvodnici. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Ty jsi naivní Petře, dají ti turbo v krabici a vůbec nevíš jestli je to tvoje nebo nějakýho chudáka co mu to měnili před tebou... To samé je se vším. Musel bys stát u nich celej den a vidět to při demontáži... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Petrr můžeš být v klidu. Ty tam ani turbo nemáš. To byla ta sleva 35tis od škofinu.[emoji23] [emoji23] [emoji23] 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 No a ja nebyl linej abych si filtr poznacil, jak treba olejovej tak kabinovej. Nejsem stringo uplne debilni. Jinak musim rici ze vzdy vse vymenili. Az na to ze jednou nauctovali uhlikovej filtr a dali obyc. Ted jeste vyresim tu reklamaci laku a pak uz s nima nechci mit nic spolecneho ac uznavam, ze vsichni z AS nejsou spatni. No a Tvuj bracha mel hold smolika jako ja se steracem. Tvuj bracha ma ovsem jeste jednu smulu a to v tom, ze ma brachu, kterej mu povida pohadky o uzasnych AS a je tak zmanipulovanej ze ted hold musi cvakat. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Petrrr tam má setrvačník a místo plynu se spojkou šlapky [emoji23] [emoji23] [emoji23] Řetěz ale má, to může bejt v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Tak jsem dnes koukl po okolí kulaťáku a nestačil jsem se divit. Ty kreténi z radnice asi chtěj povraždit své obyvatele. Zajímavé je, že když jsem dříve někde zaparkoval na zákazu, tak jsem byl největší pirát. Teď se bude parkovat za peníze a může se stát všude. Značení ulic jedna tragédie za druhou. Z jedné strany jednosměrka a z druhé nic. Příklad za všechny prachy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Holt bydlíš v divoké čtvrti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Petře, to mi chceš říct, že jsi si tedy rozebral palivovej filtr, označil ho a pak jsi to zase poskládal? A proc sis ho rovnou nevyměnil tedy? A olej jsi taky nějak obarvil a vrátili ti ten tvůj? Nevim no, tohle já nikdy nedělal, ale iluze si taky nedělám, Bůh ví co dělají a nedělají a co účtují... Zjistil jsem že k nám už auto nedám ani na opravu píchlé pneu... Tak jak mi dokurvili turbo resp. Už mám třetí během 2 měsíců, tak už mi došla trpělivost... Dávám to příští týden jinam a jsem zvědav jak to vyřešíme finančně (zatím jsem nic neplatil a mám v plánu zaplatit pouze práci za první výměnu bez materiálu, protože moje původní turbo co rozebrali a složili se po 4 dnech rozletělo na kousky)...za poslední 2 měsíce jsem jel autem 3 dny... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Tak si hlavně dávejte bacha. Zaváděj "jednosměrky", buzerbudky a zóny 30km/h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Kdo sháněl to nový auto?http://www.auto.cz/prodavame-moc-levna-auta-rika-maserati-97095 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 před 1 minutou, motosman napsal: Tak si hlavně dávejte bacha. Zaváděj "jednosměrky", buzerbudky a zóny 30km/h. Proboha kde? Já jezdím jenom po Evropské. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 před 3 minutami, Stringo napsal: Petře, to mi chceš říct, že jsi si tedy rozebral palivovej filtr, označil ho a pak jsi to zase poskládal? A proc sis ho rovnou nevyměnil tedy? A olej jsi taky nějak obarvil a vrátili ti ten tvůj? Nevim no, tohle já nikdy nedělal, ale iluze si taky nedělám, Bůh ví co dělají a nedělají a co účtují... Zjistil jsem že k nám už auto nedám ani na opravu píchlé pneu... Tak jak mi dokurvili turbo resp. Už mám třetí během 2 měsíců, tak už mi došla trpělivost... Dávám to příští týden jinam a jsem zvědav jak to vyřešíme finančně (zatím jsem nic neplatil a mám v plánu zaplatit pouze práci za první výměnu bez materiálu, protože moje původní turbo co rozebrali a složili se po 4 dnech rozletělo na kousky)...za poslední 2 měsíce jsem jel autem 3 dny... Proč by něco rozebíral? Označí to z venku. Co máš s turbem? Už dohoukalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 V okolí kulaťáku, Dejvická atd. Spíš mimo hlavní tahy. Tam budou jen zóny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Hm, už máš parkovací kartu? V práci to budou muset také řešit - rajon naší firma jsou jak Dejvice, tak Petřiny, Břevnov atd - všude parkovací zóny. Ovšem sídlo firmy je na Praze 1. Tak to nevím, jak vyřeší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Kašlu na ně. Před barákem jen zastavuji k naložení a vyložení věcí. Jinak systém je digitální a výpalné budou vybírat autem s kamerama.www.parkujvklidu.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Já jsem tam ten systém nějak nepochopil, hlavně firemní auta. No a u nás je v tom teď totální chaos. Co bych také chtěl, od francouzské firmy. Hlavně že jsou vylepená hesla v zasedačce. Si tam připadám, jak za bolševika. Tyhle korporace, to je neštěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Stringo. Palivovej filtr se u benzinu v podstate nemeni ( neni predpis). Nebo ze bych to napsal sam? Myslel jsem pylovej. No s tim turbem Ti nezavidim. Tak snad se s nima rozumne dohodnes. Ono rozdelat turbo neni jen tak ne? To se pak musi vyvazit aby to nemelo hazivost na nejske stolici ci co, nebo kecam? Kdyby si byl Clint, tak k nim budes jezdit porad. [emoji16]Motosi, protoze jsi Prazak ( a jak vsichni vi jak mam rad Prazaky) normalne bych ti napsal, dobre ti tak. Protoze jsi ovsem Prazak - kamarad, napisu Ti dobre Ti tak, kdyz jsi Prazak. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Však počkej až přijedeš na kafe. Kafe za 50 a parkovný za 500. [emoji12] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 [emoji23] [emoji16] [emoji23] Klasicke prazske ceny. Tady neco pro zlepseni nalady.http://www.autoforum.cz/zajimavosti/nejprodavanejsi-auta-v-cr-cervenec-2016-skoda-sla-prudce-dolu-a-trh-s-ni/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Auto mi padalo cca 1 do týdne nebo za 14dní do nouzáku. PŘEKROČEN LIMIT PLNÍCÍHO TLAKU TURBA... Bylo tam víc možností až jsme skončili u přidřené regulační klapky. Řekli že to dělají běžně, že turbo vyndají, vyčistí, rozchodí klapku a dají zpátky. To udělali, dal jsem jim 4000,- a jezdil a po 4 dnech se mi to při předjíždění rozskočilo na kousky. Takže mě odtáhli a že teda jiné turbo. No tak mi dali repasované (protože to jsem měl 5 let a jezdilo v úplně perfektně) no a po 2 dnech nouzák, hučení a zjistili že jsou osekané lopatky, takže měsíc čekání na vyřízení jejich pojišťovny a před týdnem mi auto vrátili, že je tam jiné turbo, ujel jsem 150km a začalo to pískat jako když je přidřená hřídelka, tak jsem k nim dojel, dal jim auto a dneska mi ho vrátili, že všechno je v cajku, že neví co to je že turbo to není a ať jezdím dál až se něco posere... No to tak, takže hned telefon a jedu jinam a jsem zvědavej co to bude a jak se s nima pak budu dohadovat o penězích... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Teď je ještě nasranej, pač mu všichni řekli, že už to tam někdy nedají jak robot z fabriky a že sem tam něco rezonovat či vrzat tedy může... Blbostí.kdyz to děláš poradne tak nic nevrze. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 To je zo Pancho. Kdyz to delas poradne. Oni na to maji predepsany cas. Navic vetsina mechaniku v AS jsou kluci 18-20 bez zkusenosti. Protoze ti starsi sd zkusenostmi v AS nechce nikdo zaplatit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 před 7 minutami, Stringo napsal: Auto mi padalo cca 1 do týdne nebo za 14dní do nouzáku........... Ajaj, zase ten servis... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Možná že v Kotěhůlkách, kde Petrrr bydlí, tak dělají mechaniky i děti, ale u nás, kam jezdím je jen jeden mladší než jsem já, jinak samí staří mazáci, co dělali ještě stodvácy..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky