Hurikan88 Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 před 21 hodinami, Stringo napsal: Huri má přece toho GTD Golfa ne? Nebo ho byl jen testovat? Mám ho, teda....je v rodině stejně jako Koktova Cupra taky je vlastně jeho 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 před 2 hodinami, Petrrr napsal: Kapitan je opravdovej kamarad. Co bych mel delat? Jestli to co popisuje Clint. To radeji zustanu u nadrazi. Jo mohl bych ti delat ridice na ceste z/do prace aledpon za 40 hrubejch. Neboj zvrácené představy Clinta o jeho práci snů bych opravdu nenabízel. Mužem to probrat na některém z dalších čajů. A šoféra s rádiovkou nepotřebuju. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Jojo, ale hajzldědka potřebujete ne? To se určitě domluvíme za ty prachy to beru, uvidím svět, budu v naší prdeli za pracháče, budí si moct koupit Benzínovou RSku (co na tom ze vrže a rozpadá se po pár dnech), a budu moct rozhazovat v naší knajpě...joooo to bude život [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 A budeš tu RSku mít alespoň v plné sociál edition? Tedy bez klimatizace, s obyčejným rádiem a ručními stahováky oken vzadu? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Stringo hajzl dědka nepotřebuji a v podstatě nepotřebuji nikoho na všechno stačím sám jen mi bylo líto našeho Petra bezďáka ale chudák ještě neví že si bude muset koupit auto pro dospělé a ještě k tomu ropáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Kdo by si dobrovolně koupil ropu a co dva roky měnil filtr pevných částic? To neudělá ani Petr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 filtru bych se nebál ani, spíš všeho ostatního Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Filtr je v pohodě švára s tím jezdí dost po městě a zatím bez problémů. Já o něm vůbec nevím. Kokta máš pravdu švára to má už po záruce a odešla mu ta vadná Vodní pumpa servis chtěl 10tis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Manželka Petrrra na loď nepustí. Ona dobře ví, jak to v přístavech chodí, knajpy a štětky, v každém přístavu má Barbucha jinou. No a taky Petrrr má mořskou nemoc, neumí plavat ani číst v mapách a ruce mu jdou dozadu. Umí jenom střílet ze samopalu v lese do šišek a házet nožem z NDR doma do dveří. [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Manželka Petrrra na loď nepustí. Ona dobře ví, jak to v přístavech chodí, knajpy a štětky, v každém přístavu má Barbucha jinou. No a taky Petrrr má mořskou nemoc, neumí plavat ani číst v mapách a ruce mu jdou dozadu. Umí jenom střílet ze samopalu v lese do šišek a házet nožem z NDR doma do dveří. [emoji2] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Manželka Petrrra na loď nepustí. Ona dobře ví, jak to v přístavech chodí, knajpy a štětky, v každém přístavu má Barbucha jinou. No a taky Petrrr má mořskou nemoc, neumí plavat ani číst v mapách a ruce mu jdou dozadu. Umí jenom střílet ze samopalu v lese do šišek a házet nožem z NDR doma do dveří. [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Plout po vsech morich, hlavne v Caribiku byl vzdy muj sen. Po zaskoleni budu hned pod kapitanem nadporucik. Naucim se tu chrochtanctinu mixlou s nemcinou a co mi bude chybet. Domu budu posilat pres western union hroudy zlata a diamantu a co mi bude chybet. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Beru tě za slovo 22teho tě čekám s rejžákem na palubě jako učedník mi odevzdáš půlku platu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 A budeš se starat o Barbossova papouška a leštit Barbossy maketu dřevěné nohy. Nic není zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Ani jsem netušil, že dělali RS verzi druhé generace. Doufal jsem, že přestali společně s první generací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Zajímavý, že nedělají kindera RS, přitom Fábku jo. Prostě tady to ukazuje, že se s Kinderem dál už nepočítá [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Petr má Rapid v RS. Rychle se mu kazí a Srandovně vrže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Po domluve s kapitanem se s vami zde do roka a do dne rozloucim. Budu totiz navstevovat Bentley forum jako novy majitel vozu stejnojmenne znacky. Ze za to se mi kapitan zarucuje ze za rok si na nej vydelam. Ze on ma jen Schade jako pracovni auto na zniceni na lod. Jinak doma jezdi uplne s becim jinym. Pokud neni na dov ve svem letnim domku na Floride. Diky kapitane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Teda tady to zase žije... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Včera jsem zas po dlouhé době pocukával na chorvatsko - slovinských hranicích - skoro 2 hodiny. Kuwa takovejch divnej evropanů - hlavně z D a z NL tam bylo a kvůli takovýmu ksindlu kontrolují nám všem pasy. Mi je pí.u platný že naše země patří do schengenu... Hlavně že sem do Evropy mezitím lezou další bez dokladů - teď hlavně přes Itálii. Jinak cesta z dovči docela dobrá až na fičák v Chorvatsku na dálnici u tunelu Sv. Rok, naštěstí to neuzavřeli před tím tunelem, jen tam byla povolená max 40 km/h rychlost. To tam ovšem nikdo nedodržoval - a to já jel okolo 50 - 55 km/ h a stejně všichni mě předjížděli. Samí piráti ( teda v tom větru spíš hovada !! ) To je fakt divnej svět. Asi budu muset zajet do Globusu, nebo kam to ten prďola z KV furt jezdí za tím normálem. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Jojo...Globus je stále ještě v pořádku ... Říkají... [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Petrrr dneska jde nakupovat do Globusu námořnickou uniformu s iniciály KK a čepici. Už včera si na zvonek dal novou vizitku kapitán Kup....k. Plánuje sesadit Barbossu, hned jak vstoupí na loď. Zrovna tak, jak chtěl sesadit mě. Zrovínka tak [emoji1] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 [emoji3] [emoji3] [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 před 50 minutami, Clint napsal: Petrrr dneska jde nakupovat do Globusu námořnickou uniformu s iniciály KK a čepici. Už včera si na zvonek dal novou vizitku kapitán Kup....k. Plánuje sesadit Barbossu, hned jak vstoupí na loď. Zrovna tak, jak chtěl sesadit mě. Zrovínka tak Právě jsem musel vyplivnout krabicový víno na monitor, abych se nezadusil... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky